• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Annemden 5 arabasına bindim yagmur ve akşam trafiğine yakalandım iki saatte anca gelebildim. Eşim aldı direk markete uğradık. Yarın arkadaşlar geliyor hafta sonu için şehir dışından. Geldim hemen aldıklarımızı yerleştirdim. Sigara Boregı sardım attım buzluga. Tatlıyı da yaptım. Esim biraz bulaşık biriktirmiş ben yokken onları hallettim. Kahvaltı takımımı hiç kullanmamıştım toz olmuştur konsolda Die yıkadım. Anca oturdum sırtım catladı. Gündüz de anneannemde misafir vardı zaten yorulmuştum. Yarınada ev temizlenecek ve yemek yapılacak....oy oyy...

Günaydın canlar :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Dün gece eşimin telefrikte genel bakımı vardı teknikerlerin başlarına gitti bende annemde kaldım babam kalkmış sabah kahvaltı hazırlamış yumurta haşlamış canım babam yaaaa :cry::cry::cry::cry:

Günaydın bebeklerimmmm. Dün akşam üzeri bir anda yağmur bastırdı kordonda ayağımdada muz çorabın altına babet vardı. Baktım ayaklarım cungul cungul olucak 5 dakikada bir bot beğendim aldım ordan da kocacıkla buluştuk dışarda yedik dün.

Günaydın bebeklerimmmm. Dün akşam üzeri bir anda yağmur bastırdı kordonda ayağımdada muz çorabın altına babet vardı. Baktım ayaklarım cungul cungul olucak 5 dakikada bir bot beğendim aldım ordan da kocacıkla buluştuk dışarda yedik dün.

iyi yapmışsın canım çok fena yağmur var burda da şimdi

Günaydın kızlarrrr
Dun aksam burasi da yagmurluydu ama hava tuhaf derecede ılık bu aralar. Botlarimi aldim ama bi turlu giymek kismet olmadi hava boyle olunca. Yarin da veli toplantim var hicbisey anlamicam haftasonundan :(

Günaydınnn dün izmirde güzel yağmur yağdı.iyi yapmışsın canım en azından ıslanmamışsın.izmirimizin yağmuru bir anda bastırır.nerden aldın botu? Ordaki zara ve twigy çok severimmm.:KK73:yakınmı sana?

Annemden 5 arabasına bindim yagmur ve akşam trafiğine yakalandım iki saatte anca gelebildim. Eşim aldı direk markete uğradık. Yarın arkadaşlar geliyor hafta sonu için şehir dışından. Geldim hemen aldıklarımızı yerleştirdim. Sigara Boregı sardım attım buzluga. Tatlıyı da yaptım. Esim biraz bulaşık biriktirmiş ben yokken onları hallettim. Kahvaltı takımımı hiç kullanmamıştım toz olmuştur konsolda Die yıkadım. Anca oturdum sırtım catladı. Gündüz de anneannemde misafir vardı zaten yorulmuştum. Yarınada ev temizlenecek ve yemek yapılacak....oy oyy...
Kolay gelsin canım sana.bu arada bende mevlüdümde çatal kaşık takımımı kullanmıştım.makinaya attım canım birşey olmadı.

Sabah 8 de kalktım işleri anca bitirdim. 2 makinada camasır olmuş ben yokken birini kuruttum birini anca attım Makinaya daha. Sabahtan zeytinyağlı yaptım. Bi fırına girecek yemegim bide Corba salata falan kaldı yapılacak. Yagmur camları cok fena yapmış ama onları silemedim. Yetiştiremem işleri diye iyiki de bulaşmamışım hiç. Neyse artık gelenler yabancı degıl.

humm kuzeninde mi asker kardesinin nişanlısı nereye gıdıcek. Hayırlı tezkereler olsun inşallah. Gule gule gitsin gelsin..

papatya sagol canım demek bişey olmuyor makinada ilk defa kullanıcam da yıkanmıyorsa cıkarmayım demiştim. Cıkarayım bari değişiklik olsun..

huhuuuuuuuuuuuuuu teyzeler bız gelıdkkk
:anneadayı::KK46:
bebeğin pozisyonuyla alakalı o canım işte
bazılarının hiç kalçası çıkmıyor karnı kocaman oluyor bazıları da benim gibi bebek yayılıyor

popiş mi buyuo hümmm :) valla bnm popiş hiç buyumedı ama memişlerle göbişi artk tasıyamıom malesefff

nerede deprem oldu kızlar

bu arada 58 kilo ile evlandim 60 kilo olmuştum şimdi ise 62 kiloyum sabah tartıldım tekrar 60 tım ama doktor hamişliği 62 olarak kaydettti 10 14 kilo alabilirsin 75 ile bitirelim gebeliği dedi bakalım ne olucak :)

masallahh kuzum ıyı bende 90 la bıtırcemsanıorm pandaya bagladım :)

Ay duymamam mı hemde ne biçim.

Sabah 06:00'da alarm çaldı yeni tel almıştım oturma odasında şarja bıraktım yatak odasındada eşiminki şarjdaydı her sabah 06:00'da alarmım çalar benim uykumuz açılsın yavaş yavaş diye. Yine çaldı gittim oturma odasına kapattım geldim yattım sallandık. Hep uyanıkken yakalıyor beni. Sarıldı eşim ben çok korkunca kuşumuzda yazık daha deprem başlamadan kafeste tellere çarptı hep kendini ona da bakamadım korkuyla hayvanlar önceden seziyor gerçekten.

