benimde öyle o erken çıkacak diye uyudu ama ben uyuyamıyorum. yokluğuna nasıl alışırım, sesini duymadan günüm nasıl geçer bilmiyorum :26:boğazımda sürekli kelimeler yumru şeklinde kalıyor.
zamanla bu durum normal olucak ama şu an hiç normal değil yokluğu
gözüme bir gram uyku girmiyor
Kızlar bugün sevgilimle son kez görüştük yarın onu yolcu edemeyeceğim.
Vedalaşırken hep onun moralini yüksek tutmaya çalıştım sevgilim duygusaldır.
Vedalaşmicaz zaten 1 ay sonra izne geliceksin normal bi günmüş gibi ayrılalım dedim.
Ben kendimi tuttum ağlamadım. En son kendine iyi bak diyip alnından öperken sesim titriyodu ayrıldık ben ağlamadım merdivenden ona gülerek el salladım ama o arkasını dönüp giderken ağlıyodu gözlerini siliyodu.
Çok koydu bana bu durum ya of
Günaydın kızlar
Bugün askerlerimizin teslim günü
Allah hepsine hayırlı teskereler nasip etsin
Uyuyakalmışım az önce sevgilim aradı acele acele son kez konuştuk ve kapattı yola çıktı. çok ağladım sabah sabah yine
Bişeyleri hep son kez diye düşününce çok kötü olup ağlıyorum. İşte son kez cebinden aradı son kez mesaj attı son kez iyi geceler mesajı attı vs vs diye düşününce gerçekten çok kötü oluyorum.
Onun yerine sanki tatile gitmiş gibi düşünmeye çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum 30 gün sonra yanımızda olucak.
Şafağımız 156 canlar
Burda hep beraber birbirimizden güç alarak atlatıcaz bugünleri inşallah.
Bu ilk günler en zor günler. Ben evde durmicam yoksa ağlamaktan gözlerim pörtlicek. Pazara falan gidip kendimi oyalayacağım şimdi.
Sizde kafanızı dağıtacak bişeyler yapın kızlar. Bugün hiç kolay olmayacak çünkü.
en son 9 da konuşmuştuk aşkım aradı ankesörlüden çok sevindim çok canım benim ne heyecanla açtım o telefonu ben ölürüm ona
asker yarenleri bu şarkı size
[video=youtube;rE_Ae0tuFHE]http://www.youtube.com/watch?v=rE_Ae0tuFHE[/video]
sevdiğime söledim kuaföre gidip saçımı kestirip boyatcam die o gelene kadar bakım yapcam haftasonlarıı ayy derdime bakın dicem ama ağlamadan duramıyorum evdede annem babam var
babamda öğrenmiş artık onuda yeni öğrendim
geçicek ub günleri atlatcaz hep beraber sağlıkla atlatcaz
buble valla ulaştı bana arada hemen ankasörlü bulmuş canım inincede arıyacağım dedi
senin askerin izmire gidiyor indiğinde arar canım inşallah sesini duyup havalara uçarsın sende telfondayken ağlamada ben zor tuttum kendimi
yemin törenleri tam ne zaman olucak canım 7 eylülde felanmı oluyor acaba cumaları oluyormuş izin alcam iş yerimden
bide ticker yapmak istiyorum ama ticker sitelerinde ocak ayı yok en azından önümüzü görelim dedim altta o belirsin ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?