347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Son durummm:Buraya mesajı yazıp gönderir göndermez aradı :)
Tevafuk :)
Ya ama ben bu sefer konuşurken çok zorlandım sesim titredi filan
Telefonu kapatıp ağlamaya başladım çok kötü oldum :S

uğurlu burası uğurlu

benim yarim de az önce aradı 4ledik bugün..inşallah hergün böyle duyarım sesini

kızlar şuan şoktayımmm yok böylee bişeey:)) bişey var cidden burda doğaüstü:)) yorumu yazdım enter a basmamla telefon çaldıı :)) ağzım açık kaldıı valla

bu banada oluyor kızlar tam cevapalaya basıyorum ümitsiz şekilde aranıyorum 2 dakka oldu konuşalı çok ağladım amma ayakları morarana kadar yürüyolarmış şimdide uyucaktı askerim 1.tabur 1. bölkteymiş ankara mebsteki kızlar sizinkler neredeler

galiba üzdüm telefonda son dakkalarda ağlayarak çok çok üzülüyorum kıyamam ayakları morarana kadar yürüyolarmış askerlik meslek olarak yapılmamalı çok zor farklı bir dünya aşkım dedi kıyamam içim parçalandıı onu orda görmek istemyorm keşke bedelli yapsaydıı allahım delircem dayanamıcammmm istemiyorum orda yoruluyolar kıyamadıklarımız yürüyor

benmkinin bulunduğu tugay türkiyenin en büyük tugayı yemekanesi bile 1 2 km mesafedeyken benim aşkım şınavdı yürüyüştü hergün yürüyor yazın sıcağında o postallar mahfetmiş ayaklarını allahım ağlıyorum hiç bu açıdan bakmıyordum yinede gülerek konuştu

acemilik böyle ustada rahat edicez diye

önceden yedek subay olmak istiyordum ama kalsın maddiyatı canım dedi barış gücü yurtdışına yollayablr buna hazırmıyız dedim orayada giderse dolar bazında maaş alcak inanın kızlar parasında pulunda değilim maaşta gözümü boyamıyor önceden evlilğmz için istemiştik ama kalsın içim parçalandı ben kıyamıyorm ailesi kıyamıyor ama iştee işteee değersiz görülüyorlar canım yaaa

buraya yazdım ve yine arandım off kızlar yanlış yaptım ben kafa dağıtayım die supernaturalin 4.sezonundan başladım öncekileri izlemiştim neyse bir şekilde o arayınca ağladım kapadı tekrar aradı ben yine ağlıyordum oda konuşamadı kötü oldu ve dedi sen ağlayınca kötü oluyorum lütfen dedi oda ağladı hep sustu yutkundu ben yanlış yaptım ağlayarak ona dedim hergün gülerek açtım 1 defa oldu dedim özür dilerim aşkım üzmüyüm dedim ama susamda gözlerimden yaşlar akıyordu

ben bugün kötü oldum askerde naptıklarını öğrenince dahada kötü olucam demekki o yüzden hep geçiştirmiş biliyordu demekki böyle olucağımı

bir şekilde kendimi toplamalıyım o arayınca mutlu biri görsün karşısında kıyamam ona

kızlar planlar değişiyor ailesi köylerine geçicekmiş karabüğe ben yemin törenine onlarla gitsem bile benimkini alıp köye götürme planları var sanırsam babanesini köye bırakıcaklarmış

bende bir uçakla gelir bir uçakla dönerim dedim benimkide olmaz bir yol buluruz dedi yazık ona arada kalacak

yapma böyle tatlım sabah konuştuğumuzda söyledi sewgilisi ile konuşanın suratı düşüyo dedi.
nekadar özledim falan yaparsanız orası okdr daraltıyor onları.ben bugün 25 dk konuştum ilk defa gayet geyiğe vurdum herşeyi 3 gün oldu daha özlemedim zaten olsaydın kawga etcektik kurtuldun benden falan dedim koptu gülmekten.yeni askerden gelmiş arkadaşımla konuştum siwil hayatı unutturman lazım diyor.bana da söyledi sen olmasan hiç koymaz burası dedi bende ben aslında yokumm sen uyduruosun falan yaptım gülüştük genel olarak dirayetli ol şükredelim halimize dağa operasyona gidenlerin nişanlıları napsınlar düşünsene çatışmada ve 20 gün arayıp soracağın bi yer yok ?
nekadar duygusal olursak okdr yıpratırız orda onları
şimdi diosundur ki ne garip ilişkiniz var ben panik atak hastasıyım ve şuana kadar yarım saat ulaşamadığımda bi polisi aramadığım kalıyordu ama kötüsünü düşünüp şükretcez seviosak eğer tam destek hep destek

canım tavsiyelerine uyucam ne garip ilişkiniz var dermiyim 3 gündür senin gibi davranıyordum ama bugün ilk kez suratını düşürdüm

ve yine aradı saat 9:30 da beri 3 etti bugünkü 4. konuşmamız sonlandı

bizde çok konuştuk bugün şimdi aradığında kontrole aramış diyorki ağlayıp ağlamadığını duymak için dedi bende kıkır kıkır güldüm dahada ağlamam ne ağlıcam millet nerelere gidiyor ohhh keyin rahat en güvenli yerdesin dedim

