• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

evet canım çok iyi geliyo inşallah daha uzun konuşmalarımız olur hepimizin.. ustalığa geçince çok daha rahat edebiliriz. ..biz uzun konuşunca duygusal moddan çıkıp esprilere gırgıra vurabiliyoruz kendimizi eski günlerdeki gibi:3::3::3:

bu hafta içi 1 gün daha ayarlayabilcem galiba yanına gitmek için.. haber vermeden gidip sürpriz yapayım diyorum nasıl olur ki? öyle de kulağı anonsta olmaz duymaz falan die de paranoya yapıyorum :53::53::53::53:

bence çok iyi yaparsın canım :) bu arada benimki söylemişti eğitim alanına kadar geldik nerdeyse gelip asker aramızdan birini götürdü ziyaretçin var diye demişti. o duymasa da gidip buluyolar demişti. Hatta üzmüştü beni herkesin ziyaretçisi geliyo bi bana gelmiyo diye:( elimde olsa hergün orda olurum biliyosun dedim :( Bu arada bizim askerlerin hepsi hasta olmuş sanırım nerdeyse :( sevgilimin sesi düzelmedi iki haftadır :(

kızlar benim eşim istanbulda yanına gittiğimde evci çıkabilirse kalabileceğimiz misafirhane falan bilen var mı? istanbulu ben hiç bilmiyorum İstanbullu olup yardımcı olan varsa sevinirim.

kızlar benim eşim istanbulda yanına gittiğimde evci çıkabilirse kalabileceğimiz misafirhane falan bilen var mı? istanbulu ben hiç bilmiyorum İstanbullu olup yardımcı olan varsa sevinirim.

selamlar ben istanbulluyum. istanbul baya büyük olduğu için askeriye nerdeyse ona yakın kalın bence, imza atmaya falan gidiceksiniz, gidip gelmeler zor olmasın.
iyi oteller pahalı gelebilir, kalmadım ama öyledir. ucuz olanlarsa ne durumda bilinmez. en iyisi öğretmen evleri.hem güvenilir, hem bir çok ilçede var. araştırıp rahatlıkla bulabilirsin. istanbulda nerdeydi eşin?

bayanlar 339. kısa dönemde acemi birliği hatay serinyoıl, usta birliği de şırnak gülyazı olanlar var mı??? aynı kaderi paylaştığım dertleşicek birini arıyorumm :(:(:(

selamlar ben istanbulluyum. istanbul baya büyük olduğu için askeriye nerdeyse ona yakın kalın bence, imza atmaya falan gidiceksiniz, gidip gelmeler zor olmasın.
iyi oteller pahalı gelebilir, kalmadım ama öyledir. ucuz olanlarsa ne durumda bilinmez. en iyisi öğretmen evleri.hem güvenilir, hem bir çok ilçede var. araştırıp rahatlıkla bulabilirsin. istanbulda nerdeydi eşin?

canım çok sağol internetten araştırıym gitmeden öğretmen evlerini.Eşim pendikte tersanede oralara yakın semtlerde bakıcam artık.

sarımazı ya dağıtımm olann var mıı iskenderun deniz er eğt alayındannn eşimi oraya verdilerr
birde cuma günü yemin törenine gittinizmii benn gittimmm çokk güzeldii 2 günn ama ayrılmakkk çoookkk zorr.. Allah yardımcımızz olsunn 129 şafakk

sarımazı ya dağıtımm olann var mıı iskenderun deniz er eğt alayındannn eşimi oraya verdilerr
birde cuma günü yemin törenine gittinizmii benn gittimmm çokk güzeldii 2 günn ama ayrılmakkk çoookkk zorr.. Allah yardımcımızz olsunn 129 şafakk

canım bende yemin törenindeydim çooookk güzeldi beyaz beyaz hepsi :)) benim eşimde istanbul pentikte oraya düştü dağıtımda.evimize geldik geri gitti kötüydü ama biraz olsun görebildik sevdiklerimizi.

kızlar nasılsınız? haftasonum pek karanlık geçti bişeylede uğraşmayınca sardım durdum sıkıntılara :( :2:
bugünde sayaca baktım bi iyi hissettim kendimi :34: 27 günü geride bırakmışız!! 13 mayısta sevgilimin yemin töreni ve bir ay dolmuş olcak. ondan sonra çift basamaklı sayılara düşmek için bir ay bile kalmayacak :66:
zaten 335. dönem asker giden bir arkadaşım demişti dönem dönem geçer askerlik önce acemilik, sonra çift basamağa, düşmek sonra illeri saymaya başlamak, son olarakta yeni kısa dönemlerin gelmesini beklemek diye :)

benim içimi ümit kapladı sizle de paylaşmak istedim beraber ümitlenelim diye :)

bayanlar 339. kısa dönemde acemi birliği hatay serinyoıl, usta birliği de şırnak gülyazı olanlar var mı??? aynı kaderi paylaştığım dertleşicek birini arıyorumm :(:(:(

