günaydın
bizim yemin törenimiz 23 aralık kesin
su böreği katmer bide patatesli kol böreği istedi kocacım hafta içi hepsini yapıcaz annem dolmada götüreceğim
başka canı ne isterse götüreceğim yeterki o istesin
dün akşam aradı yine konuştuk banyo yapmışlar ilk defa 6 dakika süremiz var diyo 6 dakka bitince sıcak suyu kapatıyorlarmış
allahtan benimkinin eli hızlıdır hemen yapmış
9,30 gibi aradı biraz maç izleyip yatıcam dedi
inşallah bugünde arar inşallah
yemin törenine giderken yiyecek bişeyler götürebiliyor muyuz? Hiç bilmiyodum, ama nerde yiyecek ki onu. Hayatımda hiç yemin törenine katılmadım yani cahilim bu konuda. Hadi bana akıl verin kızlar, eğer öyleyse bende hazırlayayım bişeyler.
benm askerimde etimesgut ta umarım yol izni falan olur da görüşebilirz ben törene gidemeyeceğim ne yazık ki( ama bu ay sonuna olacak dedi
sanırım 29 veya 30 aralık olacak kesin değil dedi
yemin törenine giderken yiyecek bişeyler götürebiliyor muyuz? hiç bilmiyodum, ama nerde yiyecek ki onu. hayatımda hiç yemin törenine katılmadım yani cahilim bu konuda. hadi bana akıl verin kızlar, eğer öyleyse bende hazırlayayım bişeyler.
evet evliyim
arkadaşlar, iskenderunda askeri olan var mı ne sıklıkta arıyor sizleri?? benimki her gün aramıyor, nasıl konuşcam arayınca neden dun aramadın mı dicem tartışmak istemiyorum,ama her gun ıkı dk da olsa sesını duymak ıstıyorum.yardım edin
evet ordu evinde kalabiliyorlar. çalıştığım için ben gidemem ama en azından tatillerimiz var onun izin rapor hakları var. geçip gidecek bir şekilde sabır...cnm uzun dönemlere lojman veriliyormuş sende gidersin eşinin yanına
benim eşim denizci hatay iskenderunda benim eşim günde bikjaç kez arıyor
benim eşim denizci hatay iskenderunda benim eşim günde bikjaç kez arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?