343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

akşamları daha bi kasvet basıyo... gittiğinden beri ilk kez bu kadar çok ağladım. telefonda konuşurken bile... onu üzmek istemiyodum, çok da iyi götürüyodum ama bugün patladım. tutamadım artık kendimi

Ay valla kızlar benimde nişanlım gitti aynı tertipte bugün daha biraz kendime geldim valla hayalet gibi süzülüyodum resmen bugün iki kere aradı da biraz rahatladım. Kısa dönem yapıyo İzmir gaziemirde daha yemin töreni de belli değil ne güzel bazı yerlerin ki belli olmuş bizde o da belli değil hala

kizlar selamlar...
size yazabilmek icin yatmadan internete girdim.
bugun ben sevgilimin yanina gittim nizamiyeye izmir-narlidereye...
giris cok kolay oluyor. telefonunuzu ve elektronik cihazlarinizi zimmete aliyorlar oncelikle, daha sonra kimliginizi de alip ziyaretci kartinizi veriyorlar. girdikten sonra her bolugun kendine ait masasi var. oraya gidip isim ve mumkunse oradaki numarasini soylediginizde icerideki hoparlorden duyuru yapilmaya baslaniyor. sonrasi beklemek...
erkek arkadasimi zorla sinemaya soktuklarindan(gosterimler ucretli oldugu icin zorunlu dolduruyorlarmis) yaklasik 20dakika sonra duymus. allahtan komutani arabasiyla yolladi(kaldiklari yerlerle bu bolumler birbirinden cok uzakmis)
ve sonra bulusma! :))) belkide hic bu denli ozlemedik birbirimizi 6yil icinde. kisa kisa bilgiler vermek gerekirse: sabah 5te kalkis ve surekli istima. gunle belki 10kere. tuvalete bile gruplar halinde gidebiliyoruz o bile zor diyor.
narlidere normal kapasitesi yaklasik 300 kisi iken su anda 1200 kisilermis icerde! bu yuzden telefon problemli..40 dakikaya yakin sira bekliyoruz diyor.
ayrica ilk 2 gun yemek adina hicbirsey vermemisler. sadece biskuvi ve kek! bu yuzden ben hastalanacak diye cok korktum. fakat duzelmis artik. kotu olsa da yiyorum yemekleri dedi.
ozellikle sordum iyi davranip davranmadiklarini ogrenmek icin.. hepsi cok iyiler dedi. cavuslari da kisa donem oldugundan bize emir degil rica ediyor dedi. ayrica en ifak saglik sorununda hepsi cok dikkatli davraniyormus. hemen revire yolluyorlarmis.(bir cocuk postal yuzunden dusup cenesini yere carpmis,tum komutanlar seferber olmus ve cok ilgilenmisler)
gittigimde acayip moralim bozuktu.1 haftadir yemek bile yiyemiyordum. ama gordum icim gayet rahatladi. iciniz rahat olsun sizin de.
eger imkaniniz varsa siz de gidin. o kadar iyi geliyor ki. gozumun icine baka baka yarin gelebilir misin bir daha ne zaman gelirsin dedi. o kadar ihtiyaclari var ki.
baska sorunuz varsa yardimci olmaya calisirim. simdilik iyi geceler!

ay canım ne güzel gidip görmüşsün bende yemin törenini bekliyorum ama bide cuma günü yurtdışına çıkıyorum 2 ocakta dönücem gidemicem törene diye korkuyorum komutanı ya 30 aralık ya 6 ocak yada 13 ocak demiş şimdi de kafama takılıyo eğer yemin törenine yetişemez de sonrasında kayınvalidemle gitsem acaba onu evci çıkarabilirmiyiz ki hafta sonu inşallah 6 yada 13 ocakta olur 30 aralıkta yapmazlar nasılda hazırlamıştım kendimi yemin törenine gidip hafta sonu evci çıkarıp görüşebilicem diye ... Offff sanki zaman da geçmiyo daha 150 gün var yaaaa nasıl geçicek böyleee

Canimm superr ne guzel gidip gormussun. Simdi yarin bir gorsun de bakalim pazar gunleri ne yapiliyo diye. Haftaya ben de gitmek istiyorumm! Peki totalde ne kadar gorusebildiniz?

