Bu gün cıktı kocişim yol izni var 1 gün buraya gelemedi cok uzak diye ama telefonu yanında sürekli konusuyoruz. Onu istediğin zaman arayabilmek bile inanılmaz lüksmüşşşş
hoşgeldin fah, her zaman bekleriz mesajlarını. benim için bu konu günlük hayatın bir parçası oldu iyi geldi. takip edip yazmayan diğer arkadaşlar da var biliyorum hepsini bekleriz.birlikte sayalım şafakları.
inşallah inşallah sağ salim tez zamanda dönerler ve bir daha da ayrılmayız hiç.[/B]
allah hepinizi sağ salim kavuştursun hanımlar tez zamanda dönmek nasip olur inşallah bizde bitirdik şafak doğan güneş yarın akşam 7.30 da kavuşmuş olcaz darısı sizin başınıza hanımlar
Kızlarr bitanem varmıs tunceliye. Bi gece kalmıs oldu ktm de. Yol falan nasıl olucak die korkuyordum simdi biraz daha rahatladım hemen iiyim geldim merak etme dedi kapattı. Simdi bakalım ildemi kalıcak yoksa ilçeleremi gidicek görevi ne olucak ondan sonra artık baska seyler düsünmeden geri sayımı yapıcaz bizde bitirirez bizde kavusucaz bizdeee.....
hadi gözün aydın, birşey olmaz artık sıkıntı etme bir süre araması sıkıntı olabilir gökmen hala arayamıyor her gün. bende de ne sabır varmış arkadaş alttan al al al bitmedi :)
şimdi sevgilime mektup yazıyorum, umarım 10 sayfadan fazla olur da gazete gibi okur onu ehuhaehaue
kızlar mektuplar okunuyormuş ama ben o nedenle çekimserim.ama romantik olacaktır aşkım yaaa sevinir de duygulanır da.
şafak 118
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?