339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar nerelerdesiniz yaaaa şafak falan kalmadı valla 12 günümüz kaldıııı hazırlıklar başlasınnn geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar bi süredir uğrayamadım; biliyosunuz okullar açılcak ve seminerler başladı.bende memleketimden ayrılmak zorunda kaldım.

benim şafak 17.atarsa 16:72::72::72::72::72::72::72: kızlar çok daha ağır gelmeye başladı.çok moralsizim:( ben aşkımı özledim:(

selam kızlar bi süredir uğrayamadım; biliyosunuz okullar açılcak ve seminerler başladı.bende memleketimden ayrılmak zorunda kaldım.

benim şafak 17.atarsa 16:72::72::72::72::72::72::72: kızlar çok daha ağır gelmeye başladı.çok moralsizim:( ben aşkımı özledim:(

evet canım ben de memleketten ayrıldm maalesef.. az kaldı az kaldı die avunup duruyorum.. kavuşma günlerimiz çooook yakında inşallah....herkes bi sessizlik içinde hazırlıklar başlıyo galiba :32::32: şafağımız atarsa 14 :72::72: 156 derken şimdi 14 diyoruz ya şükürler olsun Allah ıma... bi daha böylesi ayrılık yaşamayız inşallah.. ayrılıklardan kurtulamicaz ama aşkım rahatta olacak şu nalet yerden kurtulmuş olacak... nişan telaşımız devam ediyo dönüş için çoooooooook heyecanım var herşey güzel geçer inş. dualarınızı eksik etmeyin kızlar...

Ahhh kızlar ne güzel şafaklarınız azıcık kalmış..
Bizim daha 133 :(( Geçer mi kiiiii :14:

Ahhh kızlar ne güzel şafaklarınız azıcık kalmış..
Bizim daha 133 :(( Geçer mi kiiiii :14:

geçecek tabiki canıım... yaşarken her an çok zor geliyo insana ama burda 337lere özenip de ne güzel kavuşacaklar dediğim dün gibi.. tabi o dünle bugün arasında neeler yaşanıyo bi biz biliyoruz:34: ustalıklara başladınız ya gerisi daha bi hızlı geçer canım emşn ol.. çarşılarınız olur onlarla moral bulur yenilenirsinz..sizi de biizi de Allah kavuştursuun..:72:.

geçecek tabiki canıım... yaşarken her an çok zor geliyo insana ama burda 337lere özenip de ne güzel kavuşacaklar dediğim dün gibi.. tabi o dünle bugün arasında neeler yaşanıyo bi biz biliyoruz:34: ustalıklara başladınız ya gerisi daha bi hızlı geçer canım emşn ol.. çarşılarınız olur onlarla moral bulur yenilenirsinz..sizi de biizi de Allah kavuştursuun..:72:.

haklısın elifcim.geçtide nasıl geçti değilmi? hergün bir yıl gibiydi.

haklısın elifcim.geçtide nasıl geçti değilmi? hergün bir yıl gibiydi.

şimdi soruyolar kaç gün kaldı diye... aaa bişey kalmamış gözünde büyütüp duruyodun hemencek geçmiş bile baksna diyolar ya deli oluyorum :1: nasıl geçtiğini yaşayan biliyo çünkü sadece... ya delirttiler çocuğu 2-3 gündür zaten.. atama işi için bi belge verecekler beceremediler bi türlü. yol yordam bilmeyen boş adamları koyuyolar komutan die flan iyice çıldırdı bugün askerim zor sakinleştiriyorum. aman bak sakin ol az zamanımız kaldı biterayak kötü bi sürpriz yapma bana die.. bi de zaman tükendikçe sabrı da tükendi galiba Allah ım kolaylık veersin hepicğine

İnşallah canım hepimizi Allah kavuştursun..
Ama çok kıskandım sizi haberiniz olsuuunn :1:

kızlarrr selammm nasılsınız ? epeydir uğrayamadım topiğimize herkes iyidir umarım...
bitiyor sanki az kaldı inanamıyorum yaa :))

kızlarrr selammm nasılsınız ? epeydir uğrayamadım topiğimize herkes iyidir umarım...
bitiyor sanki az kaldı inanamıyorum yaa :))

kendi adıma ben iyiyim canım sen nasılsın? bayadır kimsecikler yok topiğimizce bitiyor ne kaldı şurda geri sayım başladı 10 günümüz var bugün Allahım şükürler olsun.Kızlar yaaaa size bişey sorucam girmişken aranızda iğneli epilasyon yaptıran var mı hiç.Ben bir akılsızlık ettim eşim hazır yokken bu arada bıyık bölgeme yaptırıym dedim ama izler kaldı sanki bıyık çıkmış gibi orda :1: ne ile geçirebilirim sizce önerisi olan var mı kızlar ? malum son 10 gün ve geldiğinde beni bıyık iziyle görmek istemez eşim herhalde :((

