339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

doğru bayramın da etkisi vardır ama zaten pahalı oraya uçak bileti..
hayırlısıyla kavuşun da gerisi önemli değil..başka yerlere dağıtım olanlar şanslı oluyo görmeye gidiyolar ama kıbrıs olunca kötü oluyo malesef..
ben hiç gidememiştim askerimin yanına..bi gitti 5 ay sonra gördüm ama inşallah sen gidebilirsin.eşin heralde dime?

pek pahalı değil normal zamanlarda,50tl ya da var bazen kampanyaları takip etmek lazım..
ay inşallah tüm asker yolu bekleyenler hayırlısıyla kavuşsun inşallah. evet ben evliyim,belli olmadan önce çok uzak olmazsa çarşı izinlerine rast getiririm giderim diye düşünürken kıbrıs çıktı :((
arada gitmeyi çok istiyorum,inşallah bakalım,daha gideli 1 hafta bile olmadı :5: ama , ayy 5 ay sonra mı gördün,ne zor olmuştur :59:

pek pahalı değil normal zamanlarda,50tl ya da var bazen kampanyaları takip etmek lazım..
ay inşallah tüm asker yolu bekleyenler hayırlısıyla kavuşsun inşallah. evet ben evliyim,belli olmadan önce çok uzak olmazsa çarşı izinlerine rast getiririm giderim diye düşünürken kıbrıs çıktı :((
arada gitmeyi çok istiyorum,inşallah bakalım,daha gideli 1 hafta bile olmadı :5: ama , ayy 5 ay sonra mı gördün,ne zor olmuştur :59:

çok ama çok zordu hem onun için hem benim için..siz evliymişsiniz bu yüzden biraz daha yüksek gitme şansın..
çok sık olmasa da arada gidersin inşallah..bizim de çok hayal kırıklığı olmuştu ama çok şükür ki en azından tehlikeli yer değil diye düşündük sonra da..
evet bilet için kampanyaya denk gelirseniz çok uygun oluyo da o da denk gelirse işte..
ilk 1 ay zor geçiyo da zamanla alışıyo insan :69:

kızlaarrrr şafakkkk 29 başka da yok :64:: Gümüşhane 'ye selam yola devam :66: :nazar::nazar:

şükürler olsun 20 lere düştük hiç gelmez zannediyordum bu günler, hayal gibiydi çok şükür Allahıma... :16::16:

oyy canım benim az sabır bitiyor allahtan kısa dönem

ya kısa dönemlerde mi sıkıntı var bi çok yerde çarşılarda sıkıntı var pek çıkamıolar ://

selam güzeller, umarım iyisinizidr. çokaz kaldı çok. heyecan başladı bile. son haftada nası olucak acaba çok merak ediyorum:1: hadi geç agustos geç:36:

biten: 129
kalan: 29:nazar:

kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız askerlerinizin çarşılarında sıkıntı var mı bizim bayrama kadar çıkamıycaklarımış offff yaa msn den bile göremiycem aşkımı :( neyseki az kaldı bugün şafak 29 :nazar:

Günaydın tezkereci güzeller

Şafak atarsa 33 :72: :72: :72:

docalan benzer sıkıntı bizdede var 2 usta birliğine gittiğinden beri yalnızca 2 kere çarşıya çıktı
izinleri kilitliymiş :((
işin kötüsü biz telde de görüşemiyoruz
sabah 7 gibi çıkıoyrmuş bölüğe dönmesi 12 yi buluyor :// zor ama olsun geçicek bunlarda

özellikle izinden döndükten sonra çok zor oldu 15 gün kadar hiç haber alamadık
sonra bir iş için çarşıya çıkmış o arada 5 dk nete girdi de öyle haber aldık bir daha yine yok :((

günaydınnn 339 yarenleri.. şafağımız 28 oldu... :nazar:
siirtte 2 şehit daha çok üzgünüm
:14: allah ailelerine sabır versin diğer bütün askerlerimizide korusun :nazar:

docalan canım, benim sevgilim geçtiğimiz pazar günü (5 gün önce) çarşıdaydı zaten 15 günde bir çıkabildiği için bir daha ki çarşı bayram haftasına denk geliyor genel olarak aynı durum heralde canım bayrama kadar kimse çıkmaz çarşıya..

selam kızlar,
nasılsınız?? bezen ne kdr geçmiyomuş gibi gelsede az kaldı diye kendimi avutuyorum. sevgilimi inanılmaz çok özledim kızlar. ir an çnce ona sarılmak, kokusunu içime çekmek istiyorum:70: şu 20 lerde bi bitseydi:52:

biten: 130
kalan: 28:nazar:

selam kızlar; şafak an itibariye 32:nazar::nazar::nazar:

artık eskisinden çok daha zor geçiyo.ALlah hepimize sabır versin.sağlıkla dönsünler.iyi geceler...bu arada 339.dönem bekleyenlerinden kimse yazmıyor.ilgimi çekti:97::97::97::97:

Back