oyy kuzucum kıyamam ağlayacaksın muıtlaka ama nasıl geçer deme geçiyor allah büyük ayrılıklarla sınamasın allah onları bizden ayırmasın acını güzel yaşa ama kendini çok dağıtma güçlü olucaz ki askerlerimiz de güçlü olacak
okuyup okuyup ağlıyorum bu mesajı
o günlere gidiyorum çaresizliğime yanlızlığıma onsuzluğuma gidiyorum
nefes alamıyordum geçecek diyorlardı boğazımda bi düğüm var yutkunamıyorum nasıl geçecek bu acı diyordum
ama geçiyormuş çok şükür
ilk bir hafta çok zor nefes alamıyor gibi hissediyorsun
ondan sonra yemek yemeye falan başlıyorsun iştahın düzeliyo
ondan sonrasıda zor da olsa geçmeye başlıyo
ben sana şimdi üzülme ağlamada desem biliyorum çok üzüleceksin
allahım sabır versin kalan günleri değilde geçen günleri saymayı dene belki daha iyi gelir senin için
ben pazar günü ayrıldım sevgilimden benim olduğum şehre gelmişti 5 gün kaldı gitti, zaten ilişkimiz çok yeniydi farklı şehirlerdeydik görüşemiyoduk. Artık uzun bir süre görüşemeyeceğiz. Ayrılırken sakın ağlama demişti bana üzülmesin diye üzüldüğümü bile belli etmedim ama eve gittiğinde çantasını toplarken aradı beni ağlıyodu canım benim :2:
Artık üzülmenin de bi anlamı yok olan oldu hayırlısı için dua ediyorum. İnşallah rahat bir şekilde bitirip gelirler
slm kızlar ben geldım
benım eşiminkide denizkuvvetleri hatay iskenderun cıktıııııı.....usta birliği belli değil..bugun gıttık ona alış veriş yaptık yarın gece binecek sabaha orda olacak hadı hayırlısı bakalım rabbım hepimize ve sevdiceklerimize kolay gecirsin bu donemi......
Ben hasret bile gideremedim ki
Ayrı memleketlerde olduğumuz için sürekli özlem vardı bizde.
yatay geçiş yapıp aynı şehirde okuyunca bitti bu özlem diye düşünürken yine araya ayrılık girdi.
Askere gidene kadar şaka gibi geliyodu bana. Teslim olduğunda kuzeninin telefonundan aradı sadece 1-2 dk. konuşabildik. İşte o zaman anladım ciddiyetini.
Şimdi bile doldu gözlerim
Gitmeden bi önceki hafta annesi babasıyla bize geldiler ilk kez ama onda da doğru düzgün sarılamadım bile.
O yüzden içim ayrı bi buruk
slm kızlar ben geldım
benım eşiminkide denizkuvvetleri hatay iskenderun cıktıııııı.....usta birliği belli değil..bugun gıttık ona alış veriş yaptık yarın gece binecek sabaha orda olacak hadı hayırlısı bakalım rabbım hepimize ve sevdiceklerimize kolay gecirsin bu donemi......
Geldi mi o zaman.. Gitmeden bir süre önce başlayan,son 1 ayda iyice şiddetlenen acılar,hüzün,daha ayrılmadan delicesine başlayan özlemin doruk noktasına ulaştığı gün geldi mi şimdi.. Hepinizi çok çok iyi anlıyorum;yaşadım çünkü. Nefes alamamak,birisi "günaydın" dese ağlamaya başlamak,yemek yiyememek,tam boğaza takılan o kocaman yumruk.. Hepsini,hepsini çok iyi biliyorum.. Ama zaman geçecek. Yarından itibaren durmuş gibi gelecek size belki ama aslında onunla birlikteyken hızla geçtiği gibi geçecek aynı.. Yerine yerleşti mi,insanlar nasıl,üşüdü mü,yoruldu mu,karnı acıktı mı,canı sıkıldı mı,gözleri doldu mu hiç... Bunun gibi daha onlarca soru.. 35 kaldı bizim allaha şükür ama bu sorular hala kafamda. Bakıyorum,zaman geçmiş evet. Sanki yıllar geçmiş ama en azından gelmesine 35 gün kalmış.. Yani; geçecek.. Sıkıldığınızda (ki doğrusunu söylemek gerekirse "sıkılmama" durumunu nadir yaşayacaksınız çok uzun bi süre), düşünün ki önünüzdeki en büyük engellerden biri kalmış gitmiş olacak Ekim geldiğinde :) Havaların yeniden soğuduğu zaman,onun elleriyle ısınacak elleriniz yine :) Gelecek.. Zaman geçecek ve o gelecek,hayat kaldığı yerden akmaya başlayacak.. Şimdi size düşen güçlü olmak! Sakın ağlamayın,düşük moralle konuşmayın onunla,güçlü olun. En azından onunla konuşurken.. Moral verin ki o da güçlü olsun. Ve gösterebileceğiniz azami anlayışı göstermeye çalışın,bu da çok önemli.. İnşallah çabucak gelip geçecek.. Allah sağ salim geldiği günü göstersin hepinize,hepimize bir an önce
Hepinize şimdiden hayırlı tezkereler
Benim sevgilim de İskenderun'daydı acemilikte. Sonra büyük bir kısmı Kocaeli'ne bağlı değişik ilçelere,bir kısmı Erdek'e,birkaç kişi İstanbul'a geçti ustalıkta,İskenderun'da kalan da oldu.
