- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Gunaydın fıstıklar
Gunes bı kayboluyor bı cıkıyor. Havanın tadı yok bugun. Arkadaşımın mevlutune gidicez annemle ogleden sonra.
Buranın carsılarını ozlemısım dun talan ettik altın kızlarla. Bı kac parca bısey aldım kendime. Annem telefon almıştı bayramda geldiğimde koca ızmırde bı kapak bulamadık burda buldum ama ben daha renkli bısıler ıstıyorum. Bugun tekrar bakıcam toptancı gelcek dediler.
günaydın kızlarrr
çok hızlı geçiyo bu hafta işten işe koşturuyorum malum hem yolculuk telaşı, hem 29 ekim telaşı. cumartesi günü de hem kurul toplantım hem veli toplantım var. akşam eve gelip yemek de yapınca yemekten sonra koltukta yığılıp kalıyorum bu aralar. eşim de dalga geçiyo öğlen gidiyosun ne bu halin diye saat 11de de uyuyup kalıyoruz zatenözel hayat sıfır bu aralar
Kuzum ne aldın nasıl bir kapak arıyorsun ben alsancakta çalıştığım için çok çeşit var burda istersen ben kargo yapabilirim sana.
Selamlar kizlar.
Lovelycim caganin sikintisi ne diye sormussun.Biraz davranissal sorunlar var.
Haraketli oldugunu tekrar dile getirmeme gerek yoktur.Artik okulda da hergun aldigimiz karnelerde yorum kisminda bugunde haraketliyiz yazmaktan bikmadi ogretmeni.Isirma ve vurma sorunumuz var.Gecen gun sinifinda bir kizin parmagini morartmis resmen.Birde abimin pimpirikligi yuzuden cocuk cigneme elinde kati gida tutma nedir bilmedi haliyle oral donemi tam gecememis olabilir dedi psikolog.Bu isirmalar omdan olabilirmis.En buyuk sikintimiz ise kural bilmezlik.Evde cok kisi bakinca cocuga ve simartilinca kural tanimiyor.Okulda alismak zorunda kaldi 1 ayda kurallara ama evde bildigini okuyor.
Bunlarsan yola cikarak henuz 7 aylik bebe annesi ve anne adaylarimiza verecgim tavsiye.Cocuga kurallari olusturun.Taviz vermeyin.7 aydan sonra eline kemirecegi seyler verin ve asla ve asla yattiginiz yatakta yatirmayin.
Cocuk yetistirirken farkinda olunmadan bircok hata yapiliyor.Sizler de yapacaksiniz bende yapacagim ama en azindan tecrubeyle bunlari yapmamamiz younde paylasmaj istedim.Dogurmadan anne oldum resmen bizimkiyle valla
Eskiden hep haraketli bir cocugum olsun isterdim ama artik uslu sakin bir cocuk hayal ediyorum.Birde yasitlarinin anneleri bizimkide cok haraketli demiyor mu ucan kafa atasim geliyorYahu cocuk son yarim saattir kendi basina oynayip mama sandalyesinde oturuyor.Ne haraketii diyorum ne :)
Slm kızlar nasılsınız arada girip hatrınızı soruyorum ama sürekli girmiyorsunuz herhalde.bir türlü tanışma fırsatı olmadı
Xperia z2 canım. Bornova'da bulamadık. Sağolasın kuzum. Yollamış kadar oldun. bugun toptancı gelmemiş yarın tekrar bakıcam
Dogrudur canım.ben en son cevap yazmıştım sana görmedin sanırım.geçmişe biraz baktım gerçekten sayfalar hızla ilerlemiş.bu arada canım daha önce aynı yerde oturuyormuşuzBiz tanıştık aslında. İyiyiz canım sen nasılsın her gün girip yazmaya çalışıyruz aslında sen eskiden görücektin sayfaların hızına yetişilmiyordu. Şimdi azaldık hepimiz evlendik bir çoğumuz hamile bir çoğu çalışıyor vakit oldukça yazıyoruz.
Meraba canım hosgeldin aramıza. Yazmıştım daha onceden ama arada kaynadı sanırım. Eskiden daha cok muhabbet oluyordu bu aralar İş guc ev Isleri sık girilmiyor. Ama hergun az da olsa yazmaya calisiyoruzSlm kızlar nasılsınız arada girip hatrınızı soruyorum ama sürekli girmiyorsunuz herhalde.bir türlü tanışma fırsatı olmadı
Z2 çok güzel bir telefon canım öncelikle güle güle kullan. Bu aralar çokça duyuyorum adını. Kapak sıkıntısı yaşıyorsan netten de söyleyebilirsin ya da gerçekten bende gönderebilirim ama beğenir misin bilemem tabi ben genellikle sade kapaklar kullanıyorum hafif taşlı da kullandığım oldu özellikle tchibonun çıkardığı bir taşlı kapak vardı ki bugün bütün kapaklarım anneme gidiyor.
Tekrar merhaba canım.gerçekten evde olduğun zaman daha çok iş oluyor.en iyisi çalışmak.evde durdukça mutlaka iş çıkıyor.sen çalışmıyorsun herhalde dimi canım?Meraba canım hosgeldin aramıza. Yazmıştım daha onceden ama arada kaynadı sanırım. Eskiden daha cok muhabbet oluyordu bu aralar İş guc ev Isleri sık görülmüyor. Ama hergun az da olsa yazmaya calisiyoruz
Tesekkur ederım canım. Evet guzel telefon memnunum suan. Sende telefonunu gule gule kullan. Eski telefonumun kapagı seffaftı bu bıraz renkli olsun dedım.
Maalesef calışmıyorum. Gecen sene kpss için gecemi gündüzüme kattım sonuc hüsran. Aynen dedigin gıbı evdeyken hıc bitmiyor iş.Tekrar merhaba canım.gerçekten evde olduğun zaman daha çok iş oluyor.en iyisi çalışmak.evde durdukça mutlaka iş çıkıyor.sen çalışmıyorsun herhalde dimi canım?
Bende şuan çalışmıyorum.daha önce havalimanında çalıştım fakat mesai saatlerinden dolayı ayrıldım işten.bende 2 sene önce girmiştm kpss.fakat çok yüksek kapattı kurumlar.artık gercekten zorlaştı.Maalesef calışmıyorum. Gecen sene kpss için gecemi gündüzüme kattım sonuc hüsran. Aynen dedigin gıbı evdeyken hıc bitmiyor iş.
Dogrudur canım.ben en son cevap yazmıştım sana görmedin sanırım.geçmişe biraz baktım gerçekten sayfalar hızla ilerlemiş.bu arada canım daha önce aynı yerde oturuyormuşuz
Bende 87liyim canım.bende daha önce havalimanında çalıştım.daha sonra çalışma saatlerinden dolayı ayrıldm işten.epey uzun bir süredir de çalışmıyorum.evlilik hazırlıkları derken falan da 1 sene geçti.simdi tekrar iş arama sürecine girmiş bulunmaktaym
Evet cok zor gercekten artık. İnşallah kısa zamanda guzel bı ıs buluruzBende şuan çalışmıyorum.daha önce havalimanında çalıştım fakat mesai saatlerinden dolayı ayrıldım işten.bende 2 sene önce girmiştm kpss.fakat çok yüksek kapattı kurumlar.artık gercekten zorlaştı.
Evet canım buydu.bende biraz geç cevap yazabilmiştm sana.dedemi kaybettik geçen hafta.geç yazdığım için arada kaynadı sanırım.göztepe canım.Canım gönderdiğin mesaj bu muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?