32 ısparta, 20lere düşmeye son 2 gün, ama artık günler çok ağır geçiyor
delirmek üzereyim, sabır tükenmesini falan geçtim yanaklarımı falan parçalicam, gittiğinde hiç de o kadar tırlatmamıştım şimdi hakikaten yüzünü gözünü unutucam neredeyseay kizlar zaman azaldikca benim sabrimda tukeniyo iyice.siz de durumlar nasil?
delirmek üzereyim, sabır tükenmesini falan geçtim yanaklarımı falan parçalicam, gittiğinde hiç de o kadar tırlatmamıştım şimdi hakikaten yüzünü gözünü unutucam neredeyse
ben donusunu dusundukce zaten zamani geciremiorum ki(((
İlahi paranomanyak:))))
:)) kiz valla ben mala bagladim iyice yaaaaa....deliriciiiigiiim az kaldi :)
Delirmek yokk onlar dönünce deliriciizz sevinçten :) bak senin bir ayın altına düştü benimki bugün tam bir ay. Ramazan bir bitse diyorduk kaldı 2gun. bayram da geçtikten sonra olcak ayin 22si bizim kalacak 25 gün. Bı bakmissin Eylül gelmiş kaldı mı sana 15 gün . Eeee ne duruyorsun hala hazırlıklara başla hemen 15 gün kaldı ev temizlik düzen derken bittiiiii kavustuuukkkk:)
ayyy haklısın vallahi :))))) öyle düşünürsem cabuk gecicek bence de.saol şekerim benim :)) sen napıosun bu arada??sen de durumlar nasıl bebişim ??Delirmek yokk onlar dönünce deliriciizz sevinçten :) bak senin bir ayın altına düştü benimki bugün tam bir ay. Ramazan bir bitse diyorduk kaldı 2gun. bayram da geçtikten sonra olcak ayin 22si bizim kalacak 25 gün. Bı bakmissin Eylül gelmiş kaldı mı sana 15 gün . Eeee ne duruyorsun hala hazırlıklara başla hemen 15 gün kaldı ev temizlik düzen derken bittiiiii kavustuuukkkk:)
sevfa yokluğumu aratmamışsın :)
bunalmak yok kızlarrr bunlar en mutlu günleriniz ahh ahh keşke yerinizde olsaydım
plakalara başladığınız günü düşünün o günden bu güne 50 gün geçmiş, oysa daha dün gibi değil mii kalan 30 gün ne ki hemen geçecek. Ben daha şafak saymaya bile başlayamadım. 347 kısa dönemler de biterecek ama aşkım hala bitiremeyecek ooyy oooyyy
ama umutsuzluk yok geçecek geçmesi gerek
sevfa yokluğumu aratmamışsın :)
bunalmak yok kızlarrr bunlar en mutlu günleriniz ahh ahh keşke yerinizde olsaydım
plakalara başladığınız günü düşünün o günden bu güne 50 gün geçmiş, oysa daha dün gibi değil mii kalan 30 gün ne ki hemen geçecek. Ben daha şafak saymaya bile başlayamadım. 347 kısa dönemler de biterecek ama aşkım hala bitiremeyecek ooyy oooyyy
ama umutsuzluk yok geçecek geçmesi gerek
ayyy haklısın vallahi :))))) öyle düşünürsem cabuk gecicek bence de.saol şekerim benim :)) sen napıosun bu arada??sen de durumlar nasıl bebişim ??QUOTE]
Napiim ya aynı işte beklemedeyim bende. Hem esim arasın die bekliyorum cok nöbet tutuyor bu aralar günde 8 saat tuttugu oluyor. Arta kalan zamanda beni arasın diye bekliyorum:) Bunalmıs orda sıkılmıs herkesten. mızmızlanıyor bana bende onu neselendirmeye calısıyorum..
Ayyy tickerım aydan düstü artık sadece hafta ve gün yazıyorrr güzel bir görüntü 4 hafta 2 gün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?