bölüklerden pek anlamam ama 7. demişti tam yanlış hatırlamıyorsam, sorarım yine. evet baya kalabalıklarmışta bizim ki alıştı sesi iyi geliyor (polyana gibidir de biraz) 30 aralık demek istediniz sanırım. :) evet bana da öyle dedi bugün aradığında. Bakalım ne zaman olursa olsun elimiz mahkum gidecez ne yapıp edip. Çok teşekkür ederim. Bu arada usta birliği neresi ?
Herkese merhaba benimde erkek arkadışım ayın 12 sinde askere gitti amasya bende yemin töreni ile bilgi ararken bu siteyii buldum üye oldum ben birşey somak istiyorum ayın 29 yemin töreni denmiş ayın 29zu perşembe günü 2 gün yol izni var yılbaşı günü teslim olması gerekiyor yılbaşı akşamı teslim olmazlar gibi düşünüyorum aileleriyle geçirsinler diye kesin kimse bir şey söylemiyor bilgisi olan var mı
allah gönlüne göre versin angelicacım bende bu kadar çabuk olsun istemezdim ama onu göreceğim içinde çok mutluyum
Amin canım sağol aralıkta türkiyede olsaydım hiç sorun değildi ama yurtdışındayım işte nişanlı olduğum için tek gibip evcide çıkaramam sonraki haftalarda kayınvalidemle gidicem onu da mahrum etmek istemiyorum yemin töreninden ben gidemezsem sonra ki hafta benimle gelmek için oda gitmicek. Sen ne güzel bol bol hasret gider hafta sonu da ordamısın ymein törenininden sonra dönecekmisin?
bildiğim kadarıyla yemin törenini cuma yapıyorlar ki 2gün yol izniyle pazar akşamı teslim olsun diye.
yılbaşı askeriye için çok geçerli bir tatil gibi gelmiyor bana. 31 ocak resmi tatil değil sonuçta.
o yüzden cumartesi akşamı 5te teslim olması gerekebilir. sadece mantık yürüterek cevap veriyorum tabi.
Herkese merhaba benimde erkek arkadışım ayın 12 sinde askere gitti amasya bende yemin töreni ile bilgi ararken bu siteyii buldum üye oldum ben birşey somak istiyorum ayın 29 yemin töreni denmiş ayın 29zu perşembe günü 2 gün yol izni var yılbaşı günü teslim olması gerekiyor yılbaşı akşamı teslim olmazlar gibi düşünüyorum aileleriyle geçirsinler diye kesin kimse bir şey söylemiyor bilgisi olan var mı
ne mutlu size kızlar ben gidemeyeceğimçok mutsuzum bizim daha ciddi bir adım atılmadı ve ben başka şehire gidemiyorum
ailemden habersiz cesaret edemiyorum haberli olsa izin vermezler off off hiiç göza kara olamadım ki((
yani yılbaşınınj olduğu gün cuma yemin töreni cumartesi pazar evci çıkamaz mı o kadar yoldan gideceğim sadece 1 gün mü izin veriyorlar
yani yılbaşınınj olduğu gün cuma yemin töreni cumartesi pazar evci çıkamaz mı o kadar yoldan gideceğim sadece 1 gün mü izin veriyorlar
Benim oğlumun da yemin töreni 29unda ve onun da 31.12 de teslim olması gerekiyormuş. Korkarım ki, yılbaşını beraber geçirmek söz konusu olamayacak.
bende eşimle görüştüm ne güzel yılbaşına birlikte gireceğiz diye hayaller kuruyordum ama hayallerim gerçek olmadı sadece 1 gün yol izni vermişler yani 31.12 de teslim olması gerekiyor ya şunu merak ediyorum bulunduğu yerde ben otelde kalacağım komutanla görüşse ben onu evci çıkaramaz mıyım
ne oldu canım yine sıkıntı bastı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?