melodiesss@gmail.com mail adresim, beni de ekler misiniz??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) hakkaten ya , ben de yaziyim buraya da sonradan şaşırmasın sen naptın diye :) sanki okuyabilecek de
bana bu işin bi artısı da güzel saçmalamak oldu :S
Canimm superr ne guzel gidip gormussun. Simdi yarin bir gorsun de bakalim pazar gunleri ne yapiliyo diye. Haftaya ben de gitmek istiyorumm! Peki totalde ne kadar gorusebildiniz?
ay canım ne güzel gidip görmüşsün bende yemin törenini bekliyorum ama bide cuma günü yurtdışına çıkıyorum 2 ocakta dönücem gidemicem törene diye korkuyorum komutanı ya 30 aralık ya 6 ocak yada 13 ocak demiş şimdi de kafama takılıyo eğer yemin törenine yetişemez de sonrasında kayınvalidemle gitsem acaba onu evci çıkarabilirmiyiz ki hafta sonu inşallah 6 yada 13 ocakta olur 30 aralıkta yapmazlar nasılda hazırlamıştım kendimi yemin törenine gidip hafta sonu evci çıkarıp görüşebilicem diye ... Offff sanki zaman da geçmiyo daha 150 gün var yaaaa nasıl geçicek böyleee![]()
dun gece gec vakit aradi. bicok insan 30 aralik demis. ben de isten izin alip gelebilirsem gelicem yemin torenine.yoksa cok zor..
eger evliyseniz sen de cikarabilirsin esini. degilsen anne baba yada evli abla abisi gerekiyor cikartmak icin. ama gercekten en yakin zamanda gidin. ben sevgilimin bu kadar mutlu olabilecegini hic dusunmemistim!
Evli değilim nişanlıyımo yüzden kayınvalidemle gidiyim diyorum. Bu arada seninkide izmir gaziemirdemi?
izmir-narliderede canim. sonra da izmir bucaya gidicek...
imkaniniz olursa cok iyi olur nisanlin icin. gercekten cok mutlu olur.. :))
Kizlar bugun yanina amcasi gitmis gayet suanda gorusuyolarmis!! Bira once konustuk hatta bayagi da kalabalikmis hep diger askerleri de gormeye gelenler varmis. Ben Allah izin verirse haftaya gitmek istiyorum cokk :))
izmir-narliderede canim. sonra da izmir bucaya gidicek...
imkaniniz olursa cok iyi olur nisanlin icin. gercekten cok mutlu olur.. :))
nişanlım hatay iskenderunda denizci. usta birliğimiz belli olmuş
bizim de usta birliği belli benim eşimde iskenderunda denizci neresi çıkmış
ayrıca arkadaşlar usta birliği belli olanlar yazsın
Merhaba. Yorumunuzu gördüm direk üye oldum siteye. Benim de sevgilim Narlıderede. Nasıl orası? Neler öğrendiniz, neler gördünüz? Bir de yemin töreni tarihi henüz netleşmedi, herkes farklı birşeyler söylüyor, sizin bilginiz nedir acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim halimi sizlerden başka kimse anlayamaz şu an...