askerim bugün aramadı kızlar çok özledim onu 1 haftayı geride bıraktık ve bana hiç bitmeyecek gibi geliyor
askerim bugün aramadı kızlar çok özledim onu 1 haftayı geride bıraktık ve bana hiç bitmeyecek gibi geliyor
ilk zamanlar bizlerde öyleydik,gerçekten çok zor geçmişti günler ama zamanla alışıyor insan herşeye hele bi usta birliklerine gitsinler hem siz hem askerleriniz daha çok alışmış olacak. ozaman daha çok görüşeceksiniz hele şafak daralmaya başladımı özlem daha da artacak.
Sabır ve zaman herşeye ilaç
Her gecenin bir sabahı var.
ilk zamanlar bizlerde öyleydik,gerçekten çok zor geçmişti günler ama zamanla alışıyor insan herşeye hele bi usta birliklerine gitsinler hem siz hem askerleriniz daha çok alışmış olacak. ozaman daha çok görüşeceksiniz hele şafak daralmaya başladımı özlem daha da artacak.
Sabır ve zaman herşeye ilaç
Her gecenin bir sabahı var.
O günlere bi gelsek keşke. Usta birliğine geçtiklerinde yine ankesörlü telefonlarda sıra olmayacak mı nasıl daha çok görüşebilicez?
kızlar kına için salonu mu kiraladım :) aşkım gelene kadar hazırlıkları baya azaltmış olacağım
ohh ne güzel haberler böyle :))
kıyafetti gelinlikti evdi çeyizdi derken sen hemencik atlatıvercen askerliği :)
kızlar kına için salonu mu kiraladım :) aşkım gelene kadar hazırlıkları baya azaltmış olacağım
ohhh hadi gözün aydın ne güzel tatlı telaşlar
inş. Bu telaşlara kapılıp su gibi bitirirsiniz askerlği
Cep tlf kullanma ihtimali olursa ankesörlüye ihtiyaç bile kalmaz. Birde usta birlikleri acemi birliği gibi kalabalık olmaz. Herkes birbirini tanır usta biliğinde. Daha rahat olursunuz. Komutanlarla araları daha iyi olur.
inş. iyi yerlere düşerler bu da çok önemli tabi.
Yemin törenine en uzak tarih bende galiba 6 ocak
hadi kızlar bugunde bitti sayılırı havanın kararmasına bu kadar sevineceğim aklıma gelmemişti hiçç....
Şafak : 148 :)
Cep teleofnu götürmeyecek herhalde ama başka askerler götürüse ankesörlüde sıra azalabilirYeri iyi şu anda izmir gaziemirde usta birliğinde de orada olacak.
Eşinizin yemin töreni 29 aralık mı ?
Ne güzel bende nişanlımın ki ocakta olsun diye bekliyorum nerde yapıyo seninki?
Ewt. Hem usta birlikde daha rahat olur. Kartını götürür cep tlf kullanan kişilerin tlf takar kartını konuşursunuz bolbol.
İstanbul küçükyalı da tatlım ... senin askerin nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?