Bayanlaaaaaaaaaarrr mersinnnn
Bilen var mı acaba nasıldır?
canım şehir çok güzel. şehrin merkezinde zaten askeriye. bence cook güzel bir yere geliyor sevgilin hayırlı olsun :)
bekledim belki soru sorarsın diye ama meşgulsun sanırım tatlım ben şimdi yatıyorum sorun olursa yarın hepsini yanıtlarım. iyigeceler
Bizim hiç iyi değil. Acemilik kastamonu, usta Bingöl jandarma.
günaydın kızlarrrrr bugün keyifler nasıl
Kızlarr günaydınnnnn.
Biz dün gece öğrenemedik. En son saat 1.30 da pes edip uyuduk. sabah 6da uyanır uyanmaz baktım.
Kısa dönem er acemi izmir usta denizli çıktı.
Çok şükür iyi yerler çıktı. İzmir'de dünki olaylardan sonra biraz üzüldüm ama usta birliğinin denizli olması çok iyi oldu.
ayy canım benim ya kıyamam valla çok sevdindim hem kısa dönem hem izmir hem ustası denizli daha ne olsun şükürler olsun
Bizim hiç iyi değil. Acemilik kastamonu, usta Bingöl jandarma.
Aynı yerler.
Çok mu kötüymüş ?
çok sağol canımm teşekkür ederim valla çok mutluyum zaten sayfa açılır açılmaz bi kısa dönemi gördüm zıplamaya başladımm daha sonrada izmile denizliyi gördüm dansa başladım sabahın 6sında
çikita muz şarkısıyla mı sevindinD: sanki piyangodan tatil kazanmış gibi sevinmişsin Allah seni emi
valla aynen öyle oldu sanki sevgilimi askere değilde tatile yolluyo gibiyim şuan anlamsız sevinçler içindeyim
denizlide çarşı izinlerinde acaba hangi kızın yanına orda kiminle olcak seni arıycak mıbide bunları düşün
Büüşş Allah iyiliğini versin emi paranoyakmı yapıcaksın beniii vazgeçtim dans etmekten
askerliğin kolayı yokki kızlar batınında doğununda ayrı zorluğu var benim askerim acemisinden geldiğinde kolları elleri dizleri çizik içindeymiş yara bere içindeymiş sürünmekten komando eğitimi gördüler kolay değil :26:
banane banane ol işteparanoyak ol benm askerim 12 aydır askerlik yapıyor sizinki 5 ayda kurtarıyor bide işin garibi aynı dönemde geliyorlar nerdeyseBüüşş Allah iyiliğini versin emi paranoyakmı yapıcaksın beniii vazgeçtim dans etmekten
ayyy 1 haftadr izmir çıkarsa geyikleri dolanıyodu bizdede arkdşlar kimbilir hangi kızla gezer derken
benimki ankaraya düştü o sğukta saçsız bir şekilde dolancak oda değil bütün kış mezun olcan kankaların olmucak dedim durdum ankaraya izin vermedim allahın izni ev arkadaşları ve samimi arkadaşlarının yaşadığı yere düştü azcık yalnız kalsın derken bu oldu
kadir kıymet bilen biridir ama biraz daha değermi anlıyaydı iyidi neyse sağlıcakla gitsin gelsinler
Şu an pozitif düşünemiyorum.Bakıyorum bakıyorum bizim dışında herkese güzel yerler çıkmış..Şans bu kadar mı sevmiyor bizi..İyi değilim şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?