347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar nişanlım ankara mamak mebste eğitim komutanı oldu muharebeci ama acemi birlik orda ustalık nasıl olcak bilmioyrum orası hakkında bilgisi olan var mı???

benim sevgilimde ankara mamakta olucak acemilik mamak mbste canım hemde acemi ve usta birliğide orada allah hayırlısını versin mamak mebs ile ilgili olarak bu linki paylaşayım canım

http://forum.donanimhaber.com/m_51527867/tm.htm

benim sevgilim barış gücünde 12 ay olsaydı yurtdışı olayları olurdu ama böyle atlatcaz sanırsam

ben yarın yolculamaya gidicem bugün kararım değişmezse ağlamamayı düşünüyorum tabi sadece düşüncede çok çok uzaklara gitmesede adı üstünde asker napcam alllaha emanet edip dualarımı esirgemicem şimdiden çok özlüyorum

Benim nişanlım İzmir Yenifoçaya düştü kısa dönem jandarma usta birliğide orası .Allahım herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah.Gerçekten zor bir durum allah yardımcımız olsun.İnşallah nişanlımı çok zorlamazlar rahat yapar askerliğini...yrn yolcu edeceğim hayırlısıyla bitirip gelecek.

canım, jandarmalar çok rahat askerlik yapıyolarmış, spor eğitimi az oluyomuş, için rahat etsin
benim sevgulü de cenderme olarak yapıcak
yarın gönderiyorum bakalım..

Kızlar yerleriniz belli olmuş hepinize hayırlı olsun.
Sağ, salim dönsünler yanınıza.

kızlar benim kocişiminde kısa dönem çıktı Acemi birlik Altalya usta birligi de burdur.:80:
Canım benim eşim acemi birliğini Burdur'da yaptı.
Burdur genelde acemi eğitimi verdiği için usta askerler orda çok rahatmışlar.Yani 28 gün bi devre geliyo ve 3 ay sonra bidahaki devre .ÇArşı sıkıntıları sadece bu 28 gün içinde oluyor .Acemilerin eğitimlerinden dolayı.Onun dışında yemekleri çok güzel ve her yerde ankesörlü telefon mevcut.Ama soğuğu çok fena güneyde olduğuna aldanmayın rakımı fazla .Benim eşimin kulakları falan yara olmuştu soğuktan ve hasta döndü ordan.Yün içlik almanızı tavsiye ederim
.
Hayırlı teskereler.
kısa dönem ve bursa..oy oy oy
Hayırlı olsun canım.Bursada yaşayan biri olarak selam veriyim dedim
Bursanın neresi canım?

kızlar antalyada 3.tugaymı ne işte 7 de gönderiyorum hayırlısıyla inş. aglamam da onunda gözü arkada kalmaz ya... Antalya burdur hakkında bilgisi olan paylaşsın Allah rızası için cep telefonu falan kullanabilir mi ki.Ya ben hiç belli etmiyorum ama üzülüyorum.

göndermek çok koydu bana
ben ki duygularımı dışarıya kolay kolay belli etmem son ana kadar tuttum içimde ama tam otobüs hareket etti camdan bakıyordu bana başladı göz yaşlarım akmaya....

Eeee şimdi nasıl şafak sayılıyoooorr,ben bilmiyorum da
Yani mesela bitirme tarihleri hep aynı mı olacak?
Hiç izin kullanmamayı düşünüyor,ne zaman biter mesela?:2:

Eeee şimdi nasıl şafak sayılıyoooorr,ben bilmiyorum da
Yani mesela bitirme tarihleri hep aynı mı olacak?
Hiç izin kullanmamayı düşünüyor,ne zaman biter mesela?:2:

hiç izin kullanmadan 155 gün olması lazım
öyle hatılıyorum yani 5 ay 5 gün

göndermek çok koydu bana
ben ki duygularımı dışarıya kolay kolay belli etmem son ana kadar tuttum içimde ama tam otobüs hareket etti camdan bakıyordu bana başladı göz yaşlarım akmaya....

Gerçekten çok zor olmalı,ben otobüsten yolcu bile edemeyeceğim
Yani herkes orada olacak ben de uzaktan görebilmeyi planlıyorum,sadece kameradan görüşebileceğiz
Onunla aynı şehirde nefes aldığımız son 5 saat

hiç izin kullanmadan 155 gün olması lazım
öyle hatılıyorum yani 5 ay 5 gün

Aaaa bende 5 ay 4 gün olarak hesaplamıştım :) Allah nasip ederse o zaman doğumgünümün ertesi günü gibi filn gelecek yani inşallah :))))

Son düzenleme:
Kızlar bugün sevgilimle son kez görüştük yarın onu yolcu edemeyeceğim.
Vedalaşırken hep onun moralini yüksek tutmaya çalıştım sevgilim duygusaldır.
Vedalaşmicaz zaten 1 ay sonra izne geliceksin normal bi günmüş gibi ayrılalım dedim.
Ben kendimi tuttum ağlamadım. En son kendine iyi bak diyip alnından öperken sesim titriyodu ayrıldık ben ağlamadım merdivenden ona gülerek el salladım ama o arkasını dönüp giderken ağlıyodu gözlerini siliyodu.
Çok koydu bana bu durum ya of

sevdiğim,herşeyim solyanım eşim asker artık inşallah 7 de ugurladım antalya'ya.ÇOK ÇOK zor oldu kızlar canım öyle bir acıyorki kelimeler bulamıyorum anlatmaya.Şimdi günler hızlı hızlı geçsin istiyorum.Bir an evvel bitsin hasretlik.Allah herkesleri sevdiklerine tez zamanda kavuştursun sağlıkta gidip gelsinler ASKER'lerimiz...
ASKER KARSI:80:

345.dönem yareni olarak askerlerinize allah kavuştursun sağ salim inşallah. İlk günler ilk aylar çok çok zor geçiyor ama allah sabrını veriyor allah tüm askerlerimizi korusun

ben ömrümde ilk kez bu kadar kötü oldum
allah daha kötü günler göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…