347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnş canım.eskiden iş bulmak çok kolaymış gerçekten.iş arıyormusun peki?sen nerelisin canım kaç yaşındasın seninle tanışmamıştk sanırım.
Arıyorum ama önceliğim devlette olmasaydı inşallah olur. Henüz ozel bi yere basvuru yapmadım. 26 yaşındayım. Izmırın ilçesinde oturuyorduk ailemle evlenince Bornova'ya geldim. Gecen sene ağustosta evlendim bende

Bende evlenince bornovaya geldm canım.bornova merkezde oturuyorz.daha önce lovely arkadaşımızla aynı yerde oturuyormuşuz.bende biraz geçmisi okuyunca gördüm.evlenince hepimiz farklı yerlere geçmişiz sen bornovanın neresi canım?benimde her zaman önceligim devletti ama malesef olmadı.mesai saatleri düzgün bir iş bakıyorum bende.

Evet başka yerlere geldik. Ben park bornovayı gecınce ankara asfaltına yakın lojmanlardayım biraz uzak kalıyoruz

Bende uygulamadan giremiyorum.sizler ne zamandır tanışıyorsunuz? Burası gerçekten güzel bir ortam herşeyini paylaşabildiğin özellikle (askerlik döneminde) benimde eşim 1yıl yapmıştı.insanın kendisini anladıgı kisilerle sohbet etmesi cok daha içten oluyor.

B
Biz 2012 temmuz gibi falan tanıştık. Hepimizin eslerı aynı donem askere gitti. O zaman burda cok sey paylaştık. Benım esımde teğmen olarak 12 ay yaptı. Kızların cogunun eslerı kısa donemdi ama benı beklerken hıc yalnız bırakmadılar. Suan az kısı kaldık ama hıc kopmadık maşallah bize. Askerden sonra dugun hazırlıklarımızı paylaştık. Sımdıde bebışlerımız gelmeye başladı

Önemli olan kopmamak zaten.bende arada gelirdim kk'e üye degildim.sonra kısmetmiş üye oldum.

Önemli olan kopmamak zaten.bende arada gelirdim kk'e üye degildim.sonra kısmetmiş üye oldum.
Aynen canım onemli olan kopmamak dedigin gıbı. Bende uzun sure uye olmadan takıp ediyordum. Sonra dayanamadım iyiki uye olmuşum.

Bu arada ben kacayım. Tanıstıgıma memnun oldum. Iyı aksamlar. Gorusuruz...

Aynen canım onemli olan kopmamak dedigin gıbı. Bende uzun sure uye olmadan takıp ediyordum. Sonra dayanamadım iyiki uye olmuşum.

Bu arada ben kacayım. Tanıstıgıma memnun oldum. Iyı aksamlar. Gorusuruz...
Bende memnun oldum canım.görüşmek üzere..

Ayy incicicegim yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu gercekten de hic yalnız birakmadik birbirimizi.
Yarin sabah gri pasaportumu almaya gidiyorumm ayy az kaldi paris i gormeyeee

Ayy incicicegim yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu gercekten de hic yalnız birakmadik birbirimizi.
Yarin sabah gri pasaportumu almaya gidiyorumm ayy az kaldi paris i gormeyeee
Öyle ama kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaştık biz burda  

Ayy evet baya az kaldı gitmeye.. ohh cok iyi olucak canım

Evet canım buydu.bende biraz geç cevap yazabilmiştm sana.dedemi kaybettik geçen hafta.geç yazdığım için arada kaynadı sanırım.göztepe canım.

Öyle mii başınız sağolsun. Benim annem Göztepe'de hala Amerikan Koleji'nin orda oturuyor, babam Hakimevleri caddede ben evlenince Şirinyer İzban'ın oraya transfer oldum.

Lovelycim benimde gelin mevlüdüm oldu 1ay önce.gelin hamamım, kınam, dügünüm ve mevlüdüm olmak üzere toplam 4 bölüm gerçekleşti.

Hamamı bende istedim ama o kadar telaşeden yapamadık. Diğerlerini bende yaptım hepsi çok içime sinerek oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…