• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Herkese merhaba benimde erkek arkadışım ayın 12 sinde askere gitti amasya bende yemin töreni ile bilgi ararken bu siteyii buldum üye oldum ben birşey somak istiyorum ayın 29 yemin töreni denmiş ayın 29zu perşembe günü 2 gün yol izni var yılbaşı günü teslim olması gerekiyor yılbaşı akşamı teslim olmazlar gibi düşünüyorum aileleriyle geçirsinler diye kesin kimse bir şey söylemiyor bilgisi olan var mı

bölüklerden pek anlamam ama 7. demişti tam yanlış hatırlamıyorsam, sorarım yine. evet baya kalabalıklarmışta bizim ki alıştı sesi iyi geliyor (polyana gibidir de biraz) 30 aralık demek istediniz sanırım. :) evet bana da öyle dedi bugün aradığında. Bakalım ne zaman olursa olsun elimiz mahkum gidecez ne yapıp edip. Çok teşekkür ederim. Bu arada usta birliği neresi ?

usta buca bizim. izmirde devam ediyoruz. sizin erkek arkadaşınız nereye gidecek?
evet 30 aralık demek istemiştim :) gerçekten rahatları iyi ama merak etmeyin.
siz nereden gideceksiniz? izmiri bilmiyorsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Herkese merhaba benimde erkek arkadışım ayın 12 sinde askere gitti amasya bende yemin töreni ile bilgi ararken bu siteyii buldum üye oldum ben birşey somak istiyorum ayın 29 yemin töreni denmiş ayın 29zu perşembe günü 2 gün yol izni var yılbaşı günü teslim olması gerekiyor yılbaşı akşamı teslim olmazlar gibi düşünüyorum aileleriyle geçirsinler diye kesin kimse bir şey söylemiyor bilgisi olan var mı

bildiğim kadarıyla yemin törenini cuma yapıyorlar ki 2gün yol izniyle pazar akşamı teslim olsun diye.
yılbaşı askeriye için çok geçerli bir tatil gibi gelmiyor bana. 31 ocak resmi tatil değil sonuçta.
o yüzden cumartesi akşamı 5te teslim olması gerekebilir. sadece mantık yürüterek cevap veriyorum tabi.

allah gönlüne göre versin angelicacım bende bu kadar çabuk olsun istemezdim ama onu göreceğim içinde çok mutluyum

Amin canım sağol aralıkta türkiyede olsaydım hiç sorun değildi ama yurtdışındayım işte nişanlı olduğum için tek gibip evcide çıkaramam sonraki haftalarda kayınvalidemle gidicem onu da mahrum etmek istemiyorum yemin töreninden ben gidemezsem sonra ki hafta benimle gelmek için oda gitmicek. Sen ne güzel bol bol hasret gider hafta sonu da ordamısın ymein törenininden sonra dönecekmisin?

Amin canım sağol aralıkta türkiyede olsaydım hiç sorun değildi ama yurtdışındayım işte nişanlı olduğum için tek gibip evcide çıkaramam sonraki haftalarda kayınvalidemle gidicem onu da mahrum etmek istemiyorum yemin töreninden ben gidemezsem sonra ki hafta benimle gelmek için oda gitmicek. Sen ne güzel bol bol hasret gider hafta sonu da ordamısın ymein törenininden sonra dönecekmisin?

kalacağız canım 2 gün beraber olacağız çok şükür

Ay ne güzel eğer yemin töreni aralıkta olursa çok üzülücem umarım ocakta olur bende görürüm iki gün :43: olmazsa sonraki nöbet yazmadıkları hafta gidebilicem ve ben bu mesajı yazarken aradı az önce eğitime beş dakika ara vermişler zor tuttum kendimi telefonda ağlamamak için. Alışamadım ben hala yaaa kesinlikle bekleyen olmak askere gitmekten daha zor bence :43:

bildiğim kadarıyla yemin törenini cuma yapıyorlar ki 2gün yol izniyle pazar akşamı teslim olsun diye.
yılbaşı askeriye için çok geçerli bir tatil gibi gelmiyor bana. 31 ocak resmi tatil değil sonuçta.
o yüzden cumartesi akşamı 5te teslim olması gerekebilir. sadece mantık yürüterek cevap veriyorum tabi.

Çok teşşekkür ederim cevabın için yol falan sorun bilet falan bulmak bilmiyorum belkide yılbaşı akşamı beraber geçirebilcez diye kendimi teselli ediyorum cumartesi giderse cuma günü çalışıyorum dogru düzgün göremiycem :(

Benim oğlumun da yemin töreni 29unda ve onun da 31.12 de teslim olması gerekiyormuş. Korkarım ki, yılbaşını beraber geçirmek söz konusu olamayacak.

bende eşimle görüştüm ne güzel yılbaşına birlikte gireceğiz diye hayaller kuruyordum ama hayallerim gerçek olmadı sadece 1 gün yol izni vermişler yani 31.12 de teslim olması gerekiyor ya şunu merak ediyorum bulunduğu yerde ben otelde kalacağım komutanla görüşse ben onu evci çıkaramaz mıyım

yani yılbaşınınj olduğu gün cuma yemin töreni cumartesi pazar evci çıkamaz mı o kadar yoldan gideceğim sadece 1 gün mü izin veriyorlar

ne mutlu size kızlar ben gidemeyeceğim:( çok mutsuzum bizim daha ciddi bir adım atılmadı ve ben başka şehire gidemiyorum
ailemden habersiz cesaret edemiyorum haberli olsa izin vermezler off off hiiç göza kara olamadım ki:(((

Ay canım ya üzülme de denmez ki çok mu uzakta sevgilin? Bazen aile kuralları insanları ne kadar çok üzüyo işte.Halbuki sadece bir yüzükmüdür herşeyi olabilir kılan.

Son düzenleme:
yani yılbaşınınj olduğu gün cuma yemin töreni cumartesi pazar evci çıkamaz mı o kadar yoldan gideceğim sadece 1 gün mü izin veriyorlar

Canım belki sen onu evci çıkarabilirsin bence eşine söyle sorsun orda komutana falan kime sorabiliyosa artık çünkü ailesi olanları hafta sonu evci çıkarıyolarsa ki onlarda normalde bi gün izinli o zaman sende çıkarabilirsin ne farkı var ki?

bu biraz gideceği yerdeki komutanına bağlı. gider gitmez izin vermeyebilir yada tam tersi. yılbaşı için izin vermese bile nerede olacaksanız orda 1 gece daha kalıp pazar günü birliğine gidip gene görebilirsin. malesef çok kötü bu durumlar :(

bende eşimle görüştüm ne güzel yılbaşına birlikte gireceğiz diye hayaller kuruyordum ama hayallerim gerçek olmadı sadece 1 gün yol izni vermişler yani 31.12 de teslim olması gerekiyor ya şunu merak ediyorum bulunduğu yerde ben otelde kalacağım komutanla görüşse ben onu evci çıkaramaz mıyım

Eşinizin yemin töreni 29 aralık mı ?

askerim bugün aramadı kızlar çok özledim onu 1 haftayı geride bıraktık ve bana hiç bitmeyecek gibi geliyor

Back