Slm kızlar
Bende giriyorum arada siteye ama yazmadım epeyidir.Gerçekten bayagı az kaldı.Sevgilimle şafak konusunda bir anlaşamadık gitti ben 22 si diyorum o 24 ü diyor.Daha bilet bile alamadık belli olmadığı için.İnşallah bir an önce geçer hayırlısıyla günler.Hepinize sevgiler ;)

kızlar selamlar,,
tatilden döndüm:71: nasılsınız ? umarım herşey yolundadır. hazırlıklar başlamış okuduğum kadarıyla:1: yarın şafak 9 tek basamaklara geldik sonunda:64: çok mutluyum içim içime sığmıyo hadi şlu 9 günde geçsin hemencecik:34::1:

kendi adıma ben iyiyim canım sen nasılsın? bayadır kimsecikler yok topiğimizce bitiyor ne kaldı şurda geri sayım başladı 10 günümüz var bugün Allahım şükürler olsun.Kızlar yaaaa size bişey sorucam girmişken aranızda iğneli epilasyon yaptıran var mı hiç.Ben bir akılsızlık ettim eşim hazır yokken bu arada bıyık bölgeme yaptırıym dedim ama izler kaldı sanki bıyık çıkmış gibi orda :1: ne ile geçirebilirim sizce önerisi olan var mı kızlar ? malum son 10 gün ve geldiğinde beni bıyık iziyle görmek istemez eşim herhalde :((

canım yara izleri dikiş izleri gibi izler için contractubex die bi krem var ama o lekeye nasıl gelir ki acaba.. bi eczaneye ya da doktora danışark kullan yine de ... onca özlemden sonra her bi halinlee sever seni kocişin :34: bu epilasyon işi ince tüylerde böyle yan etlkiler yapıyomuş yüze aman uygulama dedi benm sorduklarım hep.. takılma sen de olan olmş artık :40:

kızlaaaaaaaaaaar aynen ben de heyecandan yermde duramıyorum valla... bi taraftan aşkıma nişan bohçası hazırlıyoruz bi taraftan günsayıyorum öyle heyecanlıyım ki...ne giyceksnz ne yapcaksınız karar vermeye başlayın artıııııık:66: şimdi evli olup hiç ayrılmamacasına aşkıma kavuşmayı öyle çok isterdim ki aslnda :41: Allah gönül ayrılığı vermesin demekten ve beklemekten başka çare yok ama:1: sabrettik bunca zaman afferim bize valla yaaaaa :72: şafak atarsa 13:nazar: ohhhhhh :32: değmesin keyfimize... ben de yavaştan aşkıma tuttuğum defteri biriktirdğm mektupları düzenlemeye başladım.. dönüşte çooook işi var çook iç.imde tuttuklarımı kusucam ona mektuplarım yazdıklarım vasıtsasıyla :52:

canım yara izleri dikiş izleri gibi izler için contractubex die bi krem var ama o lekeye nasıl gelir ki acaba.. bi eczaneye ya da doktora danışark kullan yine de ... onca özlemden sonra her bi halinlee sever seni kocişin :34: bu epilasyon işi ince tüylerde böyle yan etlkiler yapıyomuş yüze aman uygulama dedi benm sorduklarım hep.. takılma sen de olan olmş artık :40:

canım çok sağol ilgin için tşk ederim bende cilt doktoruna gittim 1 hafta önce contractubex verdi sürüyorum hücreleri yenileyiciymiş ondan bayaa bi farketti bakalım dediğin gibi her halimle beğenir herhalde o kadar erkeğin arasından sonra :1:

kızlaaaaaaaaaaar aynen ben de heyecandan yermde duramıyorum valla... bi taraftan aşkıma nişan bohçası hazırlıyoruz bi taraftan günsayıyorum öyle heyecanlıyım ki...ne giyceksnz ne yapcaksınız karar vermeye başlayın artıııııık:66: şimdi evli olup hiç ayrılmamacasına aşkıma kavuşmayı öyle çok isterdim ki aslnda :41: Allah gönül ayrılığı vermesin demekten ve beklemekten başka çare yok ama:1: sabrettik bunca zaman afferim bize valla yaaaaa :72: şafak atarsa 13:nazar: ohhhhhh :32: değmesin keyfimize... ben de yavaştan aşkıma tuttuğum defteri biriktirdğm mektupları düzenlemeye başladım.. dönüşte çooook işi var çook iç.imde tuttuklarımı kusucam ona mektuplarım yazdıklarım vasıtsasıyla :52:

canım sende sevdiğinle sonunda evli olup birlikte yaşlanacaksın inşallah.bak yavaş yavaş adımları atmaya başladınız bile sözdü nişandı derken bakmışsınki evlisin.Hergün sarılıp birlikte uyuycaksın,uyandığında onun yüzünü görceksin sonra kokusunu içinde hissedeceksin. offfffffffff offffffffffff çok özledim bennnn aşkımı çokkkkkkkkkkkkk...

canım çok sağol ilgin için tşk ederim bende cilt doktoruna gittim 1 hafta önce contractubex verdi sürüyorum hücreleri yenileyiciymiş ondan bayaa bi farketti bakalım dediğin gibi her halimle beğenir herhalde o kadar erkeğin arasından sonra :1:

valla cildiyeci gibi teşhis koymuşum baksana docalancım aynı benm dediğim ilacı verdi ha ama ona ben söyledim:1: güzel dileklern için sağol canım buarada... beklenen gün gelecekseeee çekilen çile kutsaldııır:72: özlemi bile güzel sevdiceğimin... ama varlığı özleminden kat kat güzel tabi :69: az kaldı kocişine kavuşmaaya sabır canım benm

iyiyim canım bende tatile gitmiştim 9 gün bayram iznini değerlendireyim dedim hem de günler çabuk geçer...
cildiyeye gitmişsin canım umarım en kısa zamanda geçer izler... ben yaptırmadım ama arkadaşlarımdan bıyık değilde bacak ve koltuk altı bölgelere giden oldu onlardan birinde yanık oldu. yanık kremi ve bepanthen kullanıyor bende düşünüyorum açıkçası gitmeyi ama henüz tam karar verebilmiş değilim..

Back