339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

rica ederim tatlım :29: bende kitap aşığıyım,kitap kurdiyesi diyorlar bana :9: geçen bayaca aldım yine..hz hatice annemizin hayatını okuyorum bu aralar,roman şeklinde çıkarmışlar,muhteşem bir kitap..bu arada bende saat 15'e kadar filan yatağımı toplamadım bugün..az daha duraydı toplamaya gerek kalmayacaktı zati :1: 87 güncük kalmış arkadaşım gözün aydın..:72: benim şafak 200 küsürlerde..iyiki çok mehtaplar oluyor barim..kendi adıma söyliim bende seni seviyorum elifçim :77:

canım benm dağıtımdan sonra inşallah yanına gidebilirsin eşinin.... gidemesen bile telefonu elinde olacak.. akşamları serbest olacak istediğin gibi görüşebileceksin.. :34::34: kitabın adı nedir ipekcim buarada???

merhabalar hatunlar...

bir haftayı daha bitirdik çok şükür. şafak: 83 bugün de bitince 82 :46: :72: :nazar:
salı günü plakalara başlayacağız inşaallah :32:

benim eşim telefon almadı içeriye. ankesörden idare ediyoruz. çok şükür uzun dönem acemiler gittiler de rahatladı.
seçim haftası dışında da her hafta çarşıya çıktı çok şükür. netten görüşebiliyoruz. nasipse 8temmuzda da ben gidicem evci çıkartıcam.

Rabbim hayırlısıyla sağsalim kavuştursun hepimizi inşaallah :98:

merhabalar hatunlar...

bir haftayı daha bitirdik çok şükür. şafak: 83 bugün de bitince 82 :46: :72: :nazar:

benim eşim telefon almadı içeriye. ankesörden idare ediyoruz. çok şükür uzun dönem acemiler gittiler de rahatladı.
seçim haftası dışında da her hafta çarşıya çıktı çok şükür. netten görüşebiliyoruz. nasipse 8temmuzda da ben gidicem evci çıkartıcam.

ne güzel canım herşey yolunda gidiyo çok şükür...:34::34::34: plakalara benm biraz daha var ama o zaman şehir isimleri falan derken daha hızlı geçer inşallah...

merhabalar hatunlar...

coyladyy yanlışın olmasın cnm yarın geçmiyomuyuz plakalara.. senin yazdığını okuyunca moralim bozuldu:1: YedekSubay.tk : 341. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları bak ben bu siteden takip ediyorum :72:

Son düzenleme:
kızlarrrrr günaydınnnn
sevinmemiz için bir sebep var bugün plaka sayıyoruz artıkk :))
şafakk 81 düzceee :))

evet canımm biz izin kullanmayanlar olarak başladık ama sizinde az kaldı ;)
nasılsın bu arada askerin nasıl ?

Ben iyiyim Allah'a şükür canım.Askerim de biraz gel-git :)
Askerligim bitince beni almaya gelseniz bizimkilerle dedi.Bende o kadar yol arabayla zor olur dedim.Samsun-İstanbul az değil yani.Dün evlenmemize daha 2 sene var dedim diye de kızdı,öyle bir kızgınlıkla kapadık teli.Biraz gergin anlayacağın.Bir de disiplin cezası için tutanak tutturmuslardı o da daha belli değil.Öyle böyle geçiyor vakit işte

Askerligim bitince beni almaya gelseniz bizimkilerle dedi.Bende o kadar yol arabayla zor olur dedim.Samsun-İstanbul az değil yani.Dün evlenmemize daha 2 sene var dedim diye de kızdı,öyle bir kızgınlıkla kapadık teli.Biraz gergin anlayacağın.Bir de disiplin cezası için tutanak tutturmuslardı o da daha belli değil.Öyle böyle geçiyor vakit işte

Tutanaktan bişi çıkmaz canım merak etme ceza filan almaz (inşalllahh)... orada gel-git olmaları çok normal bizim alttan almamız lazım canım gelince hemen evlenelim mi diyor tamam de :) 2 sene filan karıştırma hiç...
ben öyle yapıyorum mesela tamam diyorum gelince konuşuruz...:8:

Tutanaktan bişi çıkmaz canım merak etme ceza filan almaz (inşalllahh)... orada gel-git olmaları çok normal bizim alttan almamız lazım canım gelince hemen evlenelim mi diyor tamam de :) 2 sene filan karıştırma hiç...
ben öyle yapıyorum mesela tamam diyorum gelince konuşuruz...:8:

2 sene çokmuş işte bende anlamadım ki ne demek istediğini.Ben bazen çok var keşke şimdi evlenebilsek felan diyordum o da senin ne dediğin belli değil hem evlenelim diyorsun hem de 2 sene var diyorsun dedi.Ama işi yok hiç bir şeyimiz yok daha.Daha yeni mezun olduk.O askere gitti ben çalışıyorum ama sürekli çalışmak istediğim bir iş değil.O yüzden biraz daha zamana ihtiyacımız var.Acelemiz de yok ayrıca.Ama bir de ona anlatabilsem...

eheheheh şu an haklı çıkmayı herşeyden çok isterim coyladym :1:

kızlarrrrr günaydınnnn

yedek subay tk ya da baktım ama benim hesabıma göre yarın düzcedeyiz çünkü 81 gün + 18 saat diyor ya yani bugün 82. gün. yarın 81 olacak. ( bugünü saymıyorum 16 eylülü dahil edince 81)
bir dakikayı bile kar sayarım tabii ama ben böyle hesapladım :6: :72:

Son düzenleme:
yedek subay tk ya da baktım ama benim hesabıma göre yarın düzcedeyiz çünkü 81 gün + 18 saat diyor ya yani bugün 82. gün. yarın 81 olacak. ( bugünü saymıyorum 16 eylülü dahil edince 81)
bir dakikayı bile kar sayarım tabii ama ben böyle hesapladım :6: :72:

ben düzmantığım canım :82: boşver saatleri gün hesabı yapalım daha çabuk geçiyor :34: öbür türlü daralıyorum ben zaman geçmiyor hatta şöle sayıyorum ben, bugunü sayma 80 geleceği günüde nasıl olsa akşama yanımda olcak diye sayma 79 :66: :8:

2 sene çokmuş işte bende anlamadım ki ne demek istediğini.Ben bazen çok var keşke şimdi evlenebilsek felan diyordum o da senin ne dediğin belli değil hem evlenelim diyorsun hem de 2 sene var diyorsun dedi.Ama işi yok hiç bir şeyimiz yok daha.Daha yeni mezun olduk.O askere gitti ben çalışıyorum ama sürekli çalışmak istediğim bir iş değil.O yüzden biraz daha zamana ihtiyacımız var.Acelemiz de yok ayrıca.Ama bir de ona anlatabilsem...

anlıyorum canım en başta hayırlısı herşeyin.. ikiniz bir olup çalışır herşeyi halledersiniz tabiki zaman lazım bunlar için bi gelsinlerde hayırlısı ile hallollur herşey...:34: şimdilik ne derse tamam hayatım de gelince detaylı konuşursunuz nasıl olsa :9:

kızlarrrrr günaydınnnn

hadi bakalım siz önden gidin de bize de yer ayırtın plakalara doğru geliyoruz biz deeeee:34::34::34::34::34: düzcenin güzelleri.. bi gün daha bitmek üzere. hepiniz iyisiniz inşallah

canım seni az çok anlayabiliyorum. bizde de aynı durum var. hemen olsun bitsin biran önce evlenelim istiyo sevgilim ama ben biraz daha mantıksal yaklaşıyorum galiba. en az onun kadar istiyorum ama ona canım şunları şunları da helletsek daha rahatken olsa falan dediğimde ben istemiyorum anlamını çıkarabiliyo maalesef... iki saat paşanın gönlünü etmeye içini rahatlatmaa uğraş sonra :61::61::61::61:
sıkma sen canını.. sadece onun planlarını bozma dinle onayla geldiğinde sağlam kafayla zaten güzelce planlarsınız herşeyinizi...

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik; yanımdayken bile sana doyamazken, nasıl anlatılır sensizlik! :68:

Back