Kızlar yani ailelerimiz biliyor ama resmi bi şeyler olmadığı için gidip o kalabalığın içine giremedim tabi dolayısıyla güzel güzel el sallayamadım
Terminalde öyle kenardan kenardan izledim
Gözlerim zaten dolu doluydu tekbir getirilince artık dayanamadım
Ne kadar zor oluyormuş
Rabbim tez zamanda hayırla ve sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin askerlerimizin kızlar
bizde aynı durumdayız canım uğurlamaya gidemicem önce bende senin gibi gidip uzaktan izleyeyim dedim ama sanırım bunu kaldıramam gitmemeye karar verdim
İnşallah yolcu etmeye gittiğimiz gibi karşılamaya gittiğimiz günleride nasip eder Allah
İnşallah yolcu etmeye gittiğimiz gibi karşılamaya gittiğimiz günleride nasip eder Allah
amin tatlım inşallah
tez zamanda olsun
amin canım benim yaaa inşallahhhhh o da uzaktan olur ama olsun :)
Aminn canım o 157 gün tez zamanda geçiversin :)
aynen öyle kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum ama daha tanışmadık yapacak bişey yok :))
ne kadar süredir birliktesiniz ki canım ?
biz daha 6 aydır birlikteyiz canım yeniyiz yani. oyüzden normal bu durum.
ama o 6 ayı bide bana sorun dolu dolu yaşadık hergün birlikteydik çok güzeldi her günümüz. Çok seviyorum onu çookk
hazır askere gidiyordu bahaneyle tanışırdınız yahu
neyse artık dönünce olaylar gelişir
Aminnnnn bin kereeee milyon kereeeeeeAminn canım o 157 gün tez zamanda geçiversin :)
aynen öyle kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum ama daha tanışmadık yapacak bişey yok :))
evet tatlım o şekilde plandık hayırlısıyla gelsin tanışıcam ailesiyle oda benim annemle tanışacak ilk etapta
Aminnnnn bin kereeee milyon kereeeeee
Evet yaaa o duygu da çok kötüydü yani hele bi de sağdan soldan milletin bakışları.
Başka bi otobüsün önünde diğer otubüse bakıp ağlıyorsun görmek için böyle sendelemeler filan
Haha çoğu kişi anladı zaten bence
aileler tanışınca çok büyük rahatlık oluyor.
evet canım anlamışlardır zatennapıyor bu deli kız demişlerdir artık
seni çok iyi anlıyorum canım ama bunlara takmayalım kafamıza herşey olur zamanla.
Sevdiceğimizle mutlu olalım hayırlısıyla gidip gelsin oda yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?