:) hakkaten ya , ben de yaziyim buraya da sonradan şaşırmasın sen naptın diye :) sanki okuyabilecek de

bana bu işin bi artısı da güzel saçmalamak oldu :S

Burcu merhaba,

Sitede gezinirken gördüm seni, benim de sevgilim hatay serinyolda, sonra da şırnak çakırsöğüte çıktı, ben de seninle aynı korkuları yaşıyorum. En azından acemiliği aynı yere çıkmış birine yazmak istedim. Arayabiliyor mu seni? Kaçıncı bölükte, benimki 1. bölükte. istediğin zaman msj atabilirsin ben bu sabah aradım onun önceden aradığı bi ankesörlü numarayı , bi çocuk çıktı istedim sevgilimi 1. bölük dedim heralde eğitimdeler kimse yok diye cevap verdi

Canimm superr ne guzel gidip gormussun. Simdi yarin bir gorsun de bakalim pazar gunleri ne yapiliyo diye. Haftaya ben de gitmek istiyorumm! Peki totalde ne kadar gorusebildiniz?

sabah egitim var yaklasik 1e kadar surucek dedi. o yuzden ben 2ye 20 kala nizamiye onundeydim. gorus 5e kadar suruyor.4bucuk gibi toparlanmaya basladi etraf. biz de toparlanip yavastan ciktik.yaklasik 2bucuk saat beraberdik.

dun gece gec vakit aradi. bicok insan 30 aralik demis. ben de isten izin alip gelebilirsem gelicem yemin torenine.yoksa cok zor..
eger evliyseniz sen de cikarabilirsin esini. degilsen anne baba yada evli abla abisi gerekiyor cikartmak icin. ama gercekten en yakin zamanda gidin. ben sevgilimin bu kadar mutlu olabilecegini hic dusunmemistim!

Evli değilim nişanlıyım o yüzden kayınvalidemle gidiyim diyorum. Bu arada seninkide izmir gaziemirdemi?

Kizlar bugun yanina amcasi gitmis gayet suanda gorusuyolarmis!! Bira once konustuk hatta bayagi da kalabalikmis hep diger askerleri de gormeye gelenler varmis. Ben Allah izin verirse haftaya gitmek istiyorum cokk :))

izmir-narliderede canim. sonra da izmir bucaya gidicek...
imkaniniz olursa cok iyi olur nisanlin icin. gercekten cok mutlu olur.. :))

Evet canım tahmin edebiliyorum zaten böyle görüşenleri duydukça da içim gidiyo umarım yemin töreni aralıkta olmazda gider hemen görürüm. Benim nişanlımda izmir gaziemirde usta birliğinde de orada olacak daha bir hafta geçti bana bi ay gibi geliyo nasıl biter koca beş ay

Kizlar bugun yanina amcasi gitmis gayet suanda gorusuyolarmis!! Bira once konustuk hatta bayagi da kalabalikmis hep diger askerleri de gormeye gelenler varmis. Ben Allah izin verirse haftaya gitmek istiyorum cokk :))

Ay canım inşallah gider görürsün valla beklemek çok zor ara sıra böyle gitmek iyi gelir iki tarafa da dünde nişanlımın teyzesi gitmiş görmeye nasıl özendim anlatamam acaba gidince ne kadar görüştürüyolar ki hiç sormadım.

izmir-narliderede canim. sonra da izmir bucaya gidicek...
imkaniniz olursa cok iyi olur nisanlin icin. gercekten cok mutlu olur.. :))

Merhaba. Yorumunuzu gördüm direk üye oldum siteye. Benim de sevgilim Narlıderede. Nasıl orası? Neler öğrendiniz, neler gördünüz? Bir de yemin töreni tarihi henüz netleşmedi, herkes farklı birşeyler söylüyor, sizin bilginiz nedir acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim halimi sizlerden başka kimse anlayamaz şu an...

Son düzenleme:
kızlar bugun yoklugunu çok hissetim .......

bitsin artık şu günler bazen dayanamıyor gibi oluyorum nefesim kesiliyor ilk gittiği zamanlar böyle değildim şimdi dank ediyor banada

ŞAfak :149

:) sonunda narliderede olan birini buldum! tatlim ben cumartesi yanindaydim. hangi bolukte haberin var mi? arkadas olabilirler.
kisaca soyle ozetleyebilirim.. normalde 300 400 kisi kapasiteli yerde 1200 kisilermis. kisa donemlerin bulundugu yerde 8 tane ankesorlu tel oldugundan cok zor ariyolar.. herseyi yapisik ikiz gibi yapiyorlar,tuvalete gitmek bile! surekli istima aliniyor cunku cok kalabalik. ama iciniz rahat olsun. ozlemek disinda keyifleri yerinde. sinema mac izliyorlar bos zamanlarda surekli.
izmir cok yagmurluydu ama yagmur artinca ustu kapali bir yere topluyorlarmis hepsini. islanmak da yok :)
yemin toreni cok cok buyuk ihtimal 30ocakta olabilir. dun gece konustuk en son. bircok cavus 30 ocak olucak gibi demis. gecen sene de yilbasi zamani olmus. tam tarih 1 hafta once netlesir diyorlarmis.eger tam net bilgi alirsam hemen yazarim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…