339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

arkadaşlar hepiminizin regaip kandili mübarek olsun

bu güzel günler hürmetine Allahım bütün askerlerimizi korusun.

arkadaşlar hepiminizin regaip kandili mübarek olsun

bu güzel günler hürmetine Allahım bütün askerlerimizi korusun.

Saol canım Amin.Benim de şafak 111 yarın 110 olacak :)
Dediğin gibi kimse yok topikte artık.Ben her gün giriyorum ama kimsecikler yok.Kızlar nerelerdesinizzzz???

kızlarr bennn geldimm topiğimize :) evet çok haklısınız ihmal ettik topiğimizi...
geçiyor günler zor da olsa bir şekilde geçiyor
kaldı 106 :nazar: :nazar:

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar nasılsınız??? nasıl geçiyo günler??? şafak 111:72::72:

buarada sevgilim hakkari yüksekovaya atandı... bi askerlik biticek biri başlayacak... 1 sene yine hasret kalıcam aşkıma eş durumu olana kadar :59::59: ama buna da şükür diyorum allahtn o üzülmedi...

canım gittiği yer küçük bir yer olduğu için henüz çıkamadı 3 haftanın sonunda çıkabilecek oda hafta içi

neyse hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın hafta içi hafta sonu farketmez 1 gün dışarı çıkmaları bile askerlerimiz için iyi oluyor. :34:

Askerlerimizin 1 haftası daha bitiyor bugün inşallah.Bu hafta çarşı iznine çıkıcak çok şükür.Sizinkilerin başladımı kızlar? yada ilk hafta dan mı başlamıştı?

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar nasılsınız??? nasıl geçiyo günler??? şafak 111:72::72:

buarada sevgilim hakkari yüksekovaya atandı... bi askerlik biticek biri başlayacak... 1 sene yine hasret kalıcam aşkıma eş durumu olana kadar :59::59: ama buna da şükür diyorum allahtn o üzülmedi...

Sooobeeeeeee :1:
Benim kaymagim asker yolumu bekliyormus? Kiyamaaaam ben onaa :54:. Gün olarak degil hafta olarak say, daha cabuk gecer canim.
Seviyorum seni
Künefen :62:

Sooobeeeeeee :1:
Benim kaymagim asker yolumu bekliyormus? Kiyamaaaam ben onaa :54:. Gün olarak degil hafta olarak say, daha cabuk gecer canim.
Seviyorum seni
Künefen :62:

künefeeeeeeeem :1::1::1: sen mi geldiiiin :1:asker yolu beklerim oy benim emeklerim :5::5::5:

artık saymıcam zaten 100ün altına düşene kadar :))) seviyorum seniiiiiiii:27::27:

selamlar bizimkilerin askerliği biteli nerdeyse 3 hafta olucak
zaman saymayınca daha çabuk geçiyor sanırım
umarım askerlerinizin de sizin de keyfiniz yerindedirr
bi uğrayıp selam vereyim dedimm:80:

Back