343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlar bugun yanina amcasi gitmis gayet suanda gorusuyolarmis!! Bira once konustuk hatta bayagi da kalabalikmis hep diger askerleri de gormeye gelenler varmis. Ben Allah izin verirse haftaya gitmek istiyorum cokk :))

tatlim mesajina cevap atamiyorum http://tickers.tickerfactory.com a girip istedigin cizelgeyi ve uzerinde yer degistiren seyi seciyorsun. sonunda bi link olusuyo. http://tickers.tickerfactory.com/ez...120518/e/ask+donecek.../dt/7/k/cee6/event.png gibi(benimki boyle yani)
bunu kopyalayip yararli linkler-profili duzenle-cizelgeler bolumune yapistiriyorsun.
benim linki bi turlu kabul etmedi. ben de bize ulasin bolumunden admine mesaj attim ve direk olmus,cevap atip haber verdiler.

kızlar bugun yoklugunu çok hissetim .......

bitsin artık şu günler bazen dayanamıyor gibi oluyorum nefesim kesiliyor ilk gittiği zamanlar böyle değildim şimdi dank ediyor banada

ŞAfak :149

Canım halini gayet iyi anlıyorum alışmak gerçekten çok zor uzun dönem askerlik yapanların bekleyenlerine Allah sabır versin biz 149 gün sayıcaz,aslında onlarınkinin yanında hiç bişey ama geçmicek gibi geliyo insana işte. Bende bugün sadece bi kez konuşabildim oda çok kısa resmen huzursuz oluyorum konuşamadığım da.

bölüklerden pek anlamam ama 7. demişti tam yanlış hatırlamıyorsam, sorarım yine. evet baya kalabalıklarmışta bizim ki alıştı sesi iyi geliyor (polyana gibidir de biraz) 30 aralık demek istediniz sanırım. :) evet bana da öyle dedi bugün aradığında. Bakalım ne zaman olursa olsun elimiz mahkum gidecez ne yapıp edip. Çok teşekkür ederim. Bu arada usta birliği neresi ?

günaydınnnnn
hayırlı haftalar su gibi akıp geçsin inşallah günlerimiz
onlarsız ilk hafta sonumuzdu bana çok zor geçti çalıştığım için ben anlamamıştım evde yokluğunu ama dün çok zor geçti bana
annem anladı galiba zorlandığımı dışarı çıkalım dedi iyiki çıkmışız evde olsam çok bunalıyorum
eşim hafta sonuda aradı çok şükür Allahıma son sürat eğitimlerdeyiz dedi çok yoğun dedi
cuma günü yemin törenimiz var perşembe gecesi çıkıcaz cuma kayınvalidemler annemler dönücek ben kalıcam iki gün oleyyyyy
pazar dönücem ben çok mutluyum çok özledim kocamı
50 li sayıları ham yaptık kızlar sıra geldi 40 lara hadi onlarıda hammmm yapalım

bende kayınvalidemle gidicem ama o dönmücek beraber kalıcaz maalesef

Aynen konuşamadımda sanki nefes alamıyorum, dün hiç aramadım gece boyunca uyuyamadım .. Allahtan sabah aradıda içim rahatladı ...
Yeni bir haftaya başladık çok şükür inş. bu haftamız çok çabuk geçer ,
Kaldı 21 Hafta 148 gün

Bende senin gibi geçen hafta içi çalıştığım için anlamamışım , cumartesi pazar çok kötü oldum gözlerim doldu .... Çok özledim çabuk geçsin günler nefes alamıyorum artık sankiiiii ... Birde pazartesi sendorumu yaşıyorum çok fena bir gün benim için....

bende öyleyim canım ya ne zormuş çok zor Allahtan 3 gün sonra kavuşucam Aşkıma hasret gidereceğim
darısı sizin başınıza

Kızlar ne güzel sizinkilerin yemin tmreni belli oldu bizimki hala muallakta üç ayrı tarih ve umarım aralık olmaz yoksa gidemicem

ne mutlu size kızlar ben gidemeyeceğim çok mutsuzum bizim daha ciddi bir adım atılmadı ve ben başka şehire gidemiyorum
ailemden habersiz cesaret edemiyorum haberli olsa izin vermezler off off hiiç göza kara olamadım ki((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…