aman iyi olsunlarda başka birşey istemeyiz yaaklım her sn onda ya
benim sevgilim hala aramadı, bugün veya yarın da aramazsa muhtemelen bir hafta hiç arayamayacak çünkü yurtdışına gidiyorum.
içimde üzgünlük de var çünkü herkesin eşi sevgilisi ikişer üçer defa ararken nasıl olur da hiç arama şansı bulamaz içime dokunmuyor değil. ben de bugün gittim saçlarımı kestirdim manikür yaptırdım günün yarısı geçti neredeyse..
benim sevgilim hala aramadı, bugün veya yarın da aramazsa muhtemelen bir hafta hiç arayamayacak çünkü yurtdışına gidiyorum.
içimde üzgünlük de var çünkü herkesin eşi sevgilisi ikişer üçer defa ararken nasıl olur da hiç arama şansı bulamaz içime dokunmuyor değil. ben de bugün gittim saçlarımı kestirdim manikür yaptırdım günün yarısı geçti neredeyse..
valla ailesiyle tanışmıyorum henüz, tanımadığım insanları da bir yerlerden arayıp bulup sanki özellikle tanışmak istemişim gibi davranmak istemiyorum çünkü kulağına giderse densizlik olmuş olur. beklemekten başka yapacağım birşey yok valla şu anda. bu kadar zaman içinde en azından 20 saniye falan arayabilmesi gerekiyordu diye düşünüyorum, narlıderede askeri olan başka arkadaşlar da var onların ki 2şer 3er defa arıyor maşallah gün içinde..
zaten bugün aramazsa maalesef 24üne kadar hiç konuşamicaz.
neden ki arıyamassın?
ya narlıdereyi arayabilme şansın olabilir mi santralinden arayıp en azından konuşma ihtimalim var mı çok merak ediyorum filan diye bir sorsan olurmu ki zaten önce santral çıkar onlar da bağlar bi yere diye düşünüyorum,ama şöyle bir durum var kaçıncı bölük onu bilmiyoruz?yine de isimden filan bulamaz mı acaba??
bölüğünü falan bilsem belki öyle bir şansım olabilir de hiç bulabileceklerini sanmıyorum o kadar kişi arasında hakkaten.. kardeşini ekledim facebooktan, beni bilio eğer kabul ederse ona sorucam haber almışlar mı diye
En iyisini yapmışsın,ama seni aramamışsa onları da aramamıştır fırsat bulamamıştır diye düşünüyorum,en azından onlar biliyordur belki bölüğünü filan..
zorlamak da istemiyorum şansımı hani hakikaten kulağına giderse ki o beni tanıştırmamış ailesiyle böyle bi durumdan ben elleşirsem çok kızar, başına bişe mi geldi diye düşünüyorum allah korusun
ya ben yarın gece amsterdama uçuyorum eğitimim var orada maalesef ki oradan arayabilir mi nasıl olur bilemiyorum eğitimde cart diye ararsa açamam da ki bilio aslında gideceğimi
Allah korusu öyle düşünme moralini bozma bak yola da gidiceksin..Bence mutlaka bir şekilde fırsat bulamadı kayıtlarda sonlara kalmış olabilir çünkü hala kayıtlar bitmemiş çok kalabalık oluyormuş...Ama seni anlıyorum endişeleniyorsun( Bak gideceğini de biliyor bugün mutlaka aramaya çalışır
5e çeyrek vardı daha birlikten içeri giriyordu perşembe günü işte o zaman aradı bi 10 saniye telefonunu kapattı verdi halasına girdi, ondan sonra bir daha haber falan alamadım. depresyondan da gittim saçlarımı erkek gibi kestirdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?