339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar nasılsınız???askerleriniz nasıl???
benim eşim iyi ama canı sıkılıyo birbirimizin özlemi yetmezmiş gibi adama bide bebek özlemi oldu yaa ama ben gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse kızımda büyüyo maşallah Allah burdaki herkese zamanı gelince anneliği yaşatsın çok güzel bir duygu kızlar hami okuduğum kadarıyla evlenelim diyolarmış ya evlenin gitsin çoook güzel bir duygu ben 3 yıllık evliyim 23 yaşındayım ve inanın bir gün pişmanlık duymadım..biz mezun olduk evlendik eşim evliyken açıkdanda okudu çalıştı maşallah birde kızımız oldu şimdide tek sorun bu askerlik bunuda bitirince hayırlısıyla artık bebek büyütcez inşallah...ama çoook özledik onu evliyken asker hasreti çekmek daha zor inanın buna...

bu arada bizim şafakkk 83.........

herkesinnn MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN KIZLAR..RABBİM DULARINIZI KABUL ETSİN ASKERLERİMİZİ SAĞ SALİM BİZLERE BAĞIŞLASIN...AMİNNNN.........

tünaydın kızlaaaaar
Kandiliniz mübarek olsun..Rabbim bu güzel günde tüm günahlarınızı affetsin,tövbelerinizi kabul etsin,gönlünüzde olanları hakkınızda hayırlı kılsın,hakkınızda hayırlı olanlara gönlünüzü razı eylesin,korku ve üzüntüden azade eylesin,gönüllerinize genişlik ve ferahlık nasib eylesin...
Sizi Seviyorum

ahh canım benimm ne güzel dilekler bunlar. amin ipekçim aminn.. herkesin kandili mübarek olsunn .. noldu bu arada ipekçim eşinin dağıtımı nereye çıktı. şafak 80 osmaniye

Hepinizin kandili mübarek olsun canlarım.
Tüm dualarınız kabul olsun.Allah askerlerimize ve bize güç versin.Tüm sevdiklerimizle daha nice kandiller görelim inşallah...

arzum,elifim..dün yazmıştım belli olucak inş diye..veee belli oldu...inanamıyorumm...izmit-gebze'ye düştü eşim...ailem şu anda izmitte yaşıyor..istanbulada çok yakın..tam orta noktada..sevincimden duramıyorum yerimde...Rabbime sonsuz hamd ve senalar olsun...

canııııııııııııııııııım bu ne güzel bi haberdir!!!! çok sevindim senin adınaaaa süper olmuş valla yaaa
bak ağlayıp üzüldüğüne değmedi... napcaksınız peki gidersin yanına heralde dimi??? ayyy mübarek günde çokkk güzel valla arkadaşım gözünüz aydın...

kandilimizi kutlayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, ben de hepimizin kandilini kutluyorum.. dualarda buluşmak dileğiyle... askerlerimize, birbirimize bolbol dua edelim canlar....

ahh eliff valla yanımda olsanda bi sarılsam sana arkadaşım,öyle mutlu oldum ki anlatamam..inanamadım ya..biz istanbulda yaşıyorduk ya,istanbula yakın burasıda..70 km.kadarmış arası,1 saat 40 dak.kadar..tam konuşmadık ne yaparız diye..artık gelince konuşuruz inş..ama en azından haftasonları eve gelebilir diyede çok seviniyorum..bu kadar yakınken ev kiralamayız sanırım..olsun bu yakınlık bile yeter..Rabbim tüm sevenleri sevdiklerinle kavuştursun bu mübarek günde çok dua edelim..Rabbim benim yaşadığım mutluluğu tüm arkadaşlarıma yaşatsın..

Canım benim inan senin adına ne kadar sevindim anlatamam.Okurken tüylerim diken diken oldu.Mübarek günde duaların kabul oldu canım.Çook çok çok sevindim...

Canım benim inan senin adına ne kadar sevindim anlatamam.Okurken tüylerim diken diken oldu.Mübarek günde duaların kabul oldu canım.Çook çok çok sevindim...

duygucumm çok teşekkür ederim arkadaşımm ben o an şok oldum ama haber verdiklerim sevinçlerinden bi ağladılar ki..
Rabbime sonsuz hamd ve senalar olsun..gerçekten çok ihtiyacım vardı böyle bir haber almaya..
Rabbim sizleride çok ama çok mutlu kılsın arkadaşım

iepk canım diğer topiğe yazmıştım ama tekrar hayırlı olsun cnm. yaşadığın sevinci anlayabiliyorum. haftasonlarını eraer geçirebileceksiniz ne güzel bende demin alışveriş merkezindeyim. aşkımın deodorantını sıktım kendime ve ne kdr özlediğimi bi kez daha anladım.. bide yeni komutan gelmiş sertmiş bayaa. eskisi gibi rahat konuşamıyoruz ama olsun şafağımız yarın 70 lere düşecek. bitiricez hepberaber bu askerliği ve birbirimizi depüklediğimiz zmnlar gelicek.

Bende tekrardan çok teşekkür ediyorum arzum..Rabbim daha nice sevinçler mutluluklar yaşatsın cümlemize..insan kokusunu özlüyor..bilmezmiyim..hatta belki daha önce farkedemediğin ayrıntıları bile özlüyorsun onun yokluğunda...
Yeni gelen komutan hakkında da şunu dicem bazen bazı çok merhametli insanlarda bu kılığa bürünebiliyorlar disiplin uğruna..inş yüreciği merhametli biridir komutanları..Rabbim sabır,selamet,güç,kuvvet versin askerciklere..inş tez zamanda yine rahat rahat konuşabilirsiniz arzum,ooo sen plakalara çoktan gelmişsin kuzumm..maaşallah çok az kalmış..ben 63-62 gün varken dağıtıma aaaa diyodum bak az kaldıı..öyle böyle geçti günler 2 gün kaldı inş mehtaba..senin askerinin birde tamamen bitmiş olucak inş ne güzel..snracıma depüklicez seniiii bi güzell

amin ipeğim amin.. gece gece sayende yüzümde bi tebessüm oluştu. o kdr güzel şeyler yazmışsınki bide o kdr içten yazdığını hissettimki çok sağol arkadaşım. Allaha bütün askerlerimize güç kuvvet sabır versin inşallah. bu gece dualarım onlar için..

canım çok sevindim senin adına ne güzel olmuş yaa :)

kızlarrrr günaydınnn bugün Kilisteyiz
şafakk 79 KİLİS 7 li rakamlarıda gördük sonunda çok şükür Allahıma

okudum tatlımm :) bende cevap yazdım şimdi sana
iyimisin canım ? kocacığından ne haber ? Sevgilim haftasonu çarşı izninde kızılaydaydı :)

iyiyim canım sağol bende okudum şimdi :)) kocacığım iyi napsın 24 saat nöbette şimdi c.tesiyi iple çekiyo ayyyy zaten askerler kızılaya giderler ordan en yakın napsınlar ama en azından dışarı çıkmış gezmiş ne güzel :)

Amin canım inşallah hepimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…