probiss biliyomusun kaçta yatmak zorundalar acaba yatmış olabilirler mi? aranma şanşımı kaybettim heralde keske sesini duyabilseydim yatmadan.
Bu akşam konuşamadığımız aramasını 9 bucuk civarı yapmıştı ama inşallah ararda biraz olsun rahatlıyorum arayınca. Bi de şey sorucam canım öğrendin mi yemin törenleri ne zaman olucak ben sormayı unuttum bugün.
ne güzel konuşuyorsunuz askerlerinizle maşallah. inşallah benimki iyidir endişelenmeye başladım
ne güzel konuşuyorsunuz askerlerinizle maşallah. inşallah benimki iyidir endişelenmeye başladım
canim bugun hic aramadi mi yoksa?
Telefonun çalması ümidiyle zamanın geçmesi..dakikalar saatler geçmek bilmiyor..İki kerecik konuştuk ama çok yorgundu..sıra beklemekten yorulmuş,içtimadan yorulmuş..Yemekler de kötüymüş böleyken nasıl geçsin lokmalar boğazımdan..Onu öyle özledimki kapı çalıcak gibi her an(
İyidir mutlakaki fırsat bulamıyordur onlarda can atar sesimizi duyabilmek için
Bildiğim kadarıyla herşeyde sıra varmış muhakkak haber verecektir,sıkma canını inş. en kısa zamanda haber alabilirsin
offf aynen canim ya aynen..sanki bi yakin bi yere gitmisti simdi gelcekmis gibi hissediorum( ve onsuz uyucagimin 2.gecesi.
maalesef aramadı canım çok merak ediyorum ağlamaktan gözlerim şişti
İnş zaman hemencecik geçer:(Onsuz uyumak çok zor eve geldiğimde pijamaları üstüne sinen kokusu herşey onu bana hatırlatıyor..heryerde herşeyde o var (
bende yattigi yastigi koklayarak uyuyorum.o kadar ozledim ki onu sanki aylardir gormuorum((
kiyamam sana aglama canim benim belli ki musait olamamis.yoksa nie aramasin.endiselenme icini ferah tut musait oldugunda aricaktir seni.
belkide iyi olsunda varsın aramasın
ceken bilir cok dogruAynı duyguları paylaşmak..içinden geçenleri kimseye anlatamamak...yaşayan bilir derlerdi gerçekten doğruymuş...onu öyle özledim kiii((
belkide iyi olsunda varsın aramasın
ceken bilir cok dogru(( valla canim yanio.kendimi kanatlari kirik bi kus gibi ya da annesiz babasiz kalmis bi cocuk gibi hissediorum
gercekten tam olarak ne hıssettıgımı demıssın canım aynılarını yasayan bılır gercekden cok özledm kokusunu sarılısını guzelım deyısını sankı elım kolum bı parcam onla gıtdı sankı bısey olcak baa burda kımsem yok tek basımakalmısım gıbı canımm cok acıyo hele gecelerı yastıga basımı koydugumda bu 2,gecem onsuz sabaha kadr uyuyamıyorum resmen :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?