Şu an pozitif düşünemiyorum.Bakıyorum bakıyorum bizim dışında herkese güzel yerler çıkmış..Şans bu kadar mı sevmiyor bizi..İyi değilim şu anda.
Canım sevdiğinin kütük neresi? Bizimki İstanbuldu, Kastamonu vermişler acemiliğine. Kastamonu için üzülmedim ama Bingöl için üzülmüştüm... Üzülmüştüm diyorum çünkü il jandarma komutanlığı olduğundan haberim yoktu benim. İkiside il jandarma komutanlığı yani merkezde. Karakol falan değil. O yüzden birazcık daha iyi hissediyorum şuan.
Sen Mersinli misin canım?
Şehir olarak nasıl?
Orada askerlik yapan tanıdıkların var mı hiç?
Ben de buldum da bunuyo muyum neyim?
Yani dışarısı rahatmış inşallah senin dediğine göre çok şükür ama acaba içerisi nasıl çok zorlarlar mı yani?
Şu an pozitif düşünemiyorum.Bakıyorum bakıyorum bizim dışında herkese güzel yerler çıkmış..Şans bu kadar mı sevmiyor bizi..İyi değilim şu anda.
Acemilik kastamonu evet..Kütüğü Bursa.Bursalı kendisi.Henüz iyi hissedemiyorum.İnşallah bir an önce gidip gelsinler.Zor geçmesin şu 6 ay.
Arkadaşlar ankara mamak acemi birliği çankaya usta birliği fikri olan varsa yardımcı olsun kısa dönem bu arada
ben mersinliyim canım evet.
canım benim şehir olarak çok güzel çok rahattır. askeri çok sever sahip çıkar. (anlamışsındır nasıl görüşte bir şehir olduğunu)
kuzenim askerliğini burda yaptı çok rahat deniz kenarında çok güzel bir askerlik geçirdi.
mersinin tek bir sıkıntısı vardır çok sıcakları. özellikle temmuz agustos eylul cok sıcak olur. ıslak ıslak cehennem gibi havası vardır. tedbirli gelsn erkek arkadasın. gunes kremı mutlaka ama mutlaka koyun cantasına.
nerden gelcek erkek arkadasın?
Canlar benim kuzuş yarın akşam gidiyor. Pazar diye düşünürken planlarımızın dışında oldu biraz bu erken gidiş.
benim sevgiliminde acemi birlikte usta birlikte manisa çıktı zaten ayrı şehirlerdeydikk ama bu çok zor oldu tahmin etmemiştim bu denli zor olucanı nette vedalaşabildik sadece şu aylar bir an öncee bitip gelmesi için dua ediorum 6 ay dil 1 yıl hiç yüzünü görmeden sesini duymadan geçti zaman ama biliyodum ya ailesiyle kafam rahattı ne kafam ne kendim rahat olamıycam ve kötüyüm şuan derdimi anlatcam kimsem yok etrafımda kızlar siz bana yardımcı olun biliyorum çoğumuz aynı durumdayız destek olalım birbirimize inşallah bütün askerlerimiz sağ salim dönerler bize hepinize hayırlı teskereler allah hepimize bol bol sabırlar versin ...
Ohhh iyi bakalım bunlar güzel şeyler vallahi seviniyorum çok şükür rabbim zorda olan askerimizin yardımcısı olsun
Sıcağı hiç sevmez yalnız o var :S Sivaslı dolayısıyla birden o kadar sıcağı inşallah zor gelmez:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?