Teşekkür ederim canım sen nasılsın?memnun oldum tanıştığıma.istanbulda kardeşim okuyor.arada geliyorum.seninde az kalmış doğumuna.bebegine saglıkla kavuş inşallah.papatya hg naslsn ızmırlıymıssın bnde ıstanbuldan kelebek topıgın demırbaslarndanm surda 10 kısı falanız ama bnde cok gremıorm hamılelıkten oturu arada selam verıp kacıyorum sadece
Tam kordondasın canım o zaman.bende zarayı çok severim twgy girdimmi bi ayakkabı alır çıkarım genelde.güzel yazlık ayakkabıları oluyor sandalet tarzında.canım bu arada ben yazmıştım sana göztepe köprüde diye görmedin herhalde.
Kordona'mı taşıncaksınız yine canım?bu arada canım çeyizlerimiz nerdeyse aynıymış.benimde evim tupperware ve english homeEvet canım Kordon'dayım ama taşınıcaz yakın bir zamanda. Gördüm bu arada çok yakınmışız.
Kordona'mı taşıncaksınız yine canım?bu arada canım çeyizlerimiz nerdeyse aynıymış.benimde evim tupperware ve english home
Evet canım çeyiz topiğinde gördüm.Daha belli değil canım. Sanırım çeyiz topiğimi ziyaret ettin. Seninde evini görmek isteriz o halde.
Papatya güle güle oturun evinizde çok modern ve hoş döşemişsin.Evet canım çeyiz topiğinde gördüm.
Sağol canım.evim renkli oldu.her odam farklı bir yaşam alanı.:)Papatya güle güle oturun evinizde çok modern ve hoş döşemişsin.
CİCİLERE BAYILDIM ZEYNEP GÜLE GÜLE GİYSİN NERELERDEN ALIYORSUN BU CİCİ ŞEYLERİ YAAAGünaydınnnnnn kankeytolar
CİCİLERE BAYILDIM ZEYNEP GÜLE GÜLE GİYSİN NERELERDEN ALIYORSUN BU CİCİ ŞEYLERİ YAAA
ohh canım çok iyi olmuş. özlenmez mi anne hiç. beraberde uyumuşsunuz huzurlu huzurlu miss...Günaydınlar bende haftasonu annemde kaldım pazar kahvaltıdan sonra döndüm eve işlerimi hallettim. Nasıl özlemişim annemi birlikte uyuduk. Kalma sebebimde ben eski iphone'umu anneme vermiştim. Telefon iclouddan hala beni tanıyordu reset attım itunes'tan o yüzden biraz uğraştım ama yaptım sonunda. Geç olunca eve gitmedim artık cts'yi annemle geçirdim.
hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur..iyi akşamlar kızlar
yarın sabah bir iş görüşmesine gidecem hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum bu yüzden olsun diye değil hayırlısı olsun diye dualarınızı bekliyorum
Hastane çıkışlarım Bebetto ve idil baby canım
bu ikisi çok güzel
E-bebek, toker bebe, mothercare çoğunu buralardan canım
iyi akşamlar kızlar
yarın sabah bir iş görüşmesine gidecem hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum bu yüzden olsun diye değil hayırlısı olsun diye dualarınızı bekliyorum
ohh canım çok iyi olmuş. özlenmez mi anne hiç. beraberde uyumuşsunuz huzurlu huzurlu miss...
hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur..
Slm kızlar iyi akşamlar.nasılsınız? Benimde hafta sonum yoğun geçti.annemler annanemler dayımlar falan hepbirlikte bizdeydik.yemek yedik çok güzel geçti.bugünde annişimle mağaza mağaza gezdik.İnciçicegi teşekkür ederim canım. Puknas iş görüşmen inşallah olumlu geçer.hayırlısı olsun canım. Lovely english home'dan koku aldım. uğradınmı hiç son zaman canım?güzel oda kokusu gelmiş.kızlar bu arada araba bakıyoruz.sizlerde ne var?1 aydır bakıyoruz daha karar veremedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?