canım izin kullan yine bi gün dönüş için sıkıntı olmaz o zaman :44:
Canim istanbula gitsen olmuyo mu kastamomudan?
sen nerdesin o nerde canım
gerçekten aktarma falan çok zor hele ki beklemek
Ben İzmir'deyim o ise Kastamonu.
saat öğrenen var mı kızlar tam olarak yemin töreni kaçtaymış? 9 diye duydum ankara mebste giz08 sende mebsciydin sanki =) bi bilginiz var mı?
giz08 acemiliktede, ustalıktada ankarada
Son olarak otobüs yapmaya karar verdim, havaalanı yok ve ben ordan oraya aktarma yapacağım daha otogara gideceklerimi yazmadım bile. Zaten yanından 3 saat erken ayrılmam gerek. Ankara'dan da İzmir'e gitmek için havaalanında 3 saat beklemek zorundayım. 6 saat zaten kayıp. Bari cts gecesi otobüs varsa ben cts gecesi binip gideyim yanından. İkiside aynı şeye gelecek çünkü yoksa vazgeçeceğim. Havaalanı olanlar çok şanslısınız ya da yakın olanlar bizim aramızdaki uzaklık 15 saat ve havaalanı yok gittiği yerde.
Tripliii canim keske izmirde olsam o tarihlerde de derdim bende eslik edeyim sana en azindan yalniz olmazdin yollarda beraber gider donerdik ama ben izmirde olmayacagimkeske olsaydim.
Tripliii canim keske izmirde olsam o tarihlerde de derdim bende eslik edeyim sana en azindan yalniz olmazdin yollarda beraber gider donerdik ama ben izmirde olmayacagimkeske olsaydim.
sen gitmeyecek misin chelzy
Yok ben gitmeyecegim cunku ertesi gun giresuna donecegim.Allah nasip ederse 1hafta sonra kismet olursa gitmek istiyprum.
kastamonuya nasıl bukadar zor olur ulaşım anlamıyorum izmirden direk otobüs var mı saatleri uygun mu gidemeyeceğim ben herhalde aktarma yapmam şart uçakta olsa otobüste olsa
Zor canım ya çok uzun yol. Havaalanı olmaması sıkıntı. Sinop'a aktarmalı var. Samsun'a direkt var yada dediğim gibi İzmir Ankara uçakla, Ankara'dan Kastamonu'ya otobüsle devam edilebilir. Ben kararımı verdim. Otobüs en uygunu. Perşembe 18:30 burdan yola çıkacağım. Sabah 8:30'da orda olurum. 09:00 yemin törenine yetişiyorum. Dönüşümde pazar akşamı 19:00'de olacak işe gitmek için 1 saat vaktim var kısacası yorgunluk yorgunluk yorgunluk.
kalıcaksın 1 gün doğru mu anladım canm ?
çarşı izinleri olck mı yemin töreninden sonra bi bilginiz var mı öyle bi görüşme olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?