Cok saol canım iyi geliyo mesajların
Netten görüsebiliyomusunz peki?
zatenn son zamanlardaa amannn cnmm 5ayy ne uzuluyosun oda askerlıkmıı dıyennn a salaklaraa bı uyuzz oluyorumm onlarda yollasınlar canlarının bı patcasını uzaklaraa o zaman anlarlar bende gunumun cogunu burda gecırıyorum benı anlayan aynı dertten bırcok kısı var en ıyıı anlayan sızlersınızzz canımm yanıyo özledm dıyorum iyii yaa kac gun oldu alıs dıyolar nasl alısayım tum duzenım bozulduu canımın yarısı 9saatlık mesafede bıtanemm yanmda degll
kızlar öpüyorum sizi hadi sizde toparlanın,yarın güzel bir gün başlıcak bitaneciklerimizin sesini duyucaz ve çooook mutlu olucaz bunu düşünürek uyuyun.lütfen üzmeyin kendinizi.ben kendimi üzmemeye calışcam.en azından aynı ülkede nefes alıp veriyoruz.allahım onların yokluklarını bize göstermesin.allah hepimizi uzun,huzurlu,sağlıklı,mutlu ömürler versin. iyi geceler hepinize.yarın haberleşiriz yine
yok canım o bilgisayarlarda net yok. 3gyle konusuyoruz her akşam 1 - 1bucuk saat :) doğuda telefon sıkıntı olmuyor. gün içinde de mesajlaşıyoruz.
Hıı bende bi msn fln yaparız diyordumsaka bi yana rahat olsunlar sağ salim yanımıza dönsünler de baskada hiçç bişi istemiyorum günlük hayattaki diğer isteklerin ne kadar bos olduğunu anladım.
Dimi... Telefonla konusursunuz canım bol bol. Günlüğüme 2 dakika konuştuk çok mutluyum yazmışım sizin bu zamanlarınızda. Şimdi açıp açıp gülüyorum :) aynen böyle olacaksınız sizde :)
ankarada oturuyorum cnm ben kocaelı kandıraya cıkmıss bendım benn hatırlamayan :)))ankaradanda 4saat falanmıss olsun gene yakın dıyoruzz kaynanamm ayda bı gıderz dıyo nekadar ınanılırsa onun sözunede:)))olmadı babamlarla gıderım
oyyy saoll cnmmm bende beklerım buyurr ankaraya geldıgınde mısafırımız olll benn olmassam annemler burdaa kalacak yerr hıc sorun etme onlarıı beklemem hele bı gecsn ustabırlıgıne cnmm elımde degılkıı kendımı tutamıyorumm aglamamak ıcın özluyorumm sımdı olsa dyorum ne yedıkı dıyorum ne bıleym hersey gelıyo aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?