339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

benide götür mamağa yok canım daha görevi belli değil belli olsa rahat etcez..
ataşehirde oturuyoruz ama benim amcam pendikte tersanede çalışıyor ve tersaneye çok yakın yerde tuzlada inşaatımız var cumartesileri orada oluyorum bende :)

hadi yaaaaaaaaaaaa amcan bilir rahatmıdır acaba orda askerlik dicem ama bana böyle bişey sorsalar mamakta yapan birisi için dışardan oooo rahat derim daha ne olcak derim ama gel görki içini bilmiyoruz işte.c.tesi benden slm söle oralara canım :) görevi belli olunca rahat olur herhalde bizde beklemedeyiz alışıyo şimdilik

canım çok rahat olsalar ne olur ki askerlik sonuçta herşeyden herkesten uzaklar.. o özgür olmama hali askerlik psikolojisi bileyeter.. ama alışıyorlar alışıyoruz işte insan herşeye alışıyor..

evet canım insan herşeye alışıyor yavaş yavaş.onlar için çok zor 24 saat aynı yerde aynı insanlar hapis gibi valla askerlik psikolojisine bürünüyolar birde offff biran önce bitsede gelseler siz ne kadar zamandır birliktesiniz?

Son düzenleme:
2 ay sonra 1. yılımız canım ama sanki hep benim hayatım boyunca o varmış gibi ondan öncesi yok gibi.. bir günümüz bir ömre bedel daha nice senelerimiz olur ömrümüzün geri kalanını birlikte geçiririz inşallahh...

inşallah tatlım bir ömür boyu mutlu olmanız ve birdaha hiiiiç ayrılamamanız dileğiyle

inşallah tatlım bir ömür boyu mutlu olmanız ve birdaha hiiiiç ayrılamamanız dileğiyle

canım benim çok teşekkür ederimmm... aynı iyi dileklerini bende senin için diliyorum bir daha hiç ayrılık girmesin araya...

bende geldim:) benim sevgilmde mamaktaydı acemi birliğinde ama şimdi orda değil belkide tanışmışlardır

hoş geldin canım :) benim sevgilim acemi birliğide mamakta yaptı usta birliğide orada birlik değiştirdi sadece mamak içinde dağıtım oldu yine... tanışmış olabilirler canım sorup öğreniriz bizde :) şimdi nerede sevgilin ?

kızlar ikinizde istanbuldasınız size bişey soruym bari hemen.Pendik ya da yakın semtlerde öğretmenevi ya da polisevi gibi misafirhane var mı bildiğiniz geldiğimde nerde kalabilirim ?

kızlaaaarr :) 20. 30 itibariyle bende burdayım biraz rötarlı olsada.. cumartesi Allahın iziyle nişanlımı görücem. çok mutluyumm şafağa 120 diyelim artık. zor ama geçiyo. sizinde dedğiniz gibi artık tuvalete bile tlfnla gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…