• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım havalar kötü ama havalar nasıl olursa olsuunnn sizin havanız iyi olsun :1::52: şafakkkk 109 :nazar:

Günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım havalar kötü ama havalar nasıl olursa olsuunnn sizin havanız iyi olsun :1::52: şafakkkk 109 :nazar:

kendi adıma iyiyimmm canımm sen nasılsın ? istanbulda hava pek güzel, güneşli yaz geldi...
oralarda üşümüyo mudur sevgilim :(

kendi adıma iyiyimmm canımm sen nasılsın ? istanbulda hava pek güzel, güneşli yaz geldi...
oralarda üşümüyo mudur sevgilim :(

iyiyim sağol tatlım.Bu sene Ankarada havaları anlayamıyoruz vallahi sabahtan günlük güneşlik öğlen oluyo hoopppp yağmur bi başlıyo dolu yağıyo ya da şiddetli şekilde yağmur bastırıyor birden.sevgilin üşümüyodur cnm korkma onların elbiseler kalındır üşümezler bundan sonra da artık ısınır büyük ihtimalle.

iyiyim sağol tatlım.Bu sene Ankarada havaları anlayamıyoruz vallahi sabahtan günlük güneşlik öğlen oluyo hoopppp yağmur bi başlıyo dolu yağıyo ya da şiddetli şekilde yağmur bastırıyor birden.sevgilin üşümüyodur cnm korkma onların elbiseler kalındır üşümezler bundan sonra da artık ısınır büyük ihtimalle.

ısınsın canım oralarada yaz gelsin =) bu arada askerin nasıl konuşabiliyor musunuz görevlendirme ne durumda alışabilmiş mi ?

ısınsın canım oralarada yaz gelsin =) bu arada askerin nasıl konuşabiliyor musunuz görevlendirme ne durumda alışabilmiş mi ?

gelsin artık valla bizde istiyoruz yazı yaşamayı :) askerim iyi diyelim iyi olsun bari canım bugün itibari ile görevine başladı ama bayaa yoğun geçiyormuş dün akşam 10 dan bu yana görev yerinde yarın sabah 8 e kadarda orda durucak.yemek bile yiyememiş :( daha bide rütbeli birisi gelcekmiş ona tören düzenlencekmiş ona götürmeyi düşünmüşler yuhhh dedim yani yaa neyseki sonra vazgeçmişler.bu arada bizde tabi toplam 5 dk anca konuşabildik.Sizde durumlar nasıl ?

gelsin artık valla bizde istiyoruz yazı yaşamayı :) askerim iyi diyelim iyi olsun bari canım bugün itibari ile görevine başladı ama bayaa yoğun geçiyormuş dün akşam 10 dan bu yana görev yerinde yarın sabah 8 e kadarda orda durucak.yemek bile yiyememiş :( daha bide rütbeli birisi gelcekmiş ona tören düzenlencekmiş ona götürmeyi düşünmüşler yuhhh dedim yani yaa neyseki sonra vazgeçmişler.bu arada bizde tabi toplam 5 dk anca konuşabildik.Sizde durumlar nasıl ?

zaten asker olcaksan rütbeli asker olacaksın canım herşey törenli emrinde askerler ohhh mis...
sizin görev zormuş canım yaa çok yoruyorlar ama yapacak bişi yok malesef... :(
bizimde malum alışmaya çalışıyoruz sıkıntılıyız yapı itibariylede .. şunları yapıyorum bunlar oluyor sıkıntım bu nedenden diye net birşey söylemiyor benim sevgilim sadece seni çok seviyorum diyor tekrar tekrar söylediği bu.. telefon soktuğum zaman detaylı konuşuruz diyor... walla bende bilemiyorum canım ne desem ne etsem...!

Son düzenleme:
bikaç gündür yazamıyorum internetim yoktu :( Umarım herkes iyidir.109 gün kaldı inşşallah hayırlısıyla gelmelerine.Bu arada görmeye giden veya gören var mı? Ben görmeye gitmeyi düşünüyorum ama çarşı izni yok daha.Sizinkilerin çarşı izni başladı mı merak ettim.Öpüyorum hepinizi.Allah hepimize sabır versin,askerlerimize de moral...

bikaç gündür yazamıyorum internetim yoktu :( Umarım herkes iyidir.109 gün kaldı inşşallah hayırlısıyla gelmelerine.Bu arada görmeye giden veya gören var mı? Ben görmeye gitmeyi düşünüyorum ama çarşı izni yok daha.Sizinkilerin çarşı izni başladı mı merak ettim.Öpüyorum hepinizi.Allah hepimize sabır versin,askerlerimize de moral...

ben görmeye gitmedim daha ama haftasonu çarşı izninde msn den görüştük kameradan.

Bende gitmedim ama gitmek istiyorum çok.Gelecegım demıstım sevgilime de.Düşünmüş nasıl geleceksin nerde kalacaksın aklım hep sende kalacak ben askeriyeye dönünce diyor.Kızlar askeriyeye yakın kalınacak guzel bır yer var mı bildiğiniz?(İstanbul-Maltepe)Titanic diye bir otel varmıs askım dedi.Burdan gözüküyor dedi hatta.Ama araştırdım bir gece konaklama fiyatı 240 tl.O da çok fazla.Sizin bildiginiz varsa İstanbulda oturanlar bilenler söylerse sevinirim

benim eşim amasya'da yemin töreninden sonra bi daha gidemedim. Haftasonu ilk kez çarşı iznine çıktı msnden görüştük. Nasipse temmuzda gidicem bir haftasonu. :10: bir de ramazan bayramında. sonra da az kalacak zaten. :72:

Hayırlısıyla bitse de kurtulsak :38:

yok canım bende gitmedim zaten daha çarşıya hiç çıkmadı 15inde usta birliği başladı ama:(

kızlar usta birliklerine geçtikleri halde nasıl çarşıya çıkamadılar askerleriniz hala yaa ilk haftadan itibaren çıkartmaya başlamıyorlar mı?

kızlar merhaba hepinizieeeee.. nasılsınız??? okudum yazılanları herkes bi umut peşinde kimi grmeye gitmemnin kimi rahat konuşabilmenin.. çok şükür ki hepiimizin askerleri sağ salim.. kimileri biraz daha sıkıntıda ama iyiler çok şükür.

benm canım sıkkınca biraz :43::43:

sevgilimn dağıtımı oldu başka bölüğe ve sadece 1 telefon varmş.. nası bi anlayış bu yaa koca bölüğe 1 telefon :43::43: sabır sabır diyorum sen iyi ol gerisi önemli değil diyorum ama bi de içime sorun...
yarın şu atama haberi güzel olsa da öyle avunsam bariiii:44:

kızlar merhaba hepinizieeeee.. nasılsınız??? okudum yazılanları herkes bi umut peşinde kimi grmeye gitmemnin kimi rahat konuşabilmenin.. çok şükür ki hepiimizin askerleri sağ salim.. kimileri biraz daha sıkıntıda ama iyiler çok şükür.

benm canım sıkkınca biraz :43::43:

sevgilimn dağıtımı oldu başka bölüğe ve sadece 1 telefon varmş.. nası bi anlayış bu yaa koca bölüğe 1 telefon :43::43: sabır sabır diyorum sen iyi ol gerisi önemli değil diyorum ama bi de içime sorun...
yarın şu atama haberi güzel olsa da öyle avunsam bariiii:44:

canım ya benimde canım sıkkın bugün :(
bakalım yarınki atamada ne olucak...

kızlar usta birliklerine geçtikleri halde nasıl çarşıya çıkamadılar askerleriniz hala yaa ilk haftadan itibaren çıkartmaya başlamıyorlar mı?

canım benm askerimin bölüğü zaten merkeze uzak olduundan 2 haftada birmiş izinleri... daha başlamadılar

Back