339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

3 can daha...
Ne bi haber ne bi açıklama
İç sorun dış sorun ayrımını yapamayan aymazlar,basiretsizler bakalım ne zaman sıcak yataklarından kalkıp
''Terörle mücadelemiz yılmadan devam edecek,baş sağlığı diliyoruz.'' açıklaması yapacaklar
Bu zekasız yaratıkların mantıksızlıklarını daha kaç canla ödeyeceğiz?
Bu nasıl bi saygısızlık herkes kabullenmiş gibi askere giden şehit olur mantığını
Niye tepki yok?Niye yaptırım yok?
Yeter artık it sürüleri her yere yayılmış herkes hayatından memnun
Şu günde bile can alabiliyorlar
Allah belalarını versin,ateşlerde yansınlar,ölmesinler sürünsünler ölelim diye yalvarsınlar
Şu mübarek günlerde en içten duam

3 can daha...
Ne bi haber ne bi açıklama
İç sorun dış sorun ayrımını yapamayan aymazlar,basiretsizler bakalım ne zaman sıcak yataklarından kalkıp
''Terörle mücadelemiz yılmadan devam edecek,baş sağlığı diliyoruz.'' açıklaması yapacaklar
Bu zekasız yaratıkların mantıksızlıklarını daha kaç canla ödeyeceğiz?
Bu nasıl bi saygısızlık herkes kabullenmiş gibi askere giden şehit olur mantığını
Niye tepki yok?Niye yaptırım yok?
Yeter artık it sürüleri her yere yayılmış herkes hayatından memnun
Şu günde bile can alabiliyorlar
Allah belalarını versin,ateşlerde yansınlar,ölmesinler sürünsünler ölelim diye yalvarsınlar
Şu mübarek günlerde en içten duam

canım çok güzel dile getirmişsin durumu.... aldım ve paylaştım facebookta... kahroldum ya duyunca nedir bu böyle

forumda kimsecikkkler yokk....gizli şafaksayarlar siziiiiiiii:))))))) benim şafakk 38:nazar: otuzlara gelmek güzel ama sona yaklaştıkçada insanın sabrı azalıyo.kızlaaaaaarrrrrr kavuşmak istiyorum artık aşkıma.....zaman daraldıkça heyecanlanıyorum.okullar açılsaydı belki derste falan kafamı dağıtırdım.şimdi evde devamlı özlüyorum...neyse bende durumlar böyle; sizlerde iyisinizdir inşallah fıstıklar.öppptüm:82:

bugün çarşımız vardı ama hala aramadı :5: gene kitlediler herhalde. kaç aydır askerde ama daha 4 kere çarşıya çıkabildi. insafsız,vicdansızlar. her gece 12ye kadar çalıştırıyolar, sabah 5-7 nöbeti yazıyolar her günnn. sabahın 4ünde kalk sonra gece 1de yat. aylardır bi insan nasıl yaşar böyle. hiç mi çolukları çocukları ,insafları merhametleri yok bu insanların. millet yata yata askerlik yapıyorum diyo bizim sevgilimiz 7-8 kilo veriyo. yorgunluktan, sıkıntıdan kendinden çıkmış artık. hastalıktan sürünürken revire gidersen çarşını kitlerim diye tehdit ediyolar. bu mu askerlik. bu mu kutsal görev. millet 20 yaşında pusulara düşüp şehit olurken bi kısmı yan gelip yatıyo. bi kısmı da kendi devletinin askerinden böyle soğutuluyo işte. keşke doğuda terörle mücadele etseydim de bunu çekmeseydim diyo her gün her dakika.en azından işe yaramış olurdum,bu karaktersiz insanların ego şişirmelerine maruz kalmazdım,vatanıma gerçekten hizmet ederdim diyo. allah sizi bildiği gibi yapsın. gencecik insanları alıp karşısına aşağılamaktan ezmekten zevk alıyorsa bir insan,gücünü bu şekilde kullanıyorsa lanet olsun onlara.kiminin hayatından 15 ay kimininkinden 12 kimininkinden 6 ay çalıyosunuz da ne yapıyosunuz. boş boş saçma sapan şeylere alet ediyosunuz o askerleri. gerçek askerlik yapsalar içim yanmıcak. azıcık bile hakkım varsa asla helal etmicem sizin gibilere asla hem de.