Nena inanmıyorum çok datlu bir hamiş olmuşsun sen.

aa gesmıs olsn deprem ne zmn oldu hıc haberlrde de denk gelmedım ki :( hay allah yaa

tesekkurler lovelylım benım...

Haha benim 9 ay bana çok uzun gelmişti, hüm ile nenanınkiler bana çabuk geçti : ) Birde onlara sormak lazım : )

bana sormayınnn yazın canım cıktı suanda artk hareket edemıom ayaklar davul gbı offf hıc guzel yasayamadm cokta kılo aldm ama kızıma kavusucak olmak moralımı yuksek tutuo:)

5 dkka da bot mu aldn :) valla ıslak gderdm almazdm sanrm :) bnm ayaklar problemlı her sey olmadgııcın ayagma alamazdm 5 dkka da :)

papatya hg naslsn ızmırlıymıssın bnde ıstanbuldan kelebek topıgın demırbaslarndanm surda 10 kısı falanız ama bnde cok gremıorm hamılelıkten oturu arada selam verıp kacıyorum sadece

Sabah 8 de kalktım işleri anca bitirdim. 2 makinada camasır olmuş ben yokken birini kuruttum birini anca attım Makinaya daha. Sabahtan zeytinyağlı yaptım. Bi fırına girecek yemegim bide Corba salata falan kaldı yapılacak. Yagmur camları cok fena yapmış ama onları silemedim. Yetiştiremem işleri diye iyiki de bulaşmamışım hiç. Neyse artık gelenler yabancı degıl.

humm kuzeninde mi asker kardesinin nişanlısı nereye gıdıcek. Hayırlı tezkereler olsun inşallah. Gule gule gitsin gelsin..

papatya sagol canım demek bişey olmuyor makinada ilk defa kullanıcam da yıkanmıyorsa cıkarmayım demiştim. Cıkarayım bari değişiklik olsun..

kardeşimin nişanlısı=kuzenim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

huhuuuuuuuuuuuuuu teyzeler bız gelıdkkk
:anneadayı::KK46:

popiş mi buyuo hümmm :) valla bnm popiş hiç buyumedı ama memişlerle göbişi artk tasıyamıom malesefff

masallahh kuzum ıyı bende 90 la bıtırcemsanıorm pandaya bagladım :)

aa gesmıs olsn deprem ne zmn oldu hıc haberlrde de denk gelmedım ki :KK43: hay allah yaa

bana sormayınnn yazın canım cıktı suanda artk hareket edemıom ayaklar davul gbı offf hıc guzel yasayamadm cokta kılo aldm ama kızıma kavusucak olmak moralımı yuksek tutuo:)

5 dkka da bot mu aldn :) valla ıslak gderdm almazdm sanrm :) bnm ayaklar problemlı her sey olmadgııcın ayagma alamazdm 5 dkka da :)

Güya erkek de karın büyürdü kızda kalça
Al işte ikimizin de kız ama birinin kalçası birinin karnı :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bütün tezleri çürüttük

Nenà guzel anne hosgeldin. Panda gibi değilsin çok sekersin. Takma kiloyu kafana minnak kuzu gelsin bi kilolar hop gider merak etme..

Ayy humm ben o ayrıntıyı kaçırmısım Pardon canım. Hayırlı tezkereler olsun..

Nenà guzel anne hosgeldin. Panda gibi değilsin çok sekersin. Takma kiloyu kafana minnak kuzu gelsin bi kilolar hop gider merak etme..

Ayy humm ben o ayrıntıyı kaçırmısım Pardon canım. Hayırlı tezkereler olsun..

Teşekkür ederizzzzz tatlım
Ben yemin törenine gidemeyecem :mad::mad::mad::mad:
Eskişehir konya falan olsaydı giderim aralıkta olacak çünkü doğuma 1 ay kala
Manisadan izmir e falan da giderler ohhhh gezerler

Günaydınnn dün izmirde güzel yağmur yağdı.iyi yapmışsın canım en azından ıslanmamışsın.izmirimizin yağmuru bir anda bastırır.nerden aldın botu? Ordaki zara ve twigy çok severimmm.:KK73:yakınmı sana?

Evet dibim olur canım bende polaristen aldım. İş yerimle arası 1 dk yok çünkü.

aa gesmıs olsn deprem ne zmn oldu hıc haberlrde de denk gelmedım ki :KK43: hay allah yaa

5 dkka da bot mu aldn :) valla ıslak gderdm almazdm sanrm :) bnm ayaklar problemlı her sey olmadgı ıcın ayagma alamazdm 5 dkka da :)

Deprem geçen gün oldu bayağı korkuttu bizi. Çünkü ben alarm çalınca uyandım kapattım yerime yattım sallandık bayağı.

Benim hiç problemli değil canım severim ayaklarımı çok ama polaristen aldım öyle dün korusun diye oradada 37.5 numara yok bende 37 aldım dayanıyor ama acıtmıyor 38 çok bol geldi.

Evet dibim olur canım bende polaristen aldım. İş yerimle arası 1 dk yok çünkü.
Tam kordondasın canım o zaman.bende zarayı çok severim twgy girdimmi bi ayakkabı alır çıkarım genelde.:KK48:güzel yazlık ayakkabıları oluyor sandalet tarzında.canım bu arada ben yazmıştım sana göztepe köprüde diye görmedin herhalde.

Back