• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Şu an pozitif düşünemiyorum.Bakıyorum bakıyorum bizim dışında herkese güzel yerler çıkmış..Şans bu kadar mı sevmiyor bizi..İyi değilim şu anda.

Canım sevdiğinin kütük neresi? Bizimki İstanbuldu, Kastamonu vermişler acemiliğine. Kastamonu için üzülmedim ama Bingöl için üzülmüştüm... Üzülmüştüm diyorum çünkü il jandarma komutanlığı olduğundan haberim yoktu benim. İkiside il jandarma komutanlığı yani merkezde. Karakol falan değil. O yüzden birazcık daha iyi hissediyorum şuan.

Canım sevdiğinin kütük neresi? Bizimki İstanbuldu, Kastamonu vermişler acemiliğine. Kastamonu için üzülmedim ama Bingöl için üzülmüştüm... Üzülmüştüm diyorum çünkü il jandarma komutanlığı olduğundan haberim yoktu benim. İkiside il jandarma komutanlığı yani merkezde. Karakol falan değil. O yüzden birazcık daha iyi hissediyorum şuan.

Acemilik kastamonu evet..Kütüğü Bursa.Bursalı kendisi.Henüz iyi hissedemiyorum.İnşallah bir an önce gidip gelsinler.Zor geçmesin şu 6 ay.

benimki de cukurcaya gitcek die cok endise etmistim.ama sonradan insan alisio duruma.ilk gunku gibi olmuyo arkadaslar rahat olun.hem dogu tarafta askerlere daha iyi davraniolar.benim esim hakkari cukurca da rahat yani.kogus dus yemek hepsi iyi.bi de kisa donem olduklari icin geri hizmette oluyolar.icinizi ferah tutmaya calisin.emin olun ki acemilikten daha rahat bi askerlik donemi gecircek o tarafta.

kızlar, herkesinki hayırlı olsun..inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer..benim yakın yer çıktı şanslıymısız, yemin törenine gidebilicem ailesiyle:16:
pazardan itibaren şafak saymaya başlarız..:1:

Sen Mersinli misin canım?
Şehir olarak nasıl?
Orada askerlik yapan tanıdıkların var mı hiç?
Ben de buldum da bunuyo muyum neyim?
Yani dışarısı rahatmış inşallah senin dediğine göre çok şükür ama acaba içerisi nasıl çok zorlarlar mı yani?

ben mersinliyim canım evet.
canım benim şehir olarak çok güzel çok rahattır. askeri çok sever sahip çıkar. (anlamışsındır nasıl görüşte bir şehir olduğunu ;) )
kuzenim askerliğini burda yaptı çok rahat deniz kenarında çok güzel bir askerlik geçirdi.
mersinin tek bir sıkıntısı vardır çok sıcakları. özellikle temmuz agustos eylul cok sıcak olur. ıslak ıslak cehennem gibi havası vardır. tedbirli gelsn erkek arkadasın. gunes kremı mutlaka ama mutlaka koyun cantasına.
nerden gelcek erkek arkadasın?

Son düzenleme:
hepinize hayırlı uğurlu olsun kızlar sağ sağlim gidip gelsinler inşallah... bir benimkine mi yedek subaylık çıktı :)) şimdilik gemlikte kaldı bakalım ustalık nere çıkıcak bi stres daha :)

Şu an pozitif düşünemiyorum.Bakıyorum bakıyorum bizim dışında herkese güzel yerler çıkmış..Şans bu kadar mı sevmiyor bizi..İyi değilim şu anda.

Acemilik kastamonu evet..Kütüğü Bursa.Bursalı kendisi.Henüz iyi hissedemiyorum.İnşallah bir an önce gidip gelsinler.Zor geçmesin şu 6 ay.

