- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Günaydın bebeklerimmmm. Dün akşam üzeri bir anda yağmur bastırdı kordonda ayağımdada muz çorabın altına babet vardı. Baktım ayaklarım cungul cungul olucak 5 dakikada bir bot beğendim aldım ordan da kocacıkla buluştuk dışarda yedik dün.
Günaydınnn dün izmirde güzel yağmur yağdı.iyi yapmışsın canım en azından ıslanmamışsın.izmirimizin yağmuru bir anda bastırır.nerden aldın botu? Ordaki zara ve twigy çok severimmm.Günaydın bebeklerimmmm. Dün akşam üzeri bir anda yağmur bastırdı kordonda ayağımdada muz çorabın altına babet vardı. Baktım ayaklarım cungul cungul olucak 5 dakikada bir bot beğendim aldım ordan da kocacıkla buluştuk dışarda yedik dün.
Kolay gelsin canım sana.bu arada bende mevlüdümde çatal kaşık takımımı kullanmıştım.makinaya attım canım birşey olmadı.Annemden 5 arabasına bindim yagmur ve akşam trafiğine yakalandım iki saatte anca gelebildim. Eşim aldı direk markete uğradık. Yarın arkadaşlar geliyor hafta sonu için şehir dışından. Geldim hemen aldıklarımızı yerleştirdim. Sigara Boregı sardım attım buzluga. Tatlıyı da yaptım. Esim biraz bulaşık biriktirmiş ben yokken onları hallettim. Kahvaltı takımımı hiç kullanmamıştım toz olmuştur konsolda Die yıkadım. Anca oturdum sırtım catladı. Gündüz de anneannemde misafir vardı zaten yorulmuştum. Yarınada ev temizlenecek ve yemek yapılacak....oy oyy...
bebeğin pozisyonuyla alakalı o canım işte
bazılarının hiç kalçası çıkmıyor karnı kocaman oluyor bazıları da benim gibi bebek yayılıyor
nerede deprem oldu kızlar
bu arada 58 kilo ile evlandim 60 kilo olmuştum şimdi ise 62 kiloyum sabah tartıldım tekrar 60 tım ama doktor hamişliği 62 olarak kaydettti 10 14 kilo alabilirsin 75 ile bitirelim gebeliği dedi bakalım ne olucak :)
Ay duymamam mı hemde ne biçim.
Sabah 06:00'da alarm çaldı yeni tel almıştım oturma odasında şarja bıraktım yatak odasındada eşiminki şarjdaydı her sabah 06:00'da alarmım çalar benim uykumuz açılsın yavaş yavaş diye. Yine çaldı gittim oturma odasına kapattım geldim yattım sallandık. Hep uyanıkken yakalıyor beni. Sarıldı eşim ben çok korkunca kuşumuzda yazık daha deprem başlamadan kafeste tellere çarptı hep kendini ona da bakamadım korkuyla hayvanlar önceden seziyor gerçekten.
Nena inanmıyorum çok datlu bir hamiş olmuşsun sen.
Haha benim 9 ay bana çok uzun gelmişti, hüm ile nenanınkiler bana çabuk geçti : ) Birde onlara sormak lazım : )
Günaydın bebeklerimmmm. Dün akşam üzeri bir anda yağmur bastırdı kordonda ayağımdada muz çorabın altına babet vardı. Baktım ayaklarım cungul cungul olucak 5 dakikada bir bot beğendim aldım ordan da kocacıkla buluştuk dışarda yedik dün.
Sabah 8 de kalktım işleri anca bitirdim. 2 makinada camasır olmuş ben yokken birini kuruttum birini anca attım Makinaya daha. Sabahtan zeytinyağlı yaptım. Bi fırına girecek yemegim bide Corba salata falan kaldı yapılacak. Yagmur camları cok fena yapmış ama onları silemedim. Yetiştiremem işleri diye iyiki de bulaşmamışım hiç. Neyse artık gelenler yabancı degıl.
humm kuzeninde mi asker kardesinin nişanlısı nereye gıdıcek. Hayırlı tezkereler olsun inşallah. Gule gule gitsin gelsin..
papatya sagol canım demek bişey olmuyor makinada ilk defa kullanıcam da yıkanmıyorsa cıkarmayım demiştim. Cıkarayım bari değişiklik olsun..
huhuuuuuuuuuuuuuu teyzeler bız gelıdkkk
popiş mi buyuo hümmm :) valla bnm popiş hiç buyumedı ama memişlerle göbişi artk tasıyamıom malesefff
masallahh kuzum ıyı bende 90 la bıtırcemsanıorm pandaya bagladım :)
aa gesmıs olsn deprem ne zmn oldu hıc haberlrde de denk gelmedım kihay allah yaa
tesekkurler lovelylım benım...
bana sormayınnn yazın canım cıktı suanda artk hareket edemıom ayaklar davul gbı offf hıc guzel yasayamadm cokta kılo aldm ama kızıma kavusucak olmak moralımı yuksek tutuo:)
5 dkka da bot mu aldn :) valla ıslak gderdm almazdm sanrm :) bnm ayaklar problemlı her sey olmadgııcın ayagma alamazdm 5 dkka da :)
Nenà guzel anne hosgeldin. Panda gibi değilsin çok sekersin. Takma kiloyu kafana minnak kuzu gelsin bi kilolar hop gider merak etme..
Ayy humm ben o ayrıntıyı kaçırmısım Pardon canım. Hayırlı tezkereler olsun..
Güya erkek de karın büyürdü kızda kalça
Al işte ikimizin de kız ama birinin kalçası birinin karnı
Bütün tezleri çürüttük
Ben nenadan doğumda süpriz bekliyom dermişim : )
Günaydınnn dün izmirde güzel yağmur yağdı.iyi yapmışsın canım en azından ıslanmamışsın.izmirimizin yağmuru bir anda bastırır.nerden aldın botu? Ordaki zara ve twigy çok severimmm.yakınmı sana?
aa gesmıs olsn deprem ne zmn oldu hıc haberlrde de denk gelmedım kihay allah yaa
tesekkurler lovelylım benım...
5 dkka da bot mu aldn :) valla ıslak gderdm almazdm sanrm :) bnm ayaklar problemlı her sey olmadgı ıcın ayagma alamazdm 5 dkka da :)
Tam kordondasın canım o zaman.bende zarayı çok severim twgy girdimmi bi ayakkabı alır çıkarım genelde.Evet dibim olur canım bende polaristen aldım. İş yerimle arası 1 dk yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?