canım benim sevgilim de hatay serinyolda
20 mayıs gibi adanaya teslim olcak usta birliğine
bi arkadaşım da iki dönem önce şırnak gülyazı da yaptı
şırnak'ı duyunca insan tedirgin oluyor ama arkadaşım çok rahat yaptı
inşallah sizin için de öyle olur canım

kızlaaaaar cuma günü sevgilim geliyor iznee... bi de ataması oluyo Allah ın izniyle... bugün çifte bayram yaşıyorum paylaşmak istedm mutluluğumu. atama olcak evliliğe bi adım daha yaklaşıyoruz yuppiiiiiiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlaaaaar cuma günü sevgilim geliyor iznee... bi de ataması oluyo Allah ın izniyle... bugün çifte bayram yaşıyorum paylaşmak istedm mutluluğumu. atama olcak evliliğe bi adım daha yaklaşıyoruz yuppiiiiiiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çoook sevindim hayırlı olsun canııım...:) hep böyle güzel haberlerle dolsun inşallah burası :))

canım benim sevgilim de hatay serinyolda
20 mayıs gibi adanaya teslim olcak usta birliğine
bi arkadaşım da iki dönem önce şırnak gülyazı da yaptı
şırnak'ı duyunca insan tedirgin oluyor ama arkadaşım çok rahat yaptı
inşallah sizin için de öyle olur canım

öylemi benimki 1.tabur 4.bölük. acaba tanışıyolar mıdır?
bnmki ot yolmaktan o kadar sıkıldıkii:D devamlı ot yolduruyolarmış:) ama ben gittim gördüm yeşillikler içinde çok güzel bi yer. tabi çeken biliyo bi de bnmkine sorsan.... inan insanın aynı kaderi paylaştığı birilerini bulması çok ferahlatıyor insanı.
çok teşekkürler iyi dileklerin için de.. inşallah hayırlısıyla 22sinde diyarbakırda olcak bizimki de..

Gözün aydın canım çok sevindim ikiniz adına da.3 gün kaldı hatta daha da az:) Bende gidiyorum Amasyaya sevgilimi de alıp geleceğim :)

elifçim inan çok sevindimmm :64: bende bişi sormak istiyorum inglizce öğretmenliği puanları 65 e düşmüş,bende tercih yapabiliyorum ama özellikle dikkat edilmesi gereken bişi var mı canım tercih yaparken? paylaşırsan çok memnun olurum canım.

elifçim inan çok sevindimmm :64: bende bişi sormak istiyorum inglizce öğretmenliği puanları 65 e düşmüş,bende tercih yapabiliyorum ama özellikle dikkat edilmesi gereken bişi var mı canım tercih yaparken? paylaşırsan çok memnun olurum canım.

canım benim sağolun hepiniz. ben dayanamadım yarın gidiyorm amasyaya ziyaretine :)) yemin törene gidemicem önceden gidip kutlayalım bari hem sevincimizi yaşayalım :))taban puan baya aşağıda tuttukları için mümkün olduğunca doğu taraflarını yaz derim tabi gitmeyi göze aldıysan ipekcim bizim de doğu gelir ancak ama olsun eş durumundan gelir yanıma artık diyoruz.. :69:

çok özlüyorum yaaaa ççççççççççççççççççooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk yeter bitsin bu askerlik daha 129 GÜN 11 SAAT 02 DAKİKA VAR :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

öylemi benimki 1.tabur 4.bölük. acaba tanışıyolar mıdır?
bnmki ot yolmaktan o kadar sıkıldıkii:D devamlı ot yolduruyolarmış:) ama ben gittim gördüm yeşillikler içinde çok güzel bi yer. tabi çeken biliyo bi de bnmkine sorsan.... inan insanın aynı kaderi paylaştığı birilerini bulması çok ferahlatıyor insanı.
çok teşekkürler iyi dileklerin için de.. inşallah hayırlısıyla 22sinde diyarbakırda olcak bizimki de..

1. bölükte canım benim sevgilim
belki de tanışıyorlardır kim bilir :)
evet eğitimden çok ayak işleri yaptırıyorlar diyor sürekli şikayetçi
bi an önce sağ salim dönsünler inşallah
yıllar boyu askerlik anısı dinlemeye bile razıyım sanırım :1:

1. bölükte canım benim sevgilim
belki de tanışıyorlardır kim bilir :)
evet eğitimden çok ayak işleri yaptırıyorlar diyor sürekli şikayetçi
bi an önce sağ salim dönsünler inşallah
yıllar boyu askerlik anısı dinlemeye bile razıyım sanırım :1:

aynen canım ben de öylee:) ama en azından çarşıya izin veriyolar. geçen hafta 2 gun çarşı izni vermeleri de çok iyi oldu bu haftada varmıs çarşı bizim ki hemen hamama gitmiş:))))
seninkinin adı ne? ben bi sorarım bnmkıne istersen

Back