347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bayanlaaaaaaaaaarrr mersinnnn
Bilen var mı acaba nasıldır?

canım şehir çok güzel. şehrin merkezinde zaten askeriye. bence cook güzel bir yere geliyor sevgilin hayırlı olsun :)

bekledim belki soru sorarsın diye ama meşgulsun sanırım tatlım ben şimdi yatıyorum sorun olursa yarın hepsini yanıtlarım. iyigeceler

Son düzenleme:
Ayyyy bi sürü arayan oldu merak eden vardı epey birde sahur olunca herkes ayakta tabiiii
Yaaa gerçekten miii yaaa? Allahım ne kadar sevindim anlatamam
Rabbim mutlu etsin seni de inşallahhhhh :)
Geç döndüm bu arada kusura bakma
Hem acemisi hem ustası orada olacak rabbim izin verirse

Sen Mersinli misin canım?
Şehir olarak nasıl?
Orada askerlik yapan tanıdıkların var mı hiç?
Ben de buldum da bunuyo muyum neyim?
Yani dışarısı rahatmış inşallah senin dediğine göre çok şükür ama acaba içerisi nasıl çok zorlarlar mı yani?

Son düzenleme:
Kızlarr günaydınnnnn.
Biz dün gece öğrenemedik. En son saat 1.30 da pes edip uyuduk. sabah 6da uyanır uyanmaz baktım.
Kısa dönem er acemi izmir usta denizli çıktı.
Çok şükür iyi yerler çıktı. İzmir'de dünki olaylardan sonra biraz üzüldüm ama usta birliğinin denizli olması çok iyi oldu.

ayy canım benim ya kıyamam valla çok sevdindim hem kısa dönem hem izmir hem ustası denizli daha ne olsun şükürler olsun

ayy canım benim ya kıyamam valla çok sevdindim hem kısa dönem hem izmir hem ustası denizli daha ne olsun şükürler olsun

çok sağol canımm teşekkür ederim valla çok mutluyum zaten sayfa açılır açılmaz bi kısa dönemi gördüm zıplamaya başladımm daha sonrada izmile denizliyi gördüm dansa başladım sabahın 6sında

Bizim hiç iyi değil. Acemilik kastamonu, usta Bingöl jandarma.

Aynı yerler.
Çok mu kötüymüş ?

askerliğin kolayı yokki kızlar batınında doğununda ayrı zorluğu var benim askerim acemisinden geldiğinde kolları elleri dizleri çizik içindeymiş yara bere içindeymiş sürünmekten komando eğitimi gördüler kolay değil :26:

çikita muz şarkısıyla mı sevindin D: sanki piyangodan tatil kazanmış gibi sevinmişsin Allah seni emi

Büüşş Allah iyiliğini versin emi paranoyakmı yapıcaksın beniii vazgeçtim dans etmekten

ayyy 1 haftadr izmir çıkarsa geyikleri dolanıyodu bizdede arkdşlar kimbilir hangi kızla gezer derken

benimki ankaraya düştü o sğukta saçsız bir şekilde dolancak oda değil bütün kış mezun olcan kankaların olmucak dedim durdum ankaraya izin vermedim allahın izni ev arkadaşları ve samimi arkadaşlarının yaşadığı yere düştü azcık yalnız kalsın derken bu oldu

kadir kıymet bilen biridir ama biraz daha değermi anlıyaydı iyidi neyse sağlıcakla gitsin gelsinler

hadi hayırlı olsuuuuun, sizinkiler gidince ve acemiliklerini bitirince sevgilimin gelmesine 1 hafta kalacak, bu sene göreceli olarak daha batıya düşürmüşler herkesi ama, bizimkiler hep doğuya gitti.

Şu an pozitif düşünemiyorum.Bakıyorum bakıyorum bizim dışında herkese güzel yerler çıkmış..Şans bu kadar mı sevmiyor bizi..İyi değilim şu anda.

Büüşş Allah iyiliğini versin emi paranoyakmı yapıcaksın beniii vazgeçtim dans etmekten
banane banane ol işteparanoyak ol benm askerim 12 aydır askerlik yapıyor sizinki 5 ayda kurtarıyor bide işin garibi aynı dönemde geliyorlar nerdeyse

benim kuzenimde ankaraya düştü usta birliği

Şu an pozitif düşünemiyorum.Bakıyorum bakıyorum bizim dışında herkese güzel yerler çıkmış..Şans bu kadar mı sevmiyor bizi..İyi değilim şu anda.

bizimde hiç iyi bi yerde değil dağın ortasında komando yani göreve çıkıyorlar arada 1 hfta yok oluyor ben napıyım şimdi :26: daha 4 ayımız bitmesine bitsede gelse derin bi nefes alsak allah tüm askerlerimizi korusun hayırlısı olsun doğusu batısı çokta önemli değil canları içnde olsun sağ sağlim gidip gelseler yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…