Sağol canım. ama benim kafama takılan bişi daha var. sanırım şu an çoğu kişi bu sınav sonuçlarını bekliyo. ona göre teslim olucaklar.
Benim sevgilim geçen hafta teslim oldu. 1 haftadır acemi birliğinde. onun demesine göre birazdan açıklanacak olan sınav sonuçlarında sadece kısa yada uzun yapacağı belli olucakmış. gidecekleri yerleri ayın 26.sında kendileri torbadan çekicekmiş ona göreymiş. niye böyle bi fark varki anlamadım.
Ben böyle bişey hiç duymadım canım.. Nereye gideceği, havacı mı karacı mı denizci mi olacağı, 1 sene yedek subay olarak mı yoksa 5.5 ay er olarak mı askerlik yapacağı, hepsi bugün belli olacak.. Nasıl teslim oldu ki? Bursa da demiştin galiba sen ama? Neye göre Bursa'ya gitti?
yerlerin açıklanmasına az kaldı çok heyecanlıyım
Veterinerlerin hepsini acemilikte bursa gemlikteki veteriner okuluna gönderiyolarmış canım. Askerlik şubesinden gidip kağıtlarını falan aldı. nisanın 3ünde de teslim oldu. veterinerlere özel bişimi ki bende anlamadım.
kızlar sevgilim acemi birliği ankara etimesguta usta birliğide konyaya. nasıl oralar askeri orda olan var :)
kızlar sevgilim acemi birliği ankara etimesguta usta birliğide konyaya. nasıl oralar askeri orda olan var :)
valla çok sevindimmBenim eşim de acemilikte Etimesgut'taydı. Çok büyük ve kalabalık bi yer.. En büyük derdi ankesörlüde sıra beklemek olacak :) Ama eşim orda çok rahattı.. Başındaki komutanla ilgili bi durum tabi.. Konyayı hiç bilmiyorum.. Hayırlısı olsun canım, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
arkadaşım usta birliğinde etimesgutta. çokta rahat. hayırlı olsun :)
lalli benim sevgilimin de ankara etimesgut çıktı yedek subay olarak, acemi birliğinden sonra nereye gidecek belli değil
Eki Görüntüle 386630
sonunda belli oldu :)
Aşkım zaten uzun dönem yapmak istiyordu bu açıdan sevindim. Şu anki yeri çok iyi ama usta birliğinde nereye çıkıcak bunun telaşı sardı şimdide beni
Umarım hepimiz için hayırlısı neyse o olur :)
hayırlı olsun cnm askerlerimiz hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah ,neden belli değil usta birliği :26:
amin inşallahh bütün askerlerimiz hayırlısıyla gidip dönsünler canım dileklerin çok güzelRabbim hayırlara vesile etsin inşallah canım hayırla gitsin hayırla dönsün günler su gibi geçsin işallah..
Eki Görüntüle 386630
sonunda belli oldu :)
Aşkım zaten uzun dönem yapmak istiyordu bu açıdan sevindim. Şu anki yeri çok iyi ama usta birliğinde nereye çıkıcak bunun telaşı sardı şimdide beni
Umarım hepimiz için hayırlısı neyse o olur :)
havacı olmuş zaten. gideceği yerler sınırlı :) gözünüz aydın :)
12 ay yapanlar kura çekip gidiyor çünkü :) sadece 5.5 aylıkların belli oluyor gitmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?