- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar! aşkım aradı demin, artık atarsa 120 dediğimde sevinişini duymanız lazımdı :)
sevgilimin yüzünü 38 gündür hiç görmedim. görmemeye alıştım biraz ama yokluğuna hiç alışamadım maalesef. bu aralar çok çok özlüyorum sevgilimi. 3 hafta sonra 100den düşüyoruz kızlar aslında bizim için çok kocaman bir adım 100den düşmek. sonra neredeyse her hafta 1er basamak ineceğiz. parça pinçik şafaklar sayacağım ben artık öyle beklemesi daha kolay olacak..
100den düşmeye son 21 gün.
12 nisandamı giitti sizin askerinizde yaa benmi yanlış hesaplıyorum şafak 122 değil mi??? inş. ben yanlış hesaplamışımdır 2 günde azz değilll ne kadar azaltsak o kadar kâr :)
12 nisandamı giitti sizin askerinizde yaa benmi yanlış hesaplıyorum şafak 122 değil mi??? inş. ben yanlış hesaplamışımdır 2 günde azz değilll ne kadar azaltsak o kadar kâr :)
ben de çok duygulandım daha hassasım artık bu haberlere. nasıl bir acıdır Allah ım sabır versin başka acı vermesin onlara.bizim de sevdiklerimizi askerlerimizi bize bağışlasın.
inşallah 100 den düşeceğiz şurada 20 gün kaldı ne olacak ki.çeyreği bitti bile.uzun dönemleri düşününce şükrediyorum bir de çok şükür yeri rahat aşkımın bundan iyisi olamazdı.
kızlar yaa şu dasiy path nasıl yapıyosunuz.ben de siteye girdim yaptım.aşağıda çıkan linki profildeki o imza boşluğuna yapıştırdım olmadı.istenen formatta değil diyor soyka :)