• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar yani ailelerimiz biliyor ama resmi bi şeyler olmadığı için gidip o kalabalığın içine giremedim tabi dolayısıyla güzel güzel el sallayamadım :(:5:
Terminalde öyle kenardan kenardan izledim
Gözlerim zaten dolu doluydu tekbir getirilince artık dayanamadım
Ne kadar zor oluyormuş :(
Rabbim tez zamanda hayırla ve sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin askerlerimizin kızlar

Kızlar yani ailelerimiz biliyor ama resmi bi şeyler olmadığı için gidip o kalabalığın içine giremedim tabi dolayısıyla güzel güzel el sallayamadım :(:5:
Terminalde öyle kenardan kenardan izledim
Gözlerim zaten dolu doluydu tekbir getirilince artık dayanamadım
Ne kadar zor oluyormuş :(
Rabbim tez zamanda hayırla ve sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin askerlerimizin kızlar

bizde aynı durumdayız canım uğurlamaya gidemicem önce bende senin gibi gidip uzaktan izleyeyim dedim ama sanırım bunu kaldıramam gitmemeye karar verdim :50:

gitmemek mi iyi gitmek mi ikisini bir tarttım ama gitmesem aklım daha beter onda kalırdı en azından gidip gördüm bol bol sarıldım öptüm kokladım
ha evde de bunu yapardım ama 5 dakika fazla bile görmek çok önemli dedim uğurlamaya gittim.
şimdi o kadar da kötü durumda değilim

bizde aynı durumdayız canım uğurlamaya gidemicem önce bende senin gibi gidip uzaktan izleyeyim dedim ama sanırım bunu kaldıramam gitmemeye karar verdim :50:

Bende senin gibi düşünüyordum son yarım saatte fırladım gitti
Gitmezsem içimde kalırdı çünkü
Uzaktan izledim o kalabalığı,herkesle vedalaşmasını takip ettim :(
Bi yandan da biri görecek diye ödüm kopuyor
Birden bir tekbir getirmeye başladılar elimde olmadan akmaya başlamış bi baktım ki :2:
Sonra en büyük asker bizim askerler filan
:((( Ahhhhh ben böyle olacağını bilmiyordummmmmm :(((

biz daha 6 aydır birlikteyiz canım yeniyiz yani. oyüzden normal bu durum.
ama o 6 ayı bide bana sorun dolu dolu yaşadık hergün birlikteydik çok güzeldi her günümüz. Çok seviyorum onu çookk :16:

hazır askere gidiyordu bahaneyle tanışırdınız yahu
neyse artık dönünce olaylar gelişir

Aminn canım o 157 gün tez zamanda geçiversin :)

aynen öyle kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum ama daha tanışmadık yapacak bişey yok :))
Aminnnnn bin kereeee milyon kereeeeee:46:

Evet yaaa o duygu da çok kötüydü yani hele bi de sağdan soldan milletin bakışları.
Başka bi otobüsün önünde diğer otubüse bakıp ağlıyorsun görmek için böyle sendelemeler filan :D
Haha çoğu kişi anladı zaten bence :D

Aminnnnn bin kereeee milyon kereeeeee:46:

Evet yaaa o duygu da çok kötüydü yani hele bi de sağdan soldan milletin bakışları.
Başka bi otobüsün önünde diğer otubüse bakıp ağlıyorsun görmek için böyle sendelemeler filan :D
Haha çoğu kişi anladı zaten bence :D

evet canım anlamışlardır zaten :1: napıyor bu deli kız demişlerdir artık :1::1:
seni çok iyi anlıyorum canım ama bunlara takmayalım kafamıza herşey olur zamanla.
Sevdiceğimizle mutlu olalım hayırlısıyla gidip gelsin oda yeter :16:

evet canım anlamışlardır zaten :1: napıyor bu deli kız demişlerdir artık :1::1:
seni çok iyi anlıyorum canım ama bunlara takmayalım kafamıza herşey olur zamanla.
Sevdiceğimizle mutlu olalım hayırlısıyla gidip gelsin oda yeter :16:

Böyle aralarında filan fısıldaşıyordu millet bana bakıp bakıp :D:52:
Ne bakıyorsunuz ne var,hiç mi yarini yolcu eden aşık görmediniz anlamında bakışlar attım bende ama nafile :D:D:51:
Aynen canım dediğin gibi,rabbim hayırlısıyla ve sağlıklarıyla gidip gelmelerini nasip etsin inşallah

[benim sevgilimde ankara mamakta olucak acemilik mamak mbste canım hemde acemi ve usta birliğide orada allah hayırlısını versin mamak mebs ile ilgili olarak bu linki paylaşayım canım

http://forum.donanimhaber.com/m_51527867/tm.htm

benim sevgilim barış gücünde 12 ay olsaydı yurtdışı olayları olurdu ama böyle atlatcaz sanırsam

ben yarın yolculamaya gidicem bugün kararım değişmezse ağlamamayı düşünüyorum tabi sadece düşüncede çok çok uzaklara gitmesede adı üstünde asker napcam alllaha emanet edip dualarımı esirgemicem şimdiden çok özlüyorum[/QUOTE]

teşekkür ederm cnm inşallah haklarında hayırlısı olur. Ya aslında çok üzülmüyorum yani 3gün önceki kadar içim sızlamıyor çünkü mebs evine on dakika uzaklıkta en azınd ailesinin yanı başında olması üzüntümü bi kat düşürdü illaki içim buruk ama orda bir ses sedanın olması da güzel

boğazımda sürekli kelimeler yumru şeklinde kalıyor.
zamanla bu durum normal olucak ama şu an hiç normal değil yokluğu
gözüme bir gram uyku girmiyor

Back