339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

selam kızlar,
evet neden kimse yok ?? yoksa herkes pazar keyfimi yapıyo:68: şafak sıkıştırıyo beni kızlar biyandanda askerimin geleceği gün yaklaştı diye içim içime sığmamaya başladı bile:62:
biten: 132
kalan: 26:nazar::nazar:

selam kızlar,
evet neden kimse yok ?? yoksa herkes pazar keyfimi yapıyo:68: şafak sıkıştırıyo beni kızlar biyandanda askerimin geleceği gün yaklaştı diye içim içime sığmamaya başladı bile:62:
biten: 132
kalan: 26:nazar::nazar:

selam canm burdayımm geldim benn :) bugün tembellik günü sevdiceklerimiz de yok napalım...

bitiyor gerçekten :)) tarifsiz bir heycan var içimde :D 1 aydan az kaldı artık
bitsin günler biran önce.....

24 başka da yokkk :66: :nazar::nazar:

hadi kızlar nerelerdeyseniz ses verinnn :82: bitiyor şafağımız az kaldıı :119:

kızlar selaaaaam....!!! nasılsınız?? uzun zaman oldu yazamadım size... herkes mutluluk heyecan içinde ne güzel... bizim teskere tarihini öğrendi sevgilim 21 eylülde çıkıyo inşallah bi aksilik olmazsa... ben de hazırlıktı falan derken zaman daha bi hızlı geçiyo sanki. ama hala inanamıyorum biteceğineee sonra nişanlanacağımızaaa :40: hepimiz sağ salim kavuşuruz herşey çooooooooook güzel olur inşallah..............

kızlar selaaaaam....!!! nasılsınız?? uzun zaman oldu yazamadım size... herkes mutluluk heyecan içinde ne güzel... bizim teskere tarihini öğrendi sevgilim 21 eylülde çıkıyo inşallah bi aksilik olmazsa... ben de hazırlıktı falan derken zaman daha bi hızlı geçiyo sanki. ama hala inanamıyorum biteceğineee sonra nişanlanacağımızaaa :40: hepimiz sağ salim kavuşuruz herşey çooooooooook güzel olur inşallah..............

elifcimm selamm 21 eylül müymüş? izin kullanmışmıydı...bizde 22 diye tahmin ediyoruz ama bakalım.

kızlaaaaarrrrrr:52: son 24 atarsa 23:32: 20 lerde bitiyoooo bnmde içimi heyecan kapladı. hadi artık gelsinlerrr. elif canım kaç gün izin kullanmıştınız sizz???

canlarım izin kullandık evet... 2 gün de yol iznimiz var.. zaman azaldı artık öğrensinler tehris tarihleini artık hepsiiiiiiii sonra sırayla kavuşma anlarını yaşayalım:40:

günaydın kızlar herkese nasılsınız bakalım şafağımız 23 Allahım inanamıyorum bugünlerin geldiğine.Aşkımın geleceği günü dört gözle bekliyorum.Yeter artık çok uzadı bu askerlik dimi ama :9: Bizimde terhis tarihi belli olsada biletini alsam artık o zaman sanki daha çabuk geçecekmiş gibi :32::32::32:

selam kızlarr,
docalancım en kendi adıma iyiyiym içim kıpır kıpır:32: 22 günümüz kaldı:52: hadi artık bitsin şu 20 lerr sonra 10 larıda yiyeliimmmm:66:

ben de iyiyim docalan cım .... bomba gibiyiiiiiiiiiiiiiiiiiim:72::72: şafak 26:nazar: geliyoooooooooooooor geliyooooooooooor sevdiğim geliyor sevdiklerimiz geliyor:64::64: Allah sağ salim kavuşmayı nasip ets,n hepimize.... bi sürü telaş içindeyim buaraalr zaman daha bi çabuk geçiyo sanki... dönüşte neler yapcaksınız? sürprizlerinz var mı kızlar???

günaydınnn 339 yarenlerii :3:
şafak 21 başka da yok.... :nazar: :66: bitiyor sanki kızlarrr az kaldı yaaa inanamıyorum gerçekten şaka gibi :nazar::nazar: 2 gün sonra 10 lara düşüyoruz :nazar: :119:
ben bugün tatile çıkıyorum ve 8 -9 gün yokum topiğimize de uğrayamam şimdiden hepinize iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum.. :68:

Selam kızlar şafak 27 atarsa 26 =))
az kaldı yaa :52: :52 :

geçen gün haberini de aldım
gece arkadaşını aramış
ohh rahatladım
ben konuşmuş kadar sevindim :))
birde yarın çarşıya çıkabilirse varyaa :66: sevinçten 4 köşe olurum sanırım :9: :9:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaaaar kandiliniz mübarek olsun.

şafak 27 atarsa 26:nazar::nazar::nazar::nazar: ececim seninle aynı gidiyoruz:64:

yirmilerdende kurtulalım artık lütfen yaaaaaaaaa........şey şeyyyyy bide çarşı izni aldık msnde görüştük:66::66::66::66::66::66::66::66:

kavuşalım artık kızlar yaaa hepimiz kavuşalımmm

Back