Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hediye falan düşünmedim hiç. Süpriz olarakta bişi düsünmedim. Gelcek kavuscaz iştee.. Ne gibi bir süpriz düsünüyorsun sen?
valla kafamda belirli bisi yok.sanirim bulamicam bi surpriz:)neyse kavusmamizda bi surpriz nasilsa:))))
kızlarrr benimde sevgilimm aralıktaa gidiyorrr Allah tüm sevenleri kavuştursunn
Tesekkür ederiz canım biraz zor oluyor ama simdiden düsünme sen daha birlikte geciricek cokk vaktiniz var
doğru söylüyorsun canımm ama düşünmemek elde değil insallah hemencik geçer
Saol canım seninde bayramın kutlu olsunn. Aaaa bilmiyordum harclık mı alınıyor ben nasıl bilmem böyle bişeyi tühh bende alayım bari :))))))))))
Aynennn gerek yok baska süprize:)
ne harcligi yaaaa:)))
evvet canım bilmem ya bizim burda adettır.. bayramda kocacııımmın elini öperimm tatlı tatlı naz yaparak oda bana haclık verır...ya ama bunda alamadım ben ona uzuluyorum..çocuklar bu el öpme işini bosa sevmıyorlar valla..![]()
selam kızalr ve hızlı şafak atmalar
bişi sormam gerek
benim sevgilim 347. dönem askeri iskenderun da şu an denizci
bugün konuştuğumuzda usta birliğinde çoğunlukla muhafız sınıfı çıktıklarını söyledi...
aranızda hem denizci olup hemde muhafız birliğinde askeri olan var mı ? bana bilgi verebilir mi ? muhafız sınıfı ne iş yapar ortam şartları nasıldır diye...
onu bilmiodum bak:)))) babam ve babanem verdi asker hatunuyum die:))) kurbana da kocamdan alim artikin:))))
al canım al...biz onlara neler verıyoruz onlarda bize haclık versın...ya bana da ananem ve babamlar verdi benim oğlusumda var ya millet asker cocugu dıye hep ona veriyo parayı..birsuru parası oldu sıpamın..
ohhhh oglusun zengin oldu yani:)))) bu el opme ve harclik olayini denicem bakalim cebinde akrep var mi kocisimin:))))