- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.021
benide götür mamağayok canım daha görevi belli değil belli olsa rahat etcez..
ataşehirde oturuyoruz ama benim amcam pendikte tersanede çalışıyorve tersaneye çok yakın yerde tuzlada inşaatımız var cumartesileri orada oluyorum bende :)
hadi yaaaaaaaaaaaa amcan bilir rahatmıdır acaba orda askerlik dicem ama bana böyle bişey sorsalar mamakta yapan birisi için dışardan oooo rahat derim daha ne olcak derim ama gel görki içini bilmiyoruz işte.c.tesi benden slm söle oralara canım :) görevi belli olunca rahat olur herhalde bizde beklemedeyiz alışıyo şimdilik
2 ay sonra 1. yılımız canım ama sanki hep benim hayatım boyunca o varmış gibi ondan öncesi yok gibi.. bir günümüz bir ömre bedel daha nice senelerimiz olur ömrümüzün geri kalanını birlikte geçiririz inşallahh...
inşallah tatlım bir ömür boyu mutlu olmanız ve birdaha hiiiiç ayrılamamanız dileğiyle
izmir yazdığının hiç farkında değilim canımmamakta benim sevgilim..
bende geldim:) benim sevgilmde mamaktaydı acemi birliğinde ama şimdi orda değil belkide tanışmışlardır
kızlar ikinizde istanbuldasınız size bişey soruym bari hemen.Pendik ya da yakın semtlerde öğretmenevi ya da polisevi gibi misafirhane var mı bildiğiniz geldiğimde nerde kalabilirim ?
bilmiyorum canım ama öğrenmeye çalışırım
kimse yokmu telefon bekliyorum ama aramadı
canım Kartal Ahmet Şimşek öğretmenevi var numarasını bulamadım ama...
Kızıltoprak öğretmenevi
Telefon: 0216 418 24 11
STANBUL-KADIKY (Kzltoprak retmen Evi ve Akam Sanat Okulu)
bir incele canım ararsın bilgi alırsın..
çok sağol canım :76: teşekkür ederim.
rica ederim canım ne demek lafı mı olurben ankaraya geleceğim zaman sende bana yolları tarif edersin uçaktan inince nereye nasıl gideceğimi hiç bişi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?