- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.321
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım şafağımız 95 c.tesi aşkımın yanındayım sonundaaaaaaaaa :)) hemen gelsin o gün ve hiiiiiiiççççç bitmesin istiyorum.
Ne mutlu ikinizede canım inşallahh bende görürüm en kısa zamanda sevdiceğimi...
biz 10 gündür konuşamıyoruz aramadı( dün sabah ben aradım hep aradığı numaradan görevde dediler ismimi filan bıraktım ama hala aramadı
canım bnm nerde yapıyodu askerliğini. merak etme oda seni aramak için zaman kolluyodur. hem bak en azından iyi olduğunu biliyosun. sıkma canını canım benim sen. şafak 94 kızlar bu arada.
ankara da canım ama 10 gün boyunca hiç mi fırsat olmadı die düşünmeden edemiyorum(
bi sesini duysam 1 dakika bile yeter dünyalar benim olacak... inşallah arar(
Ne mutlu ikinizede canım inşallahh bende görürüm en kısa zamanda sevdiceğimi...
biz 10 gündür konuşamıyoruz aramadı( dün sabah ben aradım hep aradığı numaradan görevde dediler ismimi filan bıraktım ama hala aramadı
sandy cnm askerinle aynı şehirdeyim desene:) fırsat olmamıştır tabi cnm yoksa niye aramamazlık yapsın. ilk fırsatta arar mrk etme sen şekercim. elif cnm bu arada evet 90 lar daha az görünyo ama bazende karamsarlığa kapılıyo değilim biticek mi diyeçok özledim çok
sandy canım gönlünü ferah tut askerin güvenilir yerde Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz. ama bazen telefon falan arızalanıyomuş. benm sevglm de biara arayamadı hatlar gitmiş onarım falan olmuş. güzellik düşünelim güzellik yaşayalım
bende ankarada olmak istiyorum eylüle kadar( yer değişelim senle yada docalan la oda ankarada bende istanbuldayım canım senin askerin neredeydi ?
fatsada cnm benim askerim çok uzak yabu arad bısey sorucam aranız bozukmuydu acaba ondan mı aramıyoki
bende ankarada olmak istiyorum eylüle kadar( yer değişelim senle yada docalan la oda ankarada bende istanbuldayım canım senin askerin neredeydi ?
canım ben hemen değiştirmeye razıyım :)) ev sana kalır tek başına kalırsın bizim evde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?