İskenderun'da yemekler süperdir :) Bol bol ankesörlü telefon olduğundan,komutanları da çok sıkmazsa rahatça konuşabilirsiniz günde birkaç kez :) BİZim komutan çok rahat olduğundan, acemiliğimiz yatarak geçti diyebilirim,her şey süperdi :) Bol şans :)
Geldi mi o zaman.. Gitmeden bir süre önce başlayan,son 1 ayda iyice şiddetlenen acılar,hüzün,daha ayrılmadan delicesine başlayan özlemin doruk noktasına ulaştığı gün geldi mi şimdi.. Hepinizi çok çok iyi anlıyorum;yaşadım çünkü. Nefes alamamak,birisi "günaydın" dese ağlamaya başlamak,yemek yiyememek,tam boğaza takılan o kocaman yumruk.. Hepsini,hepsini çok iyi biliyorum.. Ama zaman geçecek. Yarından itibaren durmuş gibi gelecek size belki ama aslında onunla birlikteyken hızla geçtiği gibi geçecek aynı.. Yerine yerleşti mi,insanlar nasıl,üşüdü mü,yoruldu mu,karnı acıktı mı,canı sıkıldı mı,gözleri doldu mu hiç... Bunun gibi daha onlarca soru.. 35 kaldı bizim allaha şükür ama bu sorular hala kafamda. Bakıyorum,zaman geçmiş evet. Sanki yıllar geçmiş ama en azından gelmesine 35 gün kalmış.. Yani; geçecek.. Sıkıldığınızda (ki doğrusunu söylemek gerekirse "sıkılmama" durumunu nadir yaşayacaksınız çok uzun bi süre), düşünün ki önünüzdeki en büyük engellerden biri kalmış gitmiş olacak Ekim geldiğinde :) Havaların yeniden soğuduğu zaman,onun elleriyle ısınacak elleriniz yine :) Gelecek.. Zaman geçecek ve o gelecek,hayat kaldığı yerden akmaya başlayacak.. Şimdi size düşen güçlü olmak! Sakın ağlamayın,düşük moralle konuşmayın onunla,güçlü olun. En azından onunla konuşurken.. Moral verin ki o da güçlü olsun. Ve gösterebileceğiniz azami anlayışı göstermeye çalışın,bu da çok önemli.. İnşallah çabucak gelip geçecek.. Allah sağ salim geldiği günü göstersin hepinize,hepimize bir an önce
Hepinize şimdiden hayırlı tezkereler
Benim sevgilim de İskenderun'daydı acemilikte. Sonra büyük bir kısmı Kocaeli'ne bağlı değişik ilçelere,bir kısmı Erdek'e,birkaç kişi İstanbul'a geçti ustalıkta,İskenderun'da kalan da oldu.
İskenderun'da yemekler süperdir :) Bol bol ankesörlü telefon olduğundan,komutanları da çok sıkmazsa rahatça konuşabilirsiniz günde birkaç kez :) BİZim komutan çok rahat olduğundan, acemiliğimiz yatarak geçti diyebilirim,her şey süperdi :) Bol şans :)
Boğazımda bir şeyler düğümleniyor, her yerim uyuşuk. Yerine vardı mı daha haber de alamadım. Herşeyimmm çok özledim seni. Allah ım geçecek bugünlerde ama şu an o kadar zor geliyor ki. Bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim. Seni zaten çok seviyodum ama şu an kıymetini daha bi ayrı anlıyorum sanırım. Rabbim bundan sonra hiç ayırmasın. Gelince çok güzel günlerimiz var inşallah
askerim 6.30da yola çıktı 9.23te moladayken boluda aradı herhalde şimdi birliğine gitmiştir şimdiden çok özledimişlemlerini yaptırıyordur inşallah çok merak ediyorum onu
aşkım izmire inmiş, istasyondaydı aradığında narlıdereye ulaşmaya çalışıyordu.. girmeden önce tekrar haber verecek sanıyorum çünkü telefonunu halasında kalması üzere yanında götürmüştü. sesi iyiydi neyse ki, tıraş köpüğünü almışlar havalimanında ona uyuz olmuş :) başladığına göre geçecek en kısa zamanda... başlamak bitirmenin yarısı derler, 460 gün bekleyenlerin yanında 156 gün nedir ki...
izmirden sonra nereye geçicek canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?