- 5 Aralık 2008
- 1.549
- 456
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende böyle yazıyorum o gün yaptıklarımı ona neler hissettiklerimi,yaşadıklarımı yazıyorum.Geldiğinde ona vercem beraber okucaz kesin güler bana
kızlar inşallah bugün askerim arar ruh gibi oldum ağlayacak gözyaşım kalmadı![]()
takvimi nerden yapıyorsunkimsecikler uğramamış daha
hep sibel can'ın üşüyorum şarkısını dinliyorum
Yine sensiz
Yine yalnız
Yine tutsak
Kör akşamlar
Avucumda son mektubun
Dudaklarım hep seni
Seni sorar
bu sözleri beni beter yapıyor hem ağlıyorum hem dinliyorum![]()
ya kızlar benim eşim durmadan yemekler çok kötü,kahvaltıda birşey yok aç kalıyorum,tabldotlar köpüklü ve kirli oluyo çünkü askerler yıkıyo falan diye durmadan yakınıo.sizinkilerde böyle şeyler söylüyo mu yaben bu duruma çok üzülüyorum ama ya.
Kütahya merkez ama dağıtım olabilir muhtemelen inş. olmazz(
ya kızlar benim eşim durmadan yemekler çok kötü,kahvaltıda birşey yok aç kalıyorum,tabldotlar köpüklü ve kirli oluyo çünkü askerler yıkıyo falan diye durmadan yakınıo.sizinkilerde böyle şeyler söylüyo mu yaben bu duruma çok üzülüyorum ama ya.
Ah böyle duyuca inan çok üzülüyorum tatlım ya
Çok şükür benimkinin hiç öyle bi şikayeti yoktu. Yerinden yerine değişiyo sanırım.
galiba canım ya.kısa dönem mi senin ki?
Evet aynı şeyleri bende duyuyorum bi suya sokuyolar ardından iki köpüklüyo cıkarıyolar bi sonraki yemekte öncesinde ne varsa tabldotlarda görünüyo diyor. Kantinden tost fln alıp yiyormuş pek de titizdir normalde ama alışıcaklar üzülücemiz sey bu olsun. Buarada bu sabah aradı fotoğraf cekiyolardı sabah sıra ona gelince kapattı. Yemin törenine gidince orda kalmayı düşünüyrz biz evci cıkabilicekse nerde kalınır biliyormusnz oraya yakın? Oteller var ama dolar mı ki? Öğretmenevlerinden birini aradım baya güzeldi ama dolu dediler direkt.
Evet aynı şeyleri bende duyuyorum bi suya sokuyolar ardından iki köpüklüyo cıkarıyolar bi sonraki yemekte öncesinde ne varsa tabldotlarda görünüyo diyor. Kantinden tost fln alıp yiyormuş pek de titizdir normalde ama alışıcaklar üzülücemiz sey bu olsun. Buarada bu sabah aradı fotoğraf cekiyolardı sabah sıra ona gelince kapattı. Yemin törenine gidince orda kalmayı düşünüyrz biz evci cıkabilicekse nerde kalınır biliyormusnz oraya yakın? Oteller var ama dolar mı ki? Öğretmenevlerinden birini aradım baya güzeldi ama dolu dediler direkt.
yok canım yedek subay olarak çıktı. usta birliğini nerde yapıcak daha belli değil.