347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydın fıstıklar

Erkenden kalktım birazdan kuaföre gıdıcem hazır gelmişken çok ınsanlıktan cikmadan halledeyım dedım.

Bugun anneannemde kuran okunacak dedem ıcın ben buradayken okunsun dedı annemler.

Bende hafta sonuna kadar kalacaktım yarın esim almaya gelecekti pazar doncektık. Üni.den arkadaşlar aradı hafta sonu sıze gelmeyı dusunuyoruZ musaıtsenız dediler bı kere daha aramıslardı biz evde degildik bu seferde geri cevıremedım sehir dışından gelecekler. O yuzden akşam ustu doncem annemde bı dunya kışlık erzak hazırlamış dolmuşla cogunu goturemıcem kalacak gene

Eneeeemmm ne kaldı 32'ye hamiş haberlerinizi alalı dün gibi 9 ay bu kadar çabuk mu geçermiş patır patır doğuruyonuz yahu.

Haha benim 9 ay bana çok uzun gelmişti, hüm ile nenanınkiler bana çabuk geçti : ) Birde onlara sormak lazım : )

Haha benim 9 ay bana çok uzun gelmişti, hüm ile nenanınkiler bana çabuk geçti : ) Birde onlara sormak lazım : )

Heee sorma çok çabuk
Genel olarak Allah a çok şükür şu ana kadar rahat bi hamilelik geçirdim ama şu yeme içme işleri beni çok zorladı

Hüm sen detaylı ultrosana girmişmiydin? Anneden bebeğe giden sağ ve sol damarlar açık mıydı?

Hiçbir sorun yoktu canım
en iyi hocaya gittim hemde Eyüp ekici ye geliyor millet türkiyenin her tarafından
ben yemedim çocuk da zayıf kaldı olay bu
Et ve yumurta yemedim hiç 5 ay

Hiçbir sorun yoktu canım
en iyi hocaya gittim hemde Eyüp ekici ye geliyor millet türkiyenin her tarafından
ben yemedim çocuk da zayıf kaldı olay bu
Et ve yumurta yemedim hiç 5 ay

Anladım canım, benim 6. ayda detaylı ultrasonda sağ damarım az açıktı, doktor zayıf doğabilir demişti. Aklıma o geldi. 30. haftada düzelebilir demişti, sanırım düzeldi haftasına göre normal doğmuştu.

inşallah düzelir canım bol bol yiyorum artık gittiğimden beri 10 günde 1 kilo aldım bile

Ayy incicicegim yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu gercekten de hic yalnız birakmadik birbirimizi.
Yarin sabah gri pasaportumu almaya gidiyorumm ayy az kaldi paris i gormeyeee

Merciii kazaklar montlar al yanına donabılırsın.Ben ağustosta soguktan buz kesmiştim.
Şimdiden iyi yolculuklar.
Özldim tur günlerimi.Şimdiden sadece bir düşünce olarak var aklımada ama seneye yaza bir iskandinav turu düşünüyorum yine 15 günlük.Bakalım nasipp

Tadını alan bırakamıyor herhalde : )

Öyle mii başınız sağolsun. Benim annem Göztepe'de hala Amerikan Koleji'nin orda oturuyor, babam Hakimevleri caddede ben evlenince Şirinyer İzban'ın oraya transfer oldum.
Sagol canım.bizimde göztepe köprüye yakın.bende evlenince bornovaya geldim.göztepe güzeldir özellikle çarşısı

Hamamı bende istedim ama o kadar telaşeden yapamadık. Diğerlerini bende yaptım hepsi çok içime sinerek oldu.
Hamamım 15 gün önceden olmuştu canım.hepsinin arasında 1hafta vardı ve hepsi hafta sonuydu.benimde çok içime sindi çok eğlenmiştik.bu arada barcelona'ya gidiyormuşsun canım çok iyi seçim çok güzelmiş gerçekten.bizde istiyoruz eşime söylüyorum bakalım ne zaman denk gelicek.turizmcisin sanırım canım bizde balayı için yunan adalarına gidiyorduk sonradan vazgeçtik.çok yorucu ve balayı için uygun olmadığını söylediler.daha sonra rixos belek gittik.iyiki de oraya gitmişiz çok memnun kaldık.

Kızlar schafer porselen Catal kasık takımı kullanan var mı. Makinaya atılıyor mu. Biliyormusunuz. Ben daha hıc kullanmadım. Yarın cıkarıcamda ona göre makinada catlayabilir falan dediler

Lovelym hic beklentim yok sadece acayip buyuk degisiklik olcak gezcem tozcam alisveris yapcam diye seviniyorum. Bide ilk kez ayrilicaz evlendigimizden beri bakalim nasil olucak diye meraklardayim. Aksam cok zor uyucam kesin , cok alistim yanimda olmasina. Ama kavusmak da ayri guzel olcak. Bakalim yasayip gorcez

selam kızlar
nenam çok tatlı olmuşsuuunn
merci inşallah çok güzel geçer canım bencede geldiğinde kavuşması çok güzel olur

bende iş arıyorum kızlar hayırlısıyla bir iş bulsaydım şöyle güzel artık çeyiz yapmaya başlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…