İnş canım.eskiden iş bulmak çok kolaymış gerçekten.iş arıyormusun peki?sen nerelisin canım kaç yaşındasın seninle tanışmamıştk sanırım.Evet cok zor gercekten artık. İnşallah kısa zamanda guzel bı ıs buluruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım.eskiden iş bulmak çok kolaymış gerçekten.iş arıyormusun peki?sen nerelisin canım kaç yaşındasın seninle tanışmamıştk sanırım.Evet cok zor gercekten artık. İnşallah kısa zamanda guzel bı ıs buluruz
Arıyorum ama önceliğim devlette olmasaydı inşallah olur. Henüz ozel bi yere basvuru yapmadım. 26 yaşındayım. Izmırın ilçesinde oturuyorduk ailemle evlenince Bornova'ya geldim. Gecen sene ağustosta evlendim bendeİnş canım.eskiden iş bulmak çok kolaymış gerçekten.iş arıyormusun peki?sen nerelisin canım kaç yaşındasın seninle tanışmamıştk sanırım.
Bende evlenince bornovaya geldm canım.bornova merkezde oturuyorz.daha önce lovely arkadaşımızla aynı yerde oturuyormuşuz.bende biraz geçmisi okuyunca gördüm.evlenince hepimiz farklı yerlere geçmişizArıyorum ama önceliğim devlette olmasaydı inşallah olur. Henüz ozel bi yere basvuru yapmadım. 26 yaşındayım. Izmırın ilçesinde oturuyorduk ailemle evlenince Bornova'ya geldim. Gecen sene ağustosta evlendim bende
Evet başka yerlere geldik. Ben park bornovayı gecınce ankara asfaltına yakın lojmanlardayım biraz uzak kalıyoruzBende evlenince bornovaya geldm canım.bornova merkezde oturuyorz.daha önce lovely arkadaşımızla aynı yerde oturuyormuşuz.bende biraz geçmisi okuyunca gördüm.evlenince hepimiz farklı yerlere geçmişizsen bornovanın neresi canım?benimde her zaman önceligim devletti ama malesef olmadı.mesai saatleri düzgün bir iş bakıyorum bende.
Anladım canım.lojman askerlik dolayı falanmı?Evet başka yerlere geldik. Ben park bornovayı gecınce ankara asfaltına yakın lojmanlardayım biraz uzak kalıyoruz
Yok askeriye degil. eşim veteriner hekimAnladım canım.lojman askerlik dolayı falanmı?
Anladım canım.bu arada telefonlarınızı güle güle kullanın kızlar.kk uygulama açılıyormu sizlerde bende s4 var uygulama hata veriyor.Yok askeriye degil. eşim veteriner hekim
Tesekkurler canım. Bilmiyorum ben uygulamayı ındırmedım. Normal netten gırıyorumAnladım canım.bu arada telefonlarınızı güle güle kullanın kızlar.kk uygulama açılıyormu sizlerde bende s4 var uygulama hata veriyor.
Biz 2012 temmuz gibi falan tanıştık. Hepimizin eslerı aynı donem askere gitti. O zaman burda cok sey paylaştık. Benım esımde teğmen olarak 12 ay yaptı. Kızların cogunun eslerı kısa donemdi ama benı beklerken hıc yalnız bırakmadılar. Suan az kısı kaldık ama hıc kopmadık maşallah bize. Askerden sonra dugun hazırlıklarımızı paylaştık. Sımdıde bebışlerımız gelmeye başladıBende uygulamadan giremiyorum.sizler ne zamandır tanışıyorsunuz? Burası gerçekten güzel bir ortam herşeyini paylaşabildiğin özellikle (askerlik döneminde) benimde eşim 1yıl yapmıştı.insanın kendisini anladıgı kisilerle sohbet etmesi cok daha içten oluyor.
Önemli olan kopmamak zaten.bende arada gelirdim kk'e üye degildim.sonra kısmetmiş üye oldum.B
Biz 2012 temmuz gibi falan tanıştık. Hepimizin eslerı aynı donem askere gitti. O zaman burda cok sey paylaştık. Benım esımde teğmen olarak 12 ay yaptı. Kızların cogunun eslerı kısa donemdi ama benı beklerken hıc yalnız bırakmadılar. Suan az kısı kaldık ama hıc kopmadık maşallah bize. Askerden sonra dugun hazırlıklarımızı paylaştık. Sımdıde bebışlerımız gelmeye başladı
Aynen canım onemli olan kopmamak dedigin gıbı. Bende uzun sure uye olmadan takıp ediyordum. Sonra dayanamadım iyiki uye olmuşum.Önemli olan kopmamak zaten.bende arada gelirdim kk'e üye degildim.sonra kısmetmiş üye oldum.
Bende memnun oldum canım.görüşmek üzere..Aynen canım onemli olan kopmamak dedigin gıbı. Bende uzun sure uye olmadan takıp ediyordum. Sonra dayanamadım iyiki uye olmuşum.
Bu arada ben kacayım. Tanıstıgıma memnun oldum. Iyı aksamlar. Gorusuruz...
Lovelycim benimde gelin mevlüdüm oldu 1ay önce.gelin hamamım, kınam, dügünüm ve mevlüdüm olmak üzere toplam 4 bölüm gerçekleşti.
Öyle ama kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaştık biz burda  Ayy incicicegim yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu gercekten de hic yalnız birakmadik birbirimizi.
Yarin sabah gri pasaportumu almaya gidiyorumm ayy az kaldi paris i gormeyeee![]()
Evet canım buydu.bende biraz geç cevap yazabilmiştm sana.dedemi kaybettik geçen hafta.geç yazdığım için arada kaynadı sanırım.göztepe canım.
Anladım canım.bu arada telefonlarınızı güle güle kullanın kızlar.kk uygulama açılıyormu sizlerde bende s4 var uygulama hata veriyor.
Lovelycim benimde gelin mevlüdüm oldu 1ay önce.gelin hamamım, kınam, dügünüm ve mevlüdüm olmak üzere toplam 4 bölüm gerçekleşti.![]()
Ayy incicicegim yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu gercekten de hic yalnız birakmadik birbirimizi.
Yarin sabah gri pasaportumu almaya gidiyorumm ayy az kaldi paris i gormeyeee![]()