343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın
bizim yemin törenimiz 23 aralık kesin
su böreği katmer bide patatesli kol böreği istedi kocacım hafta içi hepsini yapıcaz annem dolmada götüreceğim
başka canı ne isterse götüreceğim yeterki o istesin
dün akşam aradı yine konuştuk banyo yapmışlar ilk defa 6 dakika süremiz var diyo 6 dakka bitince sıcak suyu kapatıyorlarmış
allahtan benimkinin eli hızlıdır hemen yapmış
9,30 gibi aradı biraz maç izleyip yatıcam dedi
inşallah bugünde arar inşallah

benm askerimde etimesgut ta umarım yol izni falan olur da görüşebilirz ben törene gidemeyeceğim ne yazık ki( ama bu ay sonuna olacak dedi
sanırım 29 veya 30 aralık olacak kesin değil dedi

yemin törenine giderken yiyecek bişeyler götürebiliyor muyuz? hiç bilmiyodum, ama nerde yiyecek ki onu. hayatımda hiç yemin törenine katılmadım yani cahilim bu konuda. hadi bana akıl verin kızlar, eğer öyleyse bende hazırlayayım bişeyler.

arkadaşlar, iskenderunda askeri olan var mı ne sıklıkta arıyor sizleri?? benimki her gün aramıyor, nasıl konuşcam arayınca neden dun aramadın mı dicem tartışmak istemiyorum,ama her gun ıkı dk da olsa sesını duymak ıstıyorum.yardım edin

cnm yemin töreninden sonra dışarı çıkaracağımız için dışarda yeriz sorun olmaz bence yani öyle düşünüyorum
bende daha önce hiç yemin törenine katılmadım

anladım canım. güzel olur aslında özlemiştir benim yemeklerimi. gerçi ordaki yemeklerden de çok memnun. benden daha mı güzel yapıyolar ne

benm askerimde etimesgut ta umarım yol izni falan olur da görüşebilirz ben törene gidemeyeceğim ne yazık ki( ama bu ay sonuna olacak dedi
sanırım 29 veya 30 aralık olacak kesin değil dedi

Internette bir yerde okuduğum kadarı ile ikametgah adresi ile usta birliği arasındaki mesafe 0-800 km ise 1 gün, 800-1600 km ise 2 gün, daha fazla ise 3 gün yol izni oluyormuş. Yeminden sonraki hafta sonuna bu günler ilave oluyordur diye anladım okuduklarımdan, ama çok da emin değilim bu bilgilerden.

canım ben 341 dönemim her defasında belirtiyorum ki tecrübeli olduğum için size yardımcı olmak için
canım yemin töreninden sonra dağıtım oluyor ve evci izni verebiliyorlar isterseniz dışarıda kalabiliyorsunuz yanınızda tabikide yemek götürebilirsiniz ev yemeklerini çok özlüyorlar...
başka kıyafet yada başka ihtiyaçlarıda olabilir sorun ona göre yanınızda götürün bizim yemin töreni yazında kışın nasıl olur bilmem...

dönme umudu olduğu için şükrediyorum Allaha. ya ölüm olsaydı diyorum avutuyorum kendimi. sizinki kısa dönem galiba, bize 12 ay çıktı.

benim tek derdim acemiliğin bitmesi. onada 13 gün var. daha sonra asteğmen olarak yapacağı için daha kolay geçer. hele birde yakın bi yere düşerse değmeyin keyfimize. of offf hayaller hayaller...

benim eşim denizci hatay iskenderunda benim eşim günde bikjaç kez arıyor

İskenderun'da acemeliğini yapan eşimin yemin törenine gideceğim. Usta birliği Gaziantep Islahiye'de, yani o söylenen 0-800 km aralığına giriyor. Bu durumda 1 gün yol izni oluyor. Benim gidip onu çıkarmam bunu değiştirir değil mi? Yani pazar günü 17:00'da usta birliğine teslim olma ihtimalinin olduğunu söyleyin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…