Canım yazdıklarını okuyunca 4 ay öncesine döndüm okadar iyi anlıyorum ki seni bizde aynen öyle düsünmüştük herkesin iyi yerler neden bizim okadar uzak ve dogu oldugu için bir anlamda tehlikeli. Gidemiycem göremiycem nasıl gecicek bu aylar... Cok agladım sızladım esim acemilik bitipte usta birliğine gecene kadar cünkü tunceli adı bile korkutuyordu bizi. Ama gitti ve il jandarmada kaldı dısarı cıkmıyorlar (gerci bizimki 2 kez cıktı ama kendi istegi) görüsme problemimiz yok nerdeyse her aksam görüyorum arıyor fırsat buldukca cünkü orda batıya göre daha rahat bırakıyor komutanlar carsı izni bilmem ne olmadıgı için. Yani canım suan kim ne derse desin için sıkılıcak biliyorum rahatlamıycaksın ama düsündğün kadar kötü değil ilk bir ay zorlanıcaksın mutlaka ondan sonra zaman geciyor sanırım derken bir bakmıssın 37 gün kalmıs ve iinsallahta dönecegi gün gelmiş... Buarada bizde bursalıyız esimin yanında da bursalı cok var sanırım bursalıları artık doguya postalıyorlar. Daha önce bizden hiç doguya giden yoktu ama artık öyle oldu sanırım...

kızlar benimkide çok rahat eder yazıyor ankara en güvenlikli yer yazıp duruyor ama barış gücünde benimkisi kısa dönem diye yırtıyor yoksa yurtdışına gönderebilirlemriş 12 ay olsaydı kosova yolcusu olma ihtimali yüksek ihtimalmiş

Chelzy üzülme lütfen sen güçlü ol ki o da üzülmesin. İl jandarma Komutanlığı denilen yer otagarın karşısıymış zaten merkezde çarşının içinde yapacak ben araştırdım, daha önce yapanların yorumlarını okudum çok rahat diyor. Sen üzülme ki ona da yansımasın. Biz pozitif olmak zorundayız zaten anne babalar yeterince telaş yapıyor.

ben mersinliyim canım evet.
canım benim şehir olarak çok güzel çok rahattır. askeri çok sever sahip çıkar. (anlamışsındır nasıl görüşte bir şehir olduğunu ;) )
kuzenim askerliğini burda yaptı çok rahat deniz kenarında çok güzel bir askerlik geçirdi.
mersinin tek bir sıkıntısı vardır çok sıcakları. özellikle temmuz agustos eylul cok sıcak olur. ıslak ıslak cehennem gibi havası vardır. tedbirli gelsn erkek arkadasın. gunes kremı mutlaka ama mutlaka koyun cantasına.
nerden gelcek erkek arkadasın?

Ohhh iyi bakalım bunlar güzel şeyler vallahi seviniyorum çok şükür rabbim zorda olan askerimizin yardımcısı olsun
Sıcağı hiç sevmez yalnız o var :S Sivaslı dolayısıyla birden o kadar sıcağı inşallah zor gelmez:26:

benim sevgiliminde acemi birlikte usta birlikte manisa çıktı zaten ayrı şehirlerdeydikk ama bu çok zor oldu tahmin etmemiştim bu denli zor olucanı nette vedalaşabildik sadece şu aylar bir an öncee bitip gelmesi için dua ediorum 6 ay dil 1 yıl hiç yüzünü görmeden sesini duymadan geçti zaman ama biliyodum ya ailesiyle kafam rahattı ne kafam ne kendim rahat olamıycam ve kötüyüm şuan derdimi anlatcam kimsem yok etrafımda kızlar siz bana yardımcı olun biliyorum çoğumuz aynı durumdayız destek olalım birbirimize inşallah bütün askerlerimiz sağ salim dönerler bize hepinize hayırlı teskereler allah hepimize bol bol sabırlar versin ...

Canım benim hoşgeldin aramıza. Sayfamız yavaş yavaş kalabalıklaşıyor, kendini buluyor. Hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız. Hepimizin sevdiceği çarçabuk gitsin ve gelsin inş. hayırlısıyla. Bu aslında sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz zorlu bir sınav ve bu sınavda en büyük yardımcımız sabrımız. Hepimize allahtan bol bol sabır diliyorum.:16:

Canlar benim kuzuş yarın akşam gidiyor. Pazar diye düşünürken planlarımızın dışında oldu biraz bu erken gidiş.

hayırlısıyla gider inşallah canım yolu açık olsun. sevgilimde pazar günü öğlen gidicek. ama benim yolcu etmemi istemiyor dayanamam ben çok üzülürüm diyo. oyüzden en son cumartesi görebilicem bende :5:

benim sevgiliminde acemi birlikte usta birlikte manisa çıktı zaten ayrı şehirlerdeydikk ama bu çok zor oldu tahmin etmemiştim bu denli zor olucanı nette vedalaşabildik sadece şu aylar bir an öncee bitip gelmesi için dua ediorum 6 ay dil 1 yıl hiç yüzünü görmeden sesini duymadan geçti zaman ama biliyodum ya ailesiyle kafam rahattı ne kafam ne kendim rahat olamıycam ve kötüyüm şuan derdimi anlatcam kimsem yok etrafımda kızlar siz bana yardımcı olun biliyorum çoğumuz aynı durumdayız destek olalım birbirimize inşallah bütün askerlerimiz sağ salim dönerler bize hepinize hayırlı teskereler allah hepimize bol bol sabırlar versin ...

canım bizim yapabiliceğimiz en güzel şey bol bol dua etmek. Herkes ilk 1 ay zor olacak diyo. 1 ayda sonra usta birliğine geçtiklerinde daha rahat olucaz. sevgililerimizin bizden alıcakları güce ihtiyaçları var. oyüzden moralimizi yüksek tutmamız onların neşelerini yerine getirmemiz gerek. Bu konuda en büyük görev ailesinden bile önce bize düşüyo şuan bizim ruh halimizden hemen etkileniyolar... Kolay bişey değil ama inşallah hep beraber sabırla atlatıcaz :55:

Ohhh iyi bakalım bunlar güzel şeyler vallahi seviniyorum çok şükür rabbim zorda olan askerimizin yardımcısı olsun
Sıcağı hiç sevmez yalnız o var :S Sivaslı dolayısıyla birden o kadar sıcağı inşallah zor gelmez:26:

ınsallah canım.

canım bizim yapabiliceğimiz en güzel şey bol bol dua etmek. Herkes ilk 1 ay zor olacak diyo. 1 ayda sonra usta birliğine geçtiklerinde daha rahat olucaz. sevgililerimizin bizden alıcakları güce ihtiyaçları var. oyüzden moralimizi yüksek tutmamız onların neşelerini yerine getirmemiz gerek. Bu konuda en büyük görev ailesinden bile önce bize düşüyo şuan bizim ruh halimizden hemen etkileniyolar... Kolay bişey değil ama inşallah hep beraber sabırla atlatıcaz :55:

öyle zaten hep güldüm karşısında hep neşeliydim son an vedalaşma anına kadar dayanamadım ağladım ağlamamaya çalıştım ama isteksiz döküldü gözlerden yaş o ağlamadı ama beni teselli etmek için güldü bile sevdiğimmm :( hep askere gitmeden adımız konsun istemiştim ama olmadı kısmet olmadı askerden gelince hemen sözümüz olucak allahım nasip ederse inşallah yarın saat 11 de binicek ve yola düşecek sevdiğim onunla sarılıp vedalaşamayacağım ya yanında olamayacağım ya işte bu çok zoruma gidiyor ve ondan haber alamamak sesini duyamamak vs... rabbim çooook sabırlar versin cümlemize inşallah sevdiğinize eşinize nişanlınıza hayırlı teskereler olsun ve dilerim rabbim hepsini bize sağ sağlim kavuşuturur ve bidaha böle ayrılıklar yaşamayız inşallah ...

Son düzenleme:
Kızlar aslında şöyle bir düşündükçe mutlu oluyor insan yani sürekli kafamızın takıldığı bir engel daha hayırlısıyla aradan çıkmış oluyor.
İnşallah hepsi sağlıklı ve hayırlı şekilde gidip dönerler de bunları hatırlayıp ileride birlikte gülümseriz
Bu dönemleri birlikte yaşamayı bile büyük bir nimet olarak görüyorum ben

kızlar nişanlım ankara mamak mebste eğitim komutanı oldu muharebeci ama acemi birlik orda ustalık nasıl olcak bilmioyrum orası hakkında bilgisi olan var mı???

Back