okuldayken 3 ay görmyordm o koymadı buda koymucak dedim oda giz askerlik psikolojisini her ikimzde yaşıyoruz farkındasn dimi dedi ben aynı anda hem iş yerinde kariyer yapıp hemde sevgilimle msjlaşıyordum performansm düşmüyor pek şimdi o arayana kadar kendimi işe veriyorum eğer çalşmasaydım kafayı yerdim ahh ahhhh

daha demin buraya yazdıktan sonra ablasını aramış ben giz için kuruyorum hayal cumartesi onla geçirmek istanbulda olmak istiyorum lütfen benide anlayın demiş

sonra kapamış babası ablasını arayıp gizde gelcekmiş demiş ohhh şükürrrr

benim sevgilim ailesiyle arkadaşlarıylada rahatça konuşuyor ankesörlü sanki onun 9:30 dan beri onda

kızlar siz olmasanız napardık burada biribirimize ne güzel destek oluyoruz sağolun vallla pirelli sağol canım

Son düzenleme:

hep birlikte burda yarın geliyolar çığlıkları atcas ya sıkmayın canınızı gittiler gitcekler derken 4 gün olcak :)
bugün işyerinden bi kızın sewgilisi aralıkta gidicekmiş kalktım kıza teselli verdim bide dedim ki yazık ben 3 günü bitirdim sen başlamadın daha millet kopuyor
en güzeli konuşuyoruz
Ben tadını çıkarıyorum çok aşka gelmiş 3 yıl dan sonra biraz monotonluk olmuştu heyecan geldi

Aradi yine sukur.tripliii sizde 8.boluk mu 8.alay mi oyle bisey dedi ordasiniz? Cunku sevgilim biraz once benim gibi doguya gidenler hepsi burda dedi zaten doguya gidenleri pek kasmiyolmis oyle dedi yine .butun gun kavak agacinin altinda oturmuslar:) pek sever oyle otursun agac golgesinde zaten.. Yanmis bide kipkirmizi oldum dedi.burnu,yuzu,kollari..su sicaklar gecseydi biraz egitimlerde bari...transfer haberlerini sordu.mac gununu saatini..gozunu acip ntvspora bakan adam simdi bi haber takimindan.en buyuk tutkusundan...gec 6 ay hayirlisiyla gec..

nasılsınız kızlar
ben bugün huzurluyum çok şükür
sevgilimle gayet moralli konuşmalar yaptık

kızlar ne kadar sanlısınız aranmıssınız hep benı bugun aradı 50 sn faln konustuk aksam rahat olursam aradım dedı ama buranın uguruna ınanıyorum ıns enter a basınca benıde arar:)

nasılsınız kızlar
ben bugün huzurluyum çok şükür
sevgilimle gayet moralli konuşmalar yaptık

Sukurler olsun keyfimiz yerinde
Benim usengec bile usenmiyor kuyruk brklemeye
Bizde guzel moralli konustuk sukur.
İnsallah bitene kadar hepimizin hergunu boyle gecer.

Sukurler olsun keyfimiz yerinde
Benim usengec bile usenmiyor kuyruk brklemeye
Bizde guzel moralli konustuk sukur.
İnsallah bitene kadar hepimizin hergunu boyle gecer.

ah tatlım yavaş yavaş alışıyorlar sanırım...
onların keyfi yerinde olsun da biz sabırla bekleriz
bugün neşeli konuşunca o kadar iyi geldi ki bana ilk defa telefonu göz yaşım akmadan kapattım

Sevgilim bu akşam beni aramadı acaba uyumuşmudur
Bugün sesi hep çok iyi geliyodu onun sesi mutlu geldikçe benimde günüm güzel geçiyo. Bugün hepimizin askerleri mutlu demekki alışmaya başlıyolar.
Biletimi aldım yemin törenine gidiyorum 31 ağustosta. Ailemede binbir türlü yalan söyledim hadi hayırlısı

Ailesiyle orada tanışıcam şimdiden stres oldum. Telefonda soruyorum sence ellerini öpmelimiyim diye yok aşkım gerek yok dedi ama bilemedim nası davranmam lazım ilk defa başıma gelicek böyle bişey. Bu konularda çok beceriksizim

benden sana bi tavsiye cnm, ellerini öpmene gerek yok, annesine direk sarıl, babasının da elini sık sonra öp, ben öyle yapmıştım çok dha iyi oldu, ama samimi bi şekilde sarıl annesine uzak durma, yakın hissetmesi önemlidir

83'lü canım Aralık'ta dolduracak hatta kuzum askerde olacak bu sene ayrı kutlayacağız. Yaşları da yakınmış kesin arkadaş olmuşlardır onlar canım.

Eheheheh ayyy çok hoş yaaaa
Kendimi kaynana gibi düşünüp gelinimin bana sarıldığını düşündüm bi an
Çok sevinirdim heralde :)

sağol canmm öyle yapayım ozaman. Zaten el öpme fikri pek hoşuma gitmiyo ama onlar ne beklerler bilemiyorum tabi. Zaten annesi çok genç görünüş olarak benden zayıf falan. Elini öpme fikri komik geliyo şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…