Kizlar bugun yanina amcasi gitmis gayet suanda gorusuyolarmis!! Bira once konustuk hatta bayagi da kalabalikmis hep diger askerleri de gormeye gelenler varmis. Ben Allah izin verirse haftaya gitmek istiyorum cokk :))
kızlar bugun yoklugunu çok hissetim .......
bitsin artık şu günler bazen dayanamıyor gibi oluyorum nefesim kesiliyor ilk gittiği zamanlar böyle değildim şimdi dank ediyor banada
ŞAfak :149
:) sonunda narliderede olan birini buldum! tatlim ben cumartesi yanindaydim. hangi bolukte haberin var mi? arkadas olabilirler.
kisaca soyle ozetleyebilirim.. normalde 300 400 kisi kapasiteli yerde 1200 kisilermis. kisa donemlerin bulundugu yerde 8 tane ankesorlu tel oldugundan cok zor ariyolar.. herseyi yapisik ikiz gibi yapiyorlar,tuvalete gitmek bile! surekli istima aliniyor cunku cok kalabalik. ama iciniz rahat olsun. ozlemek disinda keyifleri yerinde. sinema mac izliyorlar bos zamanlarda surekli.
izmir cok yagmurluydu ama yagmur artinca ustu kapali bir yere topluyorlarmis hepsini. islanmak da yok :)
yemin toreni cok cok buyuk ihtimal 30ocakta olabilir. dun gece konustuk en son. bircok cavus 30 ocak olucak gibi demis. gecen sene de yilbasi zamani olmus. tam tarih 1 hafta once netlesir diyorlarmis.eger tam net bilgi alirsam hemen yazarim size.
günaydınnn:)) yine ilk ben açtım forumu:dd
günaydınnnnn
hayırlı haftalar su gibi akıp geçsin inşallah günlerimiz
onlarsız ilk hafta sonumuzdu bana çok zor geçti çalıştığım için ben anlamamıştım evde yokluğunu ama dün çok zor geçti bana
annem anladı galiba zorlandığımı dışarı çıkalım dedi iyiki çıkmışız evde olsam çok bunalıyorum
eşim hafta sonuda aradı çok şükür Allahıma son sürat eğitimlerdeyiz dedi çok yoğun dedi
cuma günü yemin törenimiz var perşembe gecesi çıkıcaz cuma kayınvalidemler annemler dönücek ben kalıcam iki gün oleyyyyy
pazar dönücem ben çok mutluyum çok özledim kocamı
50 li sayıları ham yaptık kızlar sıra geldi 40 lara hadi onlarıda hammmm yapalım
sen nişanlısın galiba
bende nişanlı olsaydım kalma gibi bi ihtimalim bile olmazdı şanslısın
evet nişanlıyım ama benim kuzenimin evinde kalıcaz onun için rahat benim ailem
Canım halini gayet iyi anlıyorum alışmak gerçekten çok zor uzun dönem askerlik yapanların bekleyenlerine Allah sabır versin biz 149 gün sayıcaz,aslında onlarınkinin yanında hiç bişey ama geçmicek gibi geliyo insana işte. Bende bugün sadece bi kez konuşabildim oda çok kısa resmen huzursuz oluyorum konuşamadığım da.
günaydınnnnn
hayırlı haftalar su gibi akıp geçsin inşallah günlerimiz
onlarsız ilk hafta sonumuzdu bana çok zor geçti çalıştığım için ben anlamamıştım evde yokluğunu ama dün çok zor geçti bana
annem anladı galiba zorlandığımı dışarı çıkalım dedi iyiki çıkmışız evde olsam çok bunalıyorum
eşim hafta sonuda aradı çok şükür Allahıma son sürat eğitimlerdeyiz dedi çok yoğun dedi
cuma günü yemin törenimiz var perşembe gecesi çıkıcaz cuma kayınvalidemler annemler dönücek ben kalıcam iki gün oleyyyyy
pazar dönücem ben çok mutluyum çok özledim kocamı
50 li sayıları ham yaptık kızlar sıra geldi 40 lara hadi onlarıda hammmm yapalım
ohhhh ne güzel
bol bol hasret giderirsiniz
Kızlar ne güzel sizinkilerin yemin tmreni belli oldu bizimki hala muallakta üç ayrı tarih ve umarım aralık olmaz yoksa gidemicem
kızlar biletimi aldım perşembe gecesi gidiyorumm nişanlıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?