347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

giz08 acemiliktede, ustalıktada ankarada

inanamıyorum burayı neden daha önce görmedimki ben. son 2 aydır önce neresi çıkıcak uzun mu kısamı çıkıcak sonra gitceği günlerin yaklaşma telaşı asker eğlencesi ve son ayrılma anına kadar kendimi aşırı yalnız hissettiğim zamanlarda keşke benimle aynı şeyleri yaşayan sizleri önce görseymişimm..

çok geç kalmış sayılmazsın canım
hoş geldin
nerde yapıyor askerliği

e o zaman bundan sonra hep bekleriz
burda sohbet ederek vakit geçiriyoruz işte
birbirimizi teselli ediyoruz

seninki nerede?
hep gelicem valla:))
pazardan berri saatler geçmiyor resmen bunalıyorum kendime bi sürü işler çıkartıyorum saatler geçti sanıyorum bi bakıyorum 1 saat anca geçmişşş

kızlar gittiğinden berri kaç kez arayabildi sizleri? biz daha 2 kez anca konuşabildik herkesin bu şekildemi telefona bağlı yaşıyorum:)) bide hangi saatlerde arayabildiler ?

seninki nerede?
hep gelicem valla:))
pazardan berri saatler geçmiyor resmen bunalıyorum kendime bi sürü işler çıkartıyorum saatler geçti sanıyorum bi bakıyorum 1 saat anca geçmişşş

benimki iskenderun da bahriyeli canım

canım bence tek başına gitme ailesiyle git böylece kaynaşmış olursun, hemde sevdiceğinin aklı sende kalmamış olur

Kızlar ben tamamen unutmuşum 30 Ağustos zafer bayramı o gün ofis kapalı zaten. İzin almama gerek yok istediğim saatte atlayıp gidebilirim ama dönüşüm çok sıkıntı. Saatlerim değişti yine. Dönüş için pazar öğlen 14:00'de binmem gerekiyor ki 18:00'da Ankara'da olayım. 14:00'den sonra binersem son uçağa yetişemiyorum. Otagarla havaalanı arası 1 saat sürüyormuş çünkü. 19:00'de havaalanında olsam 3 saat beklemem gerek. Gitmekten vazgeçer gibiyim ya of.

kızlar gittiğinden berri kaç kez arayabildi sizleri? biz daha 2 kez anca konuşabildik herkesin bu şekildemi telefona bağlı yaşıyorum:)) bide hangi saatlerde arayabildiler ?

benim ki gemlikte şuan yedek subaylık çıktı sadece meslek eğitimi alıyolarmış şuan günde 2 kez konuşabiliyoruz şimdilik çok şükür
ama az önce konşrken tel kesildi çok üzüldüm hiç olmamıştı( tekrar numarayı aradım ama ulaşamadım

sıkma canını tatlım inşallah ayarlayabilirsinde gidersin

bende yemin törenine gitmek istiyorum ama o gün olan tüm uçak biletleri dolu otobüsle gidemem çok uzun sürer ve dönüşüm aşırı geç olur çünkü evden habersiz gidicem

canım izin kullan yine bi gün dönüş için sıkıntı olmaz o zaman :44:

Son olarak otobüs yapmaya karar verdim, havaalanı yok ve ben ordan oraya aktarma yapacağım daha otogara gideceklerimi yazmadım bile. Zaten yanından 3 saat erken ayrılmam gerek. Ankara'dan da İzmir'e gitmek için havaalanında 3 saat beklemek zorundayım. 6 saat zaten kayıp. Bari cts gecesi otobüs varsa ben cts gecesi binip gideyim yanından. İkiside aynı şeye gelecek çünkü yoksa vazgeçeceğim. Havaalanı olanlar çok şanslısınız ya da yakın olanlar bizim aramızdaki uzaklık 15 saat ve havaalanı yok gittiği yerde.

Canim istanbula gitsen olmuyo mu kastamomudan?

sen nerdesin o nerde canım
gerçekten aktarma falan çok zor hele ki beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…