oyy canımmm tamam sakin ol senbiraz zaman geçsin alışacaksınız hepiniz. alışmakta değil de kabullenmek yani :26:
Aynen öyle oluyor ya... Çok beter bir şey o duygu. Böyle alışıyorsun bir zaman sonra. Ve Allah'tan kısa dönem bizimkiler. Hayatta dayanamazdık sanırm
Ama zaman hiççç geçmiyooo geçmiyoooo bide şimdi hatayda en azından içim bi bakıma rahat usta birliğinde hep aklım onda olucak nasıl geçicek benim bebeim napcak oralarda allahım sen askerlerimizi koru onları ailelerine bağışla ben cok kötü oldum bu gece yaaa aglamaktan ekranı göremiyom
allah dağına göre kar verirmiş(( dayanamıcaz birşeyi vermez allahım alışcaz dayancaz bi şekilde.ve şükretcez neyse ki kısa dönem diye
allah dağına göre kar verirmiş(( dayanamıcaz birşeyi vermez allahım alışcaz dayancaz bi şekilde.ve şükretcez neyse ki kısa dönem diye
aynen öyle canım.valla uzun dönem kızlarının önünde eğiliyorum büyük sabır :26:
Canım yok... dedim ya çıkarmıyorlar onları rahat tut içini. şırnak idil de demiştim benimki. sadece 2 kişi ilçeye dağıtıldı biri oydu. diğerlerinin hepsi il jandarmada kaldı. ve o kadar büyük bir yermiş ki, ayrı bir il diyordu. pastanesi okulu dershanesi alışveriş merkezi falan varmış içinde.
İnsallah onlarında öyle olur...
sev_fa benim ki de çukurca bende tırsıyorum ama onları dışarı cıkarmıyolarmış.bende allaha yalvarıyorum tugayın içinde pc başında kalır diye
İnsallah onlarında öyle olur...
Benimde en büyük arzum pc bası:)
benim eşimde webtasarımcı pc basına verebılırler amaa bılmıyorumkıı :S keskee öylee olsaaa Rabbım yardımcıları olsun
sev_fa benim ki de çukurca bende tırsıyorum ama onları dışarı cıkarmıyolarmış.bende allaha yalvarıyorum tugayın içinde pc başında kalır diye
Öyledir canım. Hakkari Şırnak Tunceli falan buralardaki normal askerlerde lojmanda tümende kalıyor çünkü. Dışarı çıkmaları tehlikeli olduğu için orda bi dünya kurmuşlar kendilerine. Çarşı izni de yasak miss işte. Bir girecek bir daha şafak sonlanınca çıkacak.
benimki pc başında kızlarmuhtemelen sizinki de öyle olacak. üni mezunlarını koyuyorlar genelde. öğretmense de ders verdirtiyorlar çocuklarına.
Cok saol canım iyi geliyo mesajların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?