- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.301
selamlar bizimkilerin askerliği biteli nerdeyse 3 hafta olucak
zaman saymayınca daha çabuk geçiyor sanırım
umarım askerlerinizin de sizin de keyfiniz yerindedirr
bi uğrayıp selam vereyim dedimm:80:
İyiyim canim sagol sen nasilsin?Bende giriyorum kimseyle karsilasamiyorum.gunler iyi geciyor haftasonu ama haftaici hic gecmiyorgeldin mi sen ankaraya
selamlar bizimkilerin askerliği biteli nerdeyse 3 hafta olucak
zaman saymayınca daha çabuk geçiyor sanırım
umarım askerlerinizin de sizin de keyfiniz yerindedirr
bi uğrayıp selam vereyim dedimm:80:
Slm canim hosgeldin ugra arasira topigimize.saymayinca hizli geciyo ama insanin elinde degil ister istemez sayiyosun.benimde askeriminde keyfi yerinde iyice alistik birtek özlem var onada katlaniyoruz iste
ne mutlu size canım... yaşadığınız duyguyu hayırlısıyla yaşamak bize de nasip olsuuun..:26::26:
günler zor geçiyo zor... ama alışıyoruz Allah bizi öyle yaratmış ki herşeye alışmaya müsait bi yapımız var çok şükür
saysak da saymasak da zaman akıp geçiyor, bu zamanı hep birlikte atlatmak en önemlisi
plakalara bi gelin daha kolay geçiyor ondan sonrası tatlımm:)
sağol canım desteklerin için
GÜZELLER HEPİNİZE MERHABAAAAnasılsınız görüşmeyeli?? şafak saymıcam diyorum ama yapamıyorum şafak 106
sevgilimn kesin yeri belli oldu karakola düştü bakalım nası geçcek o memnun halinden ama ben ondan daha çok zorlanıyorum bu askerlikte yaaa
yine deeeee güçlüyüm umutluyum bekliyorum sevdiceğimiiii geçen her gün ona yaklaştığımz bi gün
ayyy bi kederleniyorum bi umutlanıyorum mutlanıyorum yoksa kafayı mı yiyorum
Şafaaaaaaaaaaaaaaak 101
ayyy ne güzel 2 gün sonra çift rakamları görüyosunuzbizim şafak 105 oldu gelsin artık şu plakalar....
Sizinkilerin evci durumları nasıl kızlar?? Seçim döneminde çarşıya çıkarmıyorlarmış bir sonraki hafta ben ziyaret etmeyi düşünüyorum biraz sıkıntı yaşamıştık çok merak ediyorum durumunu. Bu arada paylaşayım askerimiz Mardin Kızıltepe'de şimdi, tanıdığı orada olanlar var mı acaba?
canım benim eşimin evci durumu yok ne yazıkki onların olduğu yerde evci izni vermiyorlarmış
seçim döneminde izin vermiyorlarmış pazar çarşısı olanlar cuma çıkabilirlermiş belli değil dedi ama benim kuzum haftaya yanına gidicem bende çooookkkk özledim artık 1 ay oldu görmeyeli dayanamıycam.Canım Mardinde kimsem yok valla keşke olsaydı da yardımcı olabilseydim
kızlar bende uzun zmndır topigimize ugrayamıyodum. umarım sizde askerlerinizde iyisinizdir. bende önümüzdeki hastasonu askerime gitmeyi düşünüyorum yani annesiyle evci çıkarmaya. daha komutanıyla konuşmamış ama umarım bi sorun çıkmaz. bu 50 güne kalaya kdr evci çıkamama olayı heryerde mi geçerli yoksa değişiyomu. şafak 100
İki gündür yazan olmamış topikte.Aşkolsun kızlar alıştınız tabi unuttunuz bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?