kızlar nişanlım ankara mamak mebste eğitim komutanı oldu muharebeci ama acemi birlik orda ustalık nasıl olcak bilmioyrum orası hakkında bilgisi olan var mı???
kızlar benim kocişiminde kısa dönem çıktıAcemi birlik Altalya usta birligi de burdur.:80:
Benim nişanlım İzmir Yenifoçaya düştü kısa dönem jandarma usta birliğide orası .Allahım herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah.Gerçekten zor bir durum allah yardımcımız olsun.İnşallah nişanlımı çok zorlamazlar rahat yapar askerliğini...yrn yolcu edeceğim hayırlısıyla bitirip gelecek.
Canım benim eşim acemi birliğini Burdur'da yaptı.kızlar benim kocişiminde kısa dönem çıktıAcemi birlik Altalya usta birligi de burdur.:80:
kısa dönem ve bursa..oy oy oy
Eeee şimdi nasıl şafak sayılıyoooorr,ben bilmiyorum da
Yani mesela bitirme tarihleri hep aynı mı olacak?
Hiç izin kullanmamayı düşünüyor,ne zaman biter mesela?:2:
göndermek çok koydu bana
ben ki duygularımı dışarıya kolay kolay belli etmem son ana kadar tuttum içimde ama tam otobüs hareket etti camdan bakıyordu bana başladı göz yaşlarım akmaya....
hiç izin kullanmadan 155 gün olması lazım
öyle hatılıyorum yani 5 ay 5 gün
Kızlar bugün sevgilimle son kez görüştük yarın onu yolcu edemeyeceğim.
Vedalaşırken hep onun moralini yüksek tutmaya çalıştım sevgilim duygusaldır.
Vedalaşmicaz zaten 1 ay sonra izne geliceksin normal bi günmüş gibi ayrılalım dedim.
Ben kendimi tuttum ağlamadım. En son kendine iyi bak diyip alnından öperken sesim titriyodu ayrıldık ben ağlamadım merdivenden ona gülerek el salladım ama o arkasını dönüp giderken ağlıyodu gözlerini siliyodu.
Çok koydu bana bu durum ya of
ben ömrümde ilk kez bu kadar kötü oldum
allah daha kötü günler göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?