339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

off geçeicek mi gerkçekten sandy?? şafak mı sıkıştırmaya başladı nedir. geçmiyomuş geçmicekmiş gibi geliyo. hayırlısıyla bi gelselerdi çok özledim çok:5:

elbette geçecek canım geriye dönüp baksana bi kaç gün geçti... az kaldı arzucum bende çok özledim ama dayancaz bir ay daha...

Son düzenleme:
selam kızlar :) bende aranıza katılabilir miyim
benim sevgilim değilde sevgili adayım askerde :)) şafak 36 :72: :72:

aramıza hoş geldin canım :) yani bitirip gelince mi sevgili olacaksınız askerliğini yap öyle mi gel karşıma dedin çocuğa ? =))

arkadaşlar selam
341.dönemiz, size sorum olacaktı,nette çok aradım ama farklı yorumlar var kafam karıştı çok.
bizim acemi manisa
usta kıbrıs.
26 ağustosta yemin töreni varmış,29 ağustosta da kıbrısta olması gerekiyormuş.
bu 3 günlkü zaman içinde manisadan çıkabilir mi? başka şehire götürmek için illa soyadı aynı olan birinin mi gitmesi gerekiyor?
normalde çıkamıyormuş fakat uzak yol olduğu için bizim gibiler farklı olabilirm i? buna göre bilet ayarlamam gerekiyor, sizlerin bu konuda bir fikri var mı nasıl oluyor?

canım hoşgeldin aramıza...şafaaaaak 36.atarsa 35 mi desek:)

hoşbulduk canımmm :71: :71:
dimii öylesi daha iyi olur sanki :D

aramıza hoş geldin canım :) yani bitirip gelince mi sevgili olacaksınız askerliğini yap öyle mi gel karşıma dedin çocuğa ? =))

merhaba canımmm :71::71:
umarım öyle olcak :69: tanıştığımızda askerden izne gelmişti :D askerde olduğu içinde bişey olmadı ama fırsat buldukça konuşuyoruz falan bakalım kısmett :77:

arkadaşlar selam
341.dönemiz, size sorum olacaktı,nette çok aradım ama farklı yorumlar var kafam karıştı çok.
bizim acemi manisa
usta kıbrıs.
bu 3 günlkü zaman içinde manisadan çıkabilir mi? başka şehire götürmek için illa soyadı aynı olan birinin mi gitmesi gerekiyor?
normalde çıkamıyormuş fakat uzak yol olduğu için bizim gibiler farklı olabilirm i? buna göre bilet ayarlamam gerekiyor, sizlerin bu konuda bir fikri var mı nasıl oluyor?

selam canım..
337.dönem yareni olarak cevap vereyim :)
benim sevgilim de ustada kıbrısa gitti.benimki yemin töreninden sonra 1 hafta daha acemi birliğinde kaldı..
çıkarken de kendi çıktı kimseyi istemediler..seninki yemin töreninden sonra hemen çıkacak heralde ama yine istemezler sanırım.
benim sevgilim de burdurdaydı ve sakaryaya geldi sonra istanbuldan uçakla gitti..bunu askerin öğrenir ordan aslında..belki yerine göre değişir :69:

yağmur gün yaklaştıkça daha da heycanlanırsın yaa :D çok güzel bir duygudur eminimmm :69:

askerleriniz nerde ?

arkadaşlar selam
bizim acemi manisa
usta kıbrıs.

canım evet soy isim tutuması gerekiyor hatta anne, eş ve ya babası olması gerekiyor evci çıkabilmesi için...
benim sevgilimin yemin törenine ailesi gitti evci çıkardı 2 gün için istanbula gelebildi...
normalde yasak garnizon bölge dışına çıkması ama herkes uçakla filan bir şekilde gidiyor evine...
terhise 50 gün kala evci izni hakkı tekrar verildi annesi yine gitti evci olarak çıkardı yine istanbula geldi sevdiceğim
teslim olması gereken tarihte birliğinde olsun birde garnizon bölgesi dışına çıktığında dikkat etsin sıkıntı yok canım...tabi bütün bunlar bulunduğu yere göre değişebilir...

Son düzenleme:
selam canım..
337.dönem yareni olarak cevap vereyim :)
benim sevgilim de ustada kıbrısa gitti.benimki yemin töreninden sonra 1 hafta daha acemi birliğinde kaldı..
çıkarken de kendi çıktı kimseyi istemediler..seninki yemin töreninden sonra hemen çıkacak heralde ama yine istemezler sanırım.
benim sevgilim de burdurdaydı ve sakaryaya geldi sonra istanbuldan uçakla gitti..bunu askerin öğrenir ordan aslında..belki yerine göre değişir :69:

komutana sordum,kimse gelmese de çıkabiliyorum dedi ama evci çıkmayı mı anladılar,anlamadım :44:
yemin töreninden sonra 3gün, memlekete gelecek kısmetse - oluyrsa tabi inşallah..

sizin de memlekette zaman geçirdi sanırım,bu 3 günlük zaman yol izni mi oluyor ki? yemin töreninden sonra eşim memlekete gelecek ve 29unda kıbrısa gidecek diye planlar hep..

çok teşekkürler,Allah kavuştursun inşallah

komutana sordum,kimse gelmese de çıkabiliyorum dedi ama evci çıkmayı mı anladılar,anlamadım :44:
yemin töreninden sonra 3gün, memlekete gelecek kısmetse - oluyrsa tabi inşallah..

sizin de memlekette zaman geçirdi sanırım,bu 3 günlük zaman yol izni mi oluyor ki? yemin töreninden sonra eşim memlekete gelecek ve 29unda kıbrısa gidecek diye planlar hep..

yok canım evci için aileden birisinin gitmesi gerekiyo..dağıtım için demiştir onu o zaman..
evet bizim de memlekete geldi burdan gitti..o 3 gün de yol izni olarak geçiyo yani askerlikten sayılıyo ;)
şimdiden bilet ayırtmaya bakın çünkü sonradan kalmıyo hem de çok pahalı oluyo..
biz kavuştuk çok şükür de allah sizi de sağ salim kavuştursun inşallah..

yok canım evci için aileden birisinin gitmesi gerekiyo..dağıtım için demiştir onu o zaman..
evet bizim de memlekete geldi burdan gitti..o 3 gün de yol izni olarak geçiyo yani askerlikten sayılıyo ;)

Utanıyorum Şehidim, utanıyorum,yemekten içmekten. Senin annen ağlarken, gülmekten utanıyorum. Sanma ki unutuyor, unutturuyoruz. Unutanları barındırmaktan utanıyorum. SEN, vatan için bizim için şehit olurken Seni vuran ve hala bu topraklarda olanlardan utanıyorum... kendi yaşadığım güzelliklere bile sevinemiyorum bugün:43:

Son düzenleme:
şehit sayısı 12 ye yükselmiş. sinirlerim, ruhum, hislerim herşeyim altüst oldu. çoğu yeni evliymiş. bakanın biride sabrımızın taşmalarını bekliyolar dedi. ben soruyorum şimdi son 2 aya dön bi bak bakalım sayın bakan. toplam kaç şehit verdik. sabrını taşırmaya yetmedimi. sabrınızın taşması için daha kaç şehit vermek gerekiyo. dilerim bunu yapanlar ve en önemlisi bunlara fırsat vererek dur demeyenler sürünsünler. çocukları yok mu bunların ya. içlerinde vicdan denen bişey yok mu. iki elim onların yakasında. allah hepsini bildiği gibi yapsın kolay can veremesinler inşallah.

canım evet soy isim tutuması gerekiyor hatta anne, eş ve ya babası olması gerekiyor evci çıkabilmesi için...
benim sevgilimin yemin törenine ailesi gitti evci çıkardı 2 gün için istanbula gelebildi...
normalde yasak garnizon bölge dışına çıkması ama herkes uçakla filan bir şekilde gidiyor evine...
terhise 50 gün kala evci izni hakkı tekrar verildi annesi yine gitti evci olarak çıkardı yine istanbula geldi sevdiceğim
teslim olması gereken tarihte birliğinde olsun birde garnizon bölgesi dışına çıktığında dikkat etsin sıkıntı yok canım...tabi bütün bunlar bulunduğu yere göre değişebilir...
sanırım kıbrıs olduğu için uygulama farklı oluyor,sorduklarım hep yakın yerlere dağıtım olmuş değişik olmuş hep.. yemin töreni ile dağıtım arasında zaman yok,törenden hemen sonra yol izni 3 gün veriliyor :44:

biletler şlimdiden bile çok pahalı,tam bayrama rast geldi yoksa bu kadar olmazdı yine :(
bir de bayramın 1.günü yada arife günü yolda olacak,neyse hayırlısıyla gidip gelsin de...
çevreme sorduklarımda hep yakın yere dağıtım olacak,öyle şey olmaz gelemez dendi hep :( iyi çok şükür o zaman,hemen yemin töreninden çıkıp gelecek kısmetse, başka forumlarda okuduğumda erken terhis alabiliyorlarmış sanırım komutana bağlı tabi 2-3gün değişebiliyormuş...

sanırım kıbrıs olduğu için uygulama farklı oluyor,sorduklarım hep yakın yerlere dağıtım olmuş değişik olmuş hep.. yemin töreni ile dağıtım arasında zaman yok,törenden hemen sonra yol izni 3 gün veriliyor :44:

biletler şlimdiden bile çok pahalı,tam bayrama rast geldi yoksa bu kadar olmazdı yine :(
bir de bayramın 1.günü yada arife günü yolda olacak,neyse hayırlısıyla gidip gelsin de...
çevreme sorduklarımda hep yakın yere dağıtım olacak,öyle şey olmaz gelemez dendi hep :( iyi çok şükür o zaman,hemen yemin töreninden çıkıp gelecek kısmetse, başka forumlarda okuduğumda erken terhis alabiliyorlarmış sanırım komutana bağlı tabi 2-3gün değişebiliyormuş...

doğru bayramın da etkisi vardır ama zaten pahalı oraya uçak bileti..
hayırlısıyla kavuşun da gerisi önemli değil..başka yerlere dağıtım olanlar şanslı oluyo görmeye gidiyolar ama kıbrıs olunca kötü oluyo malesef..
ben hiç gidememiştim askerimin yanına..bi gitti 5 ay sonra gördüm ama inşallah sen gidebilirsin.eşin heralde dime?

benim erkek arkadaşım da 339. kısa dönem asker, çok zor günler geçirdik çok sabrettik ama az kaldı inşallah rabbim sabrımızın meyvesini veriride kavuştuğumuz günü de görebiliriz inşallah...:72::2:

Back