- 5 Aralık 2008
- 1.549
- 456
- 363
öncelikle allah kavuştursun şimdiden.. :)
benim sevgilim 343. dönemden,henüz askerde yani.. kolay olmayacağını siz de biliyorsunuzdur elbet. ama zamanın durma riski yok allahtan :) bize yavaş geçse de,aslında şu an nasıl geçiyorsa,askerlerimiz gittiğinde de aynı hızda geçecek. bize düşen sabretmek,onlara karşı azami anlayışı göstermek..
acemilikte ankesörlü tel.den ararlar. ama tabi gittiği yere göre arama sıklığı ve konuşma süreleri değişir. ustalıkta da yine aynı şekilde.. ustalıkta da cep tel. sokmak yasak tabi ki ve yakalandığı takdirde cezası var.. umarım rahat bir yere gider ve iletişiminiz de kolay olur..
şimdiden hayırlı tezkereler,kolay gelsin.. :)
zaman yaklaştıkça daha çok üzülüyorum onsuz nasıl olacak,nasıl yere düşecek,rahat olacak mı beni çok düşündürüyor. Ama allahtan kısa dönem. İnşallah rahat yere düşerde özlemi varsın olsun dayanır insan :/ Amin inşallah güzelce geçer askerlikleri. Sizede hayırlı teskereler. Şafak kaç :)
benim eşim balıkesir il jandarmadaydı ilk gittiği günden beri hep aradı çok az aramadığı günler oldu
28 gün acemilik yapıyorlar sanırım sizinkilerde mayıs 7 gibi usta birliğine geçiş yaparlar
telefon konusunda endişe duyma eğer iyi bir yere düşerse hergün arayabilir
kalabalık bi yer olurasa 2-3 güne bi arar diye düşünüyorum
şimdiden Allah sabır versin günler su gibi geçsin inşallah
bizim şafağımız 54 bugün
balıkesir güzel bir yer. İnşallah bizde sizin gibi şanslı oluruz sevgilim arar o güzel sesini duyarım :)Bütün askerlerimize yakınlarına sabır versin hayırlısıyla bitip geçsin bu günler. Hayırlı teskereler :)
canım şimdiden allah kavuştursun benim askerimde 343. dönem izmir bornonada jandarma ilk günden itibaren günde en az 1 kere olmak üzere hep aradı çok şükür hiç aramadğı gün olmadı ama tabi bu yerine ve kışlasına göre değişir inş güzel yerler çıkar sizede
Amin inşallah bizde sizin gibi şanslı oluruz güzel bir yer düşer. Hayırlı teskereler zaman su gibi geçsin :)
lalli hoşgeldin canım, şimdiden Allah kavuştursun diyorum. Bende eşimi bekliyorum, 343. dönem yareni olarak :) Benim eşim acemiliğini Ankara Etimesgut'ta yapmıştı. Orası tümen komutanliği ve çok büyük bi yerdi. Çok kalabalık oluyodu ankesörlüler ama gene de bi fırsat bulup 2 dk bile olsa arıyodu her gün. Zaten acemilikte fazla bişey beklemek gerek.. Ustalıkta de denetimi bitene kadar çok konuşamadık, hatta 2-3 gün aramadığı zamanlar oldu. ama denetim geçince rahatladı. Telefon her zaman yasak tabi ama her yasağa da uyulmuyo biliyosun :) Bazı yerler bu konuda çok sıkı olabiliyo ama askerin zaten durumu kısa zamanda çözüp ona göre bi çare bulacaktır.. Şimdiden kaç günde bir arar gibi şeyleri aklına takmamaya çalış, tabi çok zor ama bu konuda beklentilerini düşük tutman ilerde senin yararına olur canım. Her yerin şartları ve her askerin de durumu çok farklı oluyo çünkü.
Son olarak duana kocaman bi AAAAMİİİİNN diyorum :) şafak attı sayarsam benim de 51 bugün.. şimdi geçmez gibi geliyo ama geçecek, inşallah sizinkiler de su gibi akıp geçsin..
Hoşbuldum =) Haklısın aramasını falan düşünmeyim. Güzel bir yere düşsün o yeter bana. Cevabın için çok teşekkür ederim tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak nisanın 12sinden sonra :) Hayırlı teskereler 51 gün çabucak akıp geçsin.
mim-kbr hoşgeldin.. emin ol bunlar en kötü günler, ama geçecek bi şekilde.. nişanlını gönderip, günleri saymaya başladığında en kötü kısmını atlatmış olacaksın.. ilk günler 341 lerin şafağına bakıp bizde o günleri görecek miyiz acaba diyoduk ama işte şafağı 50 lere getirdik.. sizde bizim gibi burda dertlerinizi sevinçlerinizi paylaşacaksınız, akıp geçecek günler Allah'ın izniyle.. Bizde elimizden geldiğince sorularınıza cevap verip, üzüntünüze ortak olup yanınızda olucaz.. Şimdiden Allah kavuştursun canım..
şimdiden allah kavuştursun diyelim size. siz de burda güzel arkadaşlıklar kurup günleri geçirmeye çalışacaksınız.
benim askerim acemilikte izmir narlıdere istihkamdaydı. acemi birliği 1000kişinin üstündeydi ve telefon çok azdı. öyle bir yere giderse telefon şansı pek olmaz. acemilikte 3günde bir 45 saniye konuşabiliyoduk :S kendinizi hazırlayın herşeye ilk zamanlar haber almak zordur.
bizim ustalık yeri biraz daha rahattı ama yazıcı olduğu için yoğunluğundan gene çok az konuşabiliyoruz.umarım sizinki rahat biyerde olur.
Güzel bir yere düşsünde varsın aramasın. Zaman geçtikçe insan daha çok hüzünleniyomuş