bugün çarşımız vardı ama hala aramadı :5: gene kitlediler herhalde. kaç aydır askerde ama daha 4 kere çarşıya çıkabildi. insafsız,vicdansızlar. her gece 12ye kadar çalıştırıyolar, sabah 5-7 nöbeti yazıyolar her günnn. sabahın 4ünde kalk sonra gece 1de yat. aylardır bi insan nasıl yaşar böyle. hiç mi çolukları çocukları ,insafları merhametleri yok bu insanların. millet yata yata askerlik yapıyorum diyo bizim sevgilimiz 7-8 kilo veriyo. yorgunluktan, sıkıntıdan kendinden çıkmış artık. hastalıktan sürünürken revire gidersen çarşını kitlerim diye tehdit ediyolar. bu mu askerlik. bu mu kutsal görev. millet 20 yaşında pusulara düşüp şehit olurken bi kısmı yan gelip yatıyo. bi kısmı da kendi devletinin askerinden böyle soğutuluyo işte. keşke doğuda terörle mücadele etseydim de bunu çekmeseydim diyo her gün her dakika.en azından işe yaramış olurdum,bu karaktersiz insanların ego şişirmelerine maruz kalmazdım,vatanıma gerçekten hizmet ederdim diyo. allah sizi bildiği gibi yapsın. gencecik insanları alıp karşısına aşağılamaktan ezmekten zevk alıyorsa bir insan,gücünü bu şekilde kullanıyorsa lanet olsun onlara.kiminin hayatından 15 ay kimininkinden 12 kimininkinden 6 ay çalıyosunuz da ne yapıyosunuz. boş boş saçma sapan şeylere alet ediyosunuz o askerleri. gerçek askerlik yapsalar içim yanmıcak. azıcık bile hakkım varsa asla helal etmicem sizin gibilere asla hem de.

canım çok haklısın bi vatan kendi ülkesinin çocuklarına bunu yapmamalı... kıbrısta bir askeri döverek öldürmüşler hemde terhisine 5 gün kala hiç bir yerde manşet olmadı kimse yazmadı nette bir haber sitesi dışında... çok kötü bir ülke olduk sonumuz hayrolsun... benim askerimde 15 günde bir çıkabiliyor geçtiğimiz aylarda 2 defa çarşıya çıkamadı bölükte başkaları kavga etmiş komple çarşı yasaklandı başkaları yapıyor komple cezalandırılıyorlar... .. az kaldı bitecek bizim için ama geride kalan askerlerin allah yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
Şafak 36 ama artık sevinemiyorum bile.Dün Osmaniye'de 21 yaşındaki bir asker şehit oldu.Her Allah'ın günü şehit haberleri okuyoruz.Psikolojim bozuldu.İnsan nasıl çocugunu askere yollar bunları göre göre.Yeter artık bitsin bu haberler.Duymak,okumak istemiyorum artıkkkkkkkkkkk

yeter artık ıktım her gün şehit haberleri almaktan, duymaktan. askerlerimiz sağsalim gelsinler artık her gün diken üstünde olmak istemiyorum. allahım hepsini korusun. şafak 31:nazar:

kızlar günaydın hakkari çukurcada yine 8 şehit haberi var ne olacak bu işin sonu yaaa nereye kadar :( Allahım bütün askerlerimizi korusun şehitlerimizin yakınlarına da sabır versin Allah rahmet eylesin çok kötü oldum valla :((

Son düzenleme:
kızlar günaydın hakkari çukurcada yine 8 şehit haberi var ne olacak bu işin sonu yaaa nereye kadar :( Allahım bütün askerlerimizi korusun şehitlerimizin yakınlarına da sabır versin Allah rahmet eylesin çok kötü oldum valla :((

günaydın canımm gördüm bende haberi öle dondum kaldım allah ailelerine sabır versin geride kalan tüm askerlerimizide Allahım korusun... bu ne böyle nereye kadar kim ne zaman dur diyecek bu işe... :(( askerlerimizi düşünüyorum ne kadar moralleri bozuktur şehit haberlerini gördükçe ne kadar etkileniyorlardır kim bilir... :(((

selam kızlar,
şehit haberini şimdi burdan öğrendim. bende dondum kaldım. yeter artık birilerinin dur demesi için daha kaç tane şehit vermemiz gerekiyo. bu kdr mı büyük bi sorun durdurulamayacak kdr. o askerlerimizin kanıyla beslenen herkesi, buna sebep olan herkesi allaha havale ediyorum şu mübarek ayda. allah yakınlarına sabır versin.

şafak atarsa 29:72:

Off kızlar yine moralim bozuldu şehit haberi okumak istemiyorum.Ne olacak böyle nereye kadar gidecek bu şekilde.
Şafak çabuk geçsin istiyorum.Bu ülkede asker felan olunmaz çünkü....
Ama geçmiyor geçmiyorrrrrrrrr

canım ben rakamlara o kadar odaklandım ki 29 u görünce heyecan yaptım :))

çok şükür sonunda 20 li rakamlarıda görücez yarın, daha sonra 10 lar derken bir bakmışız tek rakamlar ve sevdiceklerimiz yanımızda....

selam kızlar :) bende aranıza katılabilir miyim
benim sevgilim değilde sevgili adayım askerde :)) şafak 36 :72: :72:

canım ben rakamlara o kadar odaklandım ki 29 u görünce heyecan yaptım :))

çok şükür sonunda 20 li rakamlarıda görücez yarın, daha sonra 10 lar derken bir bakmışız tek rakamlar ve sevdiceklerimiz yanımızda....

off geçeicek mi gerkçekten sandy?? şafak mı sıkıştırmaya başladı nedir. geçmiyomuş geçmicekmiş gibi geliyo. hayırlısıyla bi gelselerdi çok özledim çok:5:

Back