339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

selamlar bizimkilerin askerliği biteli nerdeyse 3 hafta olucak
zaman saymayınca daha çabuk geçiyor sanırım
umarım askerlerinizin de sizin de keyfiniz yerindedirr
bi uğrayıp selam vereyim dedimm:80:

Slm canim hosgeldin ugra arasira topigimize.saymayinca hizli geciyo ama insanin elinde degil ister istemez sayiyosun.benimde askeriminde keyfi yerinde iyice alistik birtek özlem var onada katlaniyoruz iste

İyiyim canim sagol sen nasilsin?Bende giriyorum kimseyle karsilasamiyorum.gunler iyi geciyor haftasonu ama haftaici hic gecmiyor geldin mi sen ankaraya

teşekkür ederim canım bende iyiyim... Gelmedim canım,çok kötü olurum seni bırakmak bana çok zor gelir dedi
biraz daha alışsında canım ilk zamanlara göre daha iyi çok şükür...

selamlar bizimkilerin askerliği biteli nerdeyse 3 hafta olucak
zaman saymayınca daha çabuk geçiyor sanırım
umarım askerlerinizin de sizin de keyfiniz yerindedirr
bi uğrayıp selam vereyim dedimm:80:

ne mutlu size canım... yaşadığınız duyguyu hayırlısıyla yaşamak bize de nasip olsuuun..:26::26:

günler zor geçiyo zor... ama alışıyoruz Allah bizi öyle yaratmış ki herşeye alışmaya müsait bi yapımız var çok şükür

Slm canim hosgeldin ugra arasira topigimize.saymayinca hizli geciyo ama insanin elinde degil ister istemez sayiyosun.benimde askeriminde keyfi yerinde iyice alistik birtek özlem var onada katlaniyoruz iste

saysak da saymasak da zaman akıp geçiyor, bu zamanı hep birlikte atlatmak en önemlisi
plakalara bi gelin daha kolay geçiyor ondan sonrası tatlımm:)

inşallah canım en kısa sürede size de gelir o günler:)
her şeye alışıyoruz, yalan yok çok ağladım zırladım zaman geçmiyor dedim
dayanamadım gittim gördüm, dönerken bin beter oldum ayrılmak zor geldi
ona destek olucam derken kendimi unuttum
yaşayan bilir ya, en iyi biz biliriz ne yaşadığımızı
şimdi askerlikten konuşurken sanki yıllar önce olmuş gibi geliyor hepsi
zaman hızla akıp geçsin sizin için de:)

GÜZELLER HEPİNİZE MERHABAAAA nasılsınız görüşmeyeli?? şafak saymıcam diyorum ama yapamıyorum şafak 106

sevgilimn kesin yeri belli oldu karakola düştü bakalım nası geçcek o memnun halinden ama ben ondan daha çok zorlanıyorum bu askerlikte yaaa

yine deeeee güçlüyüm umutluyum bekliyorum sevdiceğimiiii geçen her gün ona yaklaştığımz bi gün
ayyy bi kederleniyorum bi umutlanıyorum mutlanıyorum yoksa kafayı mı yiyorum

Merhaba tatlım iyi olmaya çalışıyoruz işte sen nasılsın bakalım.Gözün aydın canım inşallah sevgilin karakolda rahat eder.valla kafayı yememek elde değil düşün düşün hepimiz aynı durumdayız

Sizinkilerin evci durumları nasıl kızlar?? Seçim döneminde çarşıya çıkarmıyorlarmış bir sonraki hafta ben ziyaret etmeyi düşünüyorum biraz sıkıntı yaşamıştık çok merak ediyorum durumunu. Bu arada paylaşayım askerimiz Mardin Kızıltepe'de şimdi, tanıdığı orada olanlar var mı acaba?

canım benim eşimin evci durumu yok ne yazıkki onların olduğu yerde evci izni vermiyorlarmış
seçim döneminde izin vermiyorlarmış pazar çarşısı olanlar cuma çıkabilirlermiş belli değil dedi ama benim kuzum haftaya yanına gidicem bende çooookkkk özledim artık 1 ay oldu görmeyeli dayanamıycam.Canım Mardinde kimsem yok valla keşke olsaydı da yardımcı olabilseydim

kızlar şimdilik bizede evci çıkmak yok 50 gün kala evci çıkabiliyormuş... ( Çarşı iznine bile çıkmadı daha (

bu arada şafak 100.. bugünü saymazsak 99... geleceği günü nasıl olsa akşama yanımda die saymazsak 98

bu evci ve çarşı izinlerinin bi standartı olsaydı yaa ona göre giderdik biz de

şu güneşli güzel günlerin acısını çok iyi çıkarıcam 105 gün sonraaaaaaaa tutmayın beniiiiii

:) hayırlısıyla inşallah gidersin de çok iyi görürsün askerini, biz de sürekli telefonda az kaldı az kaldı diyoruz birbirimize işte, gün yerine haftasonu saymak biraz işe yarıyo sanki :), bugün konuşurken 100 günü kalmış diye ıslatıyorlardı bizimkini :) çok güldüm. Arada az da olsa eğlendiklerini bilmek güzel. Her yerde yapıyolar mı bilmiyorum ama sizinkileri de uyarın 100. günlerinde ıslanmasınlar :)

kızlar bende uzun zmndır topigimize ugrayamıyodum. umarım sizde askerlerinizde iyisinizdir. bende önümüzdeki hastasonu askerime gitmeyi düşünüyorum yani annesiyle evci çıkarmaya. daha komutanıyla konuşmamış ama umarım bi sorun çıkmaz. bu 50 güne kalaya kdr evci çıkamama olayı heryerde mi geçerli yoksa değişiyomu. şafak 100

canım değişiyor bildiğim kadarıyla çıkanlar varmış duyduğuma göre askerin sorsun orada...
benim askerim Ankara da malum üst düzey komutanlar filan hep orada biraz sıkı orası...

İki gündür yazan olmamış topikte.Aşkolsun kızlar alıştınız tabi unuttunuz bizleri

çok haklısın duygucum çoğunluk alışmış gibi gözüküyor :)
nasıl alışılır ki onsuz geçen günlere ne yaptığını bilmeden üstelik ( açmı tok mu yoruluyor mu !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…