Canım öyle bi anım bi anıma uymuyo:) bi bakmıssın 20lerde ben sızlanıyorum cok güvenme bana:))
Seninde gecicek insallah bir bakmıssın sende 30 sayıp mızmızlanıyorsun son bir ay cok fena die:)
Yine aksam oldu yapıcak bişi olmuyor bu saatten sonra....Gerçi 30 gün sonraa bu vakitler muhtemelen yapcak biçok sey bulunabilir hihii:)))
wuuuhuuuuu baslasin action yuppppppiiii:)))) cok sabirsiz olmaya basladim.her gordugum guzel elbiseleri alma cabasi icindeyim :)))) napcami bilemez haldeyim:))
Yine aksam oldu yapıcak bişi olmuyor bu saatten sonra....Gerçi 30 gün sonraa bu vakitler muhtemelen yapcak biçok sey bulunabilir hihii:)))
wuuuhuuuuu baslasin action yuppppppiiii:)))) cok sabirsiz olmaya basladim.her gordugum guzel elbiseleri alma cabasi icindeyim :)))) napcami bilemez haldeyim:))
evet canım kesssınlıkle katılıyorummm...cok meşgul oluruz bak gör topiğin sesi tık diye kesilirrrr.....
Canım bizim topiğin sesi pek yok zaten girmiyorsunuz hiç nerelerdesiniz benim aksamları cok canım sıkılıyorrrr
asker yarenelerı bayramınız kutlu olsun....onlarsız nasıl bı bayram olacaksa artık...ama üzülmek yok dik durmaya ve destk olmaya devamm..ne var canım bu bayram yanımızda yok dıye allah allah.. inş. diğer bayrama yanımızda olacakkkk he he ve ben ondan bolca haclık koparacammm adettendiiirr..
Saol canım seninde bayramın kutlu olsunn. Aaaa bilmiyordum harclık mı alınıyor ben nasıl bilmem böyle bişeyi tühh bende alayım bari :))))))))))
kızlar aşklarınıza sürpriz yapcak mısınız?yani bi planınız var mı?hediye vs gibi gibi.birşeyler yapmak istiyorum ama aklıma hiç bişi gelmiyo ki benim ya
selam kızalr ve hızlı şafak atmalar
bişi sormam gerek
benim sevgilim 347. dönem askeri iskenderun da şu an denizci
bugün konuştuğumuzda usta birliğinde çoğunlukla muhafız sınıfı çıktıklarını söyledi...
aranızda hem denizci olup hemde muhafız birliğinde askeri olan var mı ? bana bilgi verebilir mi ? muhafız sınıfı ne iş yapar ortam şartları nasıldır diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?