339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar kendi adıma söyleyeyim alışamadım ama kimse buraya bişey yazmayınca benimde yazasım gelmiyor açıkcası

kimse yazmasada askerim gelene kadar ben arada yazmaya devam edicem kızlar
şafaakkk 97 :)

Zaten genelde üçümüz yazıyoruz kızlar.Diğerleri yok gibi.Bende sürekli giriyorum ama kimse olmuyor.
Benim de şafak 102

evet canım demirbaş üçümüz :)
eee ilk zamanlardaki gibide değil artık o zamanlar çok kötüydük hepimiz konuşarak rahatlamaya çalışıyorduk telefon açmaları çok zordu konuşamayınca çok merak ediyorduk ama artık sevdiceklerimiz usta asker ehh alıştılarda sayılır onlar rahatsa bizde rahatız...

meraba kızlaaaaar?? nasılsınız?? ben memlekete geldim 3 günlük bi tatil vardı kaf dağıtayım die. şafak da 3 gün daha hızlı atacak alışmaya çalışıyoruz sadeceee kimssenin alıştığını sanmıyorum sadece kabulleniyoruz durumu.. şafak 102
sizin askerlerden ne var ne yok????

Ben de alışmadım kızlar, hatta sürekli kontrol ediyorum burayı neler yazmışsınız diye. Ustalıklarında artık sanki biraz düzene oturduğu için pek bir olay yaşanmıyor sanıyorum. 8 saat nöbet tutuyor günde zaten, sık sık da konuşamıyoruz hem nöbet saatlerinin uyumsuzluğundan hem de tek seçenek ankesörlü telefon olduğu için maalesef. Ama rahatım diyor, havanın sıcak olması dışında en azından çok büyük bir sıkıntısı yok diye düşünüyorum umarım olmaz da. Haftaya ziyaretine de gidebilirsem çok güzel olacak, dua ediyorum bir sorun çıkmasın da evci çıkabilsin diye. Neyse bugün de bitti sayılır artık şafak 96 diyebiliriz. :97:

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım şafağımız 95 c.tesi aşkımın yanındayım sonundaaaaaaaaa :)) hemen gelsin o gün ve hiiiiiiiççççç bitmesin istiyorum.

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım şafağımız 95 c.tesi aşkımın yanındayım sonundaaaaaaaaa :)) hemen gelsin o gün ve hiiiiiiiççççç bitmesin istiyorum.

cnmm bnm benden cuma akşamı yanındayım inşallah. şimdiden nası ayrılıcam diye düşündüm. keşke dediğin gibi hiç bitmese. bu arada topiğmizi gerçekten boşlamışız kızlarrr. ama bunu iyiye yoruyorum demek herkesin askerinin keyfi yerinde. güzel hbrlerinizi bekliyorum kızlarr. hepinizi öptüm :80:

Ne mutlu ikinizede canım inşallahh bende görürüm en kısa zamanda sevdiceğimi...
biz 10 gündür konuşamıyoruz aramadı ( dün sabah ben aradım hep aradığı numaradan görevde dediler ismimi filan bıraktım ama hala aramadı

Bende gitmek istiyorum
Kızlar bende gitmek istiyorum ama ne zaman izni var yok bilmiyoruz o yüzden dahalık gidemiyorum.Benim de şafak 99 oldu

canım bnm nerde yapıyodu askerliğini. merak etme oda seni aramak için zaman kolluyodur. hem bak en azından iyi olduğunu biliyosun. sıkma canını canım benim sen. şafak 94 kızlar bu arada.

canım bnm nerde yapıyodu askerliğini. merak etme oda seni aramak için zaman kolluyodur. hem bak en azından iyi olduğunu biliyosun. sıkma canını canım benim sen. şafak 94 kızlar bu arada.

ankara da canım ama 10 gün boyunca hiç mi fırsat olmadı die düşünmeden edemiyorum (
bi sesini duysam 1 dakika bile yeter dünyalar benim olacak... inşallah arar (

Son düzenleme:
selam kızlaaaar nasılsınız görüşmeyeli?? askerlerini görmeye gidecek olanlar adına çooook sevindim çok iyi geliyo çünkü.. dönüşler biraz kötü oluyıo ama o anlar da herşeye değer ahhh küçük bi ışık görsem imkanımız olsa uzaklığa falan acımıcam çıkıp gitcem yanına ama bölüğü merkeze çok uzak çarşı izinleri tarihleri belli olmuyo değişiyo... bizim de şafak 99 100ler çok gibi geliyodu ama 90lar daha az görünüyo gözüme sanki

ankara da canım ama 10 gün boyunca hiç mi fırsat olmadı die düşünmeden edemiyorum (
bi sesini duysam 1 dakika bile yeter dünyalar benim olacak... inşallah arar (

sandy cnm askerinle aynı şehirdeyim desene:) fırsat olmamıştır tabi cnm yoksa niye aramamazlık yapsın. ilk fırsatta arar mrk etme sen şekercim. elif cnm bu arada evet 90 lar daha az görünyo ama bazende karamsarlığa kapılıyo değilim biticek mi diye çok özledim çok

sandy canım gönlünü ferah tut askerin güvenilir yerde Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz. ama bazen telefon falan arızalanıyomuş. benm sevglm de biara arayamadı hatlar gitmiş onarım falan olmuş. güzellik düşünelim güzellik yaşayalım

bende ankarada olmak istiyorum eylüle kadar ( yer değişelim senle yada docalan la oda ankarada bende istanbuldayım canım senin askerin neredeydi ?

inşallahh canım hiç birine bişi olmasın gittikleri gibi gelsin hepsi... ama 10 gün çok canım yaa hemde çok fazla (

yok canımm hiç sorun yaşamadık bu söylediğin aklıma geldi ama en son konuşmamızı düşünüyorum gayet iyiydi...
beynim patlamak üzere düşünmekten bi arasa dünyalar benim olacak... hele bi gelsin askerden bana bu yaşatıkklarının hepsini bir bir sorcam ben ona... bilemiyorum oradaki durumu ama 10 gün boyunca hiç mi fırsatı olmadı diye de düşünmüyorum değil...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…