Oyy yavru kuzusu aradi 5dk konustuk.nasil mutluyum :))
doğru diyorsun annem yemin törenine bişi demedi hatta babamda artık biliyor oda bişi dememiş dün annemede ailesiyle gidebilirim dedim ahh giz keşke tanışsaydık ben şimdi ne desem olmucak senide gücendirmek istemiyorumd edi annemide anlıyorum ama bende haklıyım demi
ayyy ne güzel allah banada nasip etsin ben istnblda uzak oturuyorum onlara dört tarafım denizlerle çevrili ada kızıyım sevgilimde şişlide oturuyor bize annesi öyle kahve içmeye gelemezz:)))))))) ilerde gelirler uğrarlar ama demi
nur canım askerin nerede
inanamıyorum burayı neden daha önce görmedimki ben. son 2 aydır önce neresi çıkıcak uzun mu kısamı çıkıcak sonra gitceği günlerin yaklaşma telaşı asker eğlencesi ve son ayrılma anına kadar kendimi aşırı yalnız hissettiğim zamanlarda keşke benimle aynı şeyleri yaşayan sizleri önce görseymişimm..
çok geç kalmış sayılmazsın canım
hoş geldin
nerde yapıyor askerliği
hoşbuldum canım valla çok mutlu oldum:)) antalyada yapıyor
e o zaman bundan sonra hep bekleriz
burda sohbet ederek vakit geçiriyoruz işte
birbirimizi teselli ediyoruz
seninki nerede?
hep gelicem valla:))
pazardan berri saatler geçmiyor resmen bunalıyorum kendime bi sürü işler çıkartıyorum saatler geçti sanıyorum bi bakıyorum 1 saat anca geçmişşş
bende ankaraya gidicektim uçakla sabah gidip akşam dönicektim ama ailesiylede yola çıkabilirim gibi geliyor sonuçta aynı yerden gidicez bir yanlış anlaşılma olmaz inşallag gece yola çıksalar 30 ağustos tatil o gün ablasıylamı vakit geçirsem geç vakitte onlara giderim
off bu işler bana çok ters yaaaa tek gidicnede benimki üzülcek onlarda bu kız bizi saymıyo felanmı der die bile düşünüyorum
sedulu ve tripli işiniz zor kızlar ben istnbl ankarayı gözümde büyütmüşüm ama tripli sen gece aktarmadan bahsettin ayy kıyamam canımya yorulcaksın
kızlar gittiğinden berri kaç kez arayabildi sizleri? biz daha 2 kez anca konuşabildik herkesin bu şekildemi telefona bağlı yaşıyorum:)) bide hangi saatlerde arayabildiler ?
Kızlar ben tamamen unutmuşum 30 Ağustos zafer bayramı o gün ofis kapalı zaten. İzin almama gerek yok istediğim saatte atlayıp gidebilirim ama dönüşüm çok sıkıntı. Saatlerim değişti yine. Dönüş için pazar öğlen 14:00'de binmem gerekiyor ki 18:00'da Ankara'da olayım. 14:00'den sonra binersem son uçağa yetişemiyorum. Otagarla havaalanı arası 1 saat sürüyormuş çünkü. 19:00'de havaalanında olsam 3 saat beklemem gerek. Gitmekten vazgeçer gibiyim ya of.
Kızlar ben tamamen unutmuşum 30 Ağustos zafer bayramı o gün ofis kapalı zaten. İzin almama gerek yok istediğim saatte atlayıp gidebilirim ama dönüşüm çok sıkıntı. Saatlerim değişti yine. Dönüş için pazar öğlen 14:00'de binmem gerekiyor ki 18:00'da Ankara'da olayım. 14:00'den sonra binersem son uçağa yetişemiyorum. Otagarla havaalanı arası 1 saat sürüyormuş çünkü. 19:00'de havaalanında olsam 3 saat beklemem gerek. Gitmekten vazgeçer gibiyim ya of.
canım izin kullan yine bi gün dönüş için sıkıntı olmaz o zaman :44:
Son olarak otobüs yapmaya karar verdim, havaalanı yok ve ben ordan oraya aktarma yapacağım daha otogara gideceklerimi yazmadım bile. Zaten yanından 3 saat erken ayrılmam gerek. Ankara'dan da İzmir'e gitmek için havaalanında 3 saat beklemek zorundayım. 6 saat zaten kayıp. Bari cts gecesi otobüs varsa ben cts gecesi binip gideyim yanından. İkiside aynı şeye gelecek çünkü yoksa vazgeçeceğim. Havaalanı olanlar çok şanslısınız ya da yakın olanlar bizim aramızdaki uzaklık 15 saat ve havaalanı yok